Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Mizon Acence Blemish Out Pink Spot 30ml

2 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Et konsentrert serum for effektiv punktbehandling av kviser. Det gule laget består av BHA og AHA-syrer og naturlige ingredienser som virker antibakterielt og hjelper huden å kvitte seg med urenheter, hudormer og døde hudceller, mens det rosa pudderet på bunnen er basert på calamine som demper betennelser og rødhet. Sammen jobber de for å beskytte huden ved å forebygge tette porer og urenheter.

Med Acence Blemish Out Pink Spot kan du bli kvitt urenheter gjennom å dryppe dette serumet på en kvise før du går og legger deg, så kommer du til å se når du våkner at den har minket i størrelse og er mindre rød. Om du gjør samme behandling ytterligere en kveld så kommer du knapt til å se spor av den!

Fri for fargestoffer, parfyme og konserveringsmiddel, hvilket gjør at den kan brukes av alle hudtyper, også sensitiv hud.

Bruk: Bruk før du legger deg på rengjort hud etter toner. Dypp en bomullspinne i blandingen, pass på at den når helt ned til bunnen slik at du får med den rosa delen av væsken, dytt rett på kvisen og la tørke. Skyll av på morgenen og fortsett med din vanlige hudpleierutine. Denne punktbehandlingen er effektiv men uttørkende så husk å alltid tilføre fuktighet til huden etterpå.

30ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4.5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
1
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss
Copyright 2019