1 Kundebilde
Mizon

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 10 karakterer
1
0
1
1
7
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Mizon
Collagen Power Firming Eye Cream 20 ml

10 Vurderinger
289,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Mizon Collagen Power Lifting Cream består av en høy konsentrasjon marint kollagen på hele 42% for å gjøre din hud fastere og mer spenstig og dermed også forebygge forekomsten av fine linjer, samt forbedre utseendet på eksisterende linjer.

Marint kollagen har en molekylær struktur som ligner menneskets, og denne formelen fyller opp og strammer opp slapp og trøtt hud som har mistet sin elastisitet pga. mangel på kollagen, et stoff som huden produserer mindre av når vi blir eldre. Denne fuktighetsgivende formelen inneholder også kobberpeptid-1 som virker anti-aging, bringebær- og kakaoekstrakt som er rikt på antioksidanter, og adenosine, en veltestet anti-aging ingrediens som styrker hudbarrieren og forbedrer teksturen. Mangofrøolje, arganolje og sheasmør mykgjør og beskytter den sensitive huden rundt øynene samtidig som hyaluronsyre gir fuktighet.

Ved regelmessig bruk av Mizon Power Lifting Cream vil huden rundt øynene bli mer elastisk, fastere og mykere for å redusere utseendet på eksisterende linjer, samt forebygge forekomsten av nye.

Fri for parfyme, fargestoffer og parabener. Passer alle hudtyper, også sensitiv hud.

Bruk: Påføres etter rengjøring, toner, essence og/eller serum og før fuktighetskrem. Klapp litt av kremen forsiktig inn med fingrene til den er helt absorbert.

20ml

  • Kategori:Øyekrem
  • Artikelnummer:
    2166-128-0020

Vanligvis kjøpt sammen

634,-
601,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter