Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Mizon Mela Defence White Capsule Essence 50ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
355,-
Sendes innen 1-4 dager
Beskrivelse
Ingredienser

En aktiv anti-aging essence som adresserer hyperpigmentering, mørke flekker og misfarginger pga akne, m.m. Inneholder planteekstrakt fra blant annet sakura, ris og magnolia som sammen med C-vitamin og niacinamide lyser opp huden og beskytter den mot frie radikaler og eksterne miljøpåvirkninger.

Mizon Mela Defense White Capsule Essence inneholder også ekstrakt fra Ginkgo biloba og lotusblomst som er rike på antioksidanter og virker beroligende og reparerende på huden. E-vitamin og olje fra riskli, engkarse og jojoba mykgjør og gir fuktighet til huden sammen med hyaluronsyre.

En komplett essence som ved regelmessig bruk klarer opp hudtonen, forbedrer hudens tekstur og gir ansiktet en sunn glød. Passer alle hudtyper.

Bruk: Påfør på rengjort hud etter toner. Klapp forsiktig inn produktet til det er helt absorbert av huden. Følg opp med serum og fuktighetskrem.

50ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018