Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

MITOMO Snail + Egf Essence Mask

2 Vurderinger
29,-
Sendes innen 1-4 dager

Unik sheet mask spesielt utviklet for å forbedre hudens elastisitet og fornye den. Masken inneholder EGF som er en såkalt epidermisk vekstfakrot - en oppfinnelse som er belønnet med Nobelpris. EGF hjelper til med å reparere skadede celler og fremstille nye, denne prosessen leder til hudens økte elastisitet.

For hvem: Personer som vil forynge huden og gjenopprette skadede celler.

Bruk: Åpne forpakningen og brett masken forsiktig ut. Legg masken på rengjort ansikt og tilpass den til ansiktets konturer. La masken virke i 20-30 minutter. Fjern ansiktsmasken når tiden er ute og klapp/masser inn resterende serum.

25g

Ingredienser:Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, RH-Oligopeptide-1, Triethanolamine, Sodim Acrylates Copolymer, Snail Secretion Filtrate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Fragnance
MITOMO

Vanligvis kjøpt sammen

MITOMO Snail + Egf Essence Mask
Isabelle Laurier Facial Sheet Mask Relax
Pris for alt
68,-

Vanligvis kjøpt sammen

MITOMO Snail + Egf Essence Mask
Isabelle Laurier Facial Sheet Mask Pure
Taklon RekoveryTissue Mask 25ml
Pris for alt
107,-

Videos

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
  • for 1 mnd siden

    God, men for liten

    Den har mye essens, nok til hals, byste og armer også. Foreløpig kan jeg ikke si noe om langtidseffekten, men like etterpå er den god, og huden ser bedre ut. Det største ankepunktet mot den er størrelsen, den dekker hele ansiktet godt, men utskjæringene til munn og øyne er for små. Den dekker kantene av munnen og berører de ytre kantene av øyenvippene. Neste gang jeg prøver en av maskene i denne serien, vil jeg prøve å klippe den opp i kantene.
    liker
    for å skrive en kommentar
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018