Mizon

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 8 karakterer
0
1
1
1
5
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Mizon
Black Snail All In One Cream 75 ml

8 Vurderinger
489,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
66,83Anb. pris 99,-
Beskrivelse
Ingredienser

En multivirkende luksuriøs fuktighetskrem som består av 90% snegleslim fra svartsnegle som er kjent for sin evne til å overleve ekstreme klimaforhold.

Inneholder 20 ulike sorter planteekstrakter som er rike på vitaminer og antioksidanter, blant annet fra kakao, vindruer og sopp. Hvitløksekstrakt virker naturlig antiseptisk og er en ideell ingrediens for å motvirke forekomsten av akne. EGF, adenosine, peptid og niacinamide virker anti-aging og reduserer størrelsen på porer, forbedrer utseendet på arr, klarner opp pigmentflekker og forbedrer generelt hudens tekstur og jevner ut hudtonen.

Snegleslimet gir fuktighet på dypet, samtidig som den demper betennelser, reduserer forekomsten av fine linjer, motvirker hyperpigmentering og akne. Reduserer effektivt rødhet og irritasjon i huden hvilket gjør at den også passer for personer med synlige blodkar og rosacea.

Kremen er en rikere variant av Mizons All-In-One Snail Repair cream og inneholder olivenolje, pantenol, solsikkeolje og sheasmør, som mykgjør og reduserer utseendet av fine linjer.

Passer utmerket for alle aldre og hudtyper, fremfor alt tørrere, kombinert hud og sensitiv hud. Selv om denne varianten er rikere og gir mer fuktighet, tetter den ikke til porene, så den kan med fordel brukes også av fetere hudtyper og under tørrere klimaforhold eller som en nattkrem.

Fri for parabener, fargestoff og parfyme.

Bruk: Påføres morgen og/eller kveld som det siste steget i hudpleierutinen. Ved behov av ekstra fuktighet kan den kombineres med en rikere fuktighetskrem.

75ml

Vanligvis kjøpt sammen

738,-
933,40

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

OBS! Fredag 17.01 skal våre herlige kundeservicemedarbeidere på kurs og vi stenger derfor kundeservice kl 12.00.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020