Mizon

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Mizon
Hyaluronic Acid 100 30 ml

2 Vurderinger
329,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Hyaluronsyre er en populær ingrediens i koreansk hudpleie og finnes naturlig i huden. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som har som oppgave å binde fukt i huden (den binder opp til 1000 ganger sin vekt i vann!), men når vi blir eldre minsker mengden hyaluronsyre suksessivt, hvilket leder til at huden blir mindre spenstig og fyldig.

Mizons Hyaluronic Acid 100 er et potent serum ladet med hele 50% hyaluronsyre og har en silketekstur som raskt absorberes opp av huden og gir langvarig fuktighet. Den tetter ikke til porene eller gjør huden fet, hvilket gjør at den passer også for fetere hudtyper og kombinert hud.

Dette serumet passer utmerket til en hudpleierutine med flere steg og er et godt komplement til fuktighetskrem når huden har behov for ekstra fukt. Mizon Hyaluronic Acid 100 inneholder også ceramider som hjelper til å styrke hudbarrieren og motvirke tap av fukt, samt bringebærekstrakt som er rikt på antioksidanter og beskytter huden mot frie radikaler.

Bruk: Påfør morgen og kveld etter rengjøring, toner og essence. Klapp forsiktig inn produktet i huden og følg opp med fuktighetskrem.

30ml

Vanligvis kjøpt sammen

524,-
669,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

OBS! Fredag 17.01 skal våre herlige kundeservicemedarbeidere på kurs og vi stenger derfor kundeservice kl 12.00.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020