3 Kundebilder
MITOMO

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 16 karakterer
2
1
4
2
7
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

MITOMO
Hyaluronic + Lithospermum Essence Mask 25 g

16 Vurderinger
35,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Unik sheet mask som inneholder hyaluronsyre og legesteinfrø (Lithospermum Officiale). Hyaluronsyre er et kraftig fuktighetsgivende stoff som effektivt reduserer og bekjemper rynker.

Ekstrakt fra legesteinfrø røtter er en velkjent japansk ingrediens med anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper som hjelper å holde huden frisk, motvirker akne. Legesteinfrø virker også som en antioksidant og er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Parabenfri.

For hvem: Personer som trenger effektiv fuktighetsgivning, vil redusere rynker, berolige huden. Masken har også antiseptiske og legende egenskaper.

Bruk: Åpne forpakningen og brett masken forsiktig ut. Legg masken på rengjort ansikt og tilpass den til ansiktets konturer. La masken virke i 20-30 minutter. Fjern ansiktsmasken når tiden er ute og klapp/masser inn resterende serum.

25g

Vanligvis kjøpt sammen

80,-
205,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter