Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Mizon Honey Black Sugar Scrub 90g

1 Vurderinger
255,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Den består av 35% pulverisert svart sukker som gir en mild og naturlig eksfoliering av huden samtidig som det bryter ned talg og urenheter i porene, hvilket forebygger forekomsten av akne. De små sukkerpartikene i kombinasjon med glykolsyren som finnes naturlig i det svarte sukkeret gjør at porene blir rene på dypet og lysner også opp pigmentflekker.

Glycerin, sheasmør, olivenolja og honningekstrakt mykgjør og gir fuktighet. E-vitamin bidrar til å øke hudens elastisitet, sitron er rikt på C-vitamin og virker antibakterielt, mens grønn te-ekstrakt beroliger huden.

Mizon Honey Black Sugar Scrub inneholder også kakao- og kameliaekstrakt som er rikt på antioksidanter som motvirker rødhet og irritasjon og beskytter huden fra frie radikaler. Resultatet blir en mykere, klarere og mer spenstig hud med mer glød.

Passer alle hudtyper.

Bruk: Rengjør ansiktet først og masser deretter skånsomt ansiktsskrubben på bløt hud med fokus på de partier som er tørre og der du har problemer med tette porer. Skyll av med lunkent vann og følg opp med toner, essence, serum og fuktighetskrem. Følg gjerne opp denne skrubben med en sleeping pack eller sheet mask. Anbefales å bruke mest 1-2 ganger/uken avhengig av hudtype.

90g

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    2166-124-0090

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5.0

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018