Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Mizon Mela Defence White Capsule Essence 50ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
349,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En aktiv anti-aging essence som adresserer hyperpigmentering, mørke flekker og misfarginger pga akne, m.m. Inneholder planteekstrakt fra blant annet sakura, ris og magnolia som sammen med C-vitamin og niacinamide lyser opp huden og beskytter den mot frie radikaler og eksterne miljøpåvirkninger.

Mizon Mela Defense White Capsule Essence inneholder også ekstrakt fra Ginkgo biloba og lotusblomst som er rike på antioksidanter og virker beroligende og reparerende på huden. E-vitamin og olje fra riskli, engkarse og jojoba mykgjør og gir fuktighet til huden sammen med hyaluronsyre.

En komplett essence som ved regelmessig bruk klarer opp hudtonen, forbedrer hudens tekstur og gir ansiktet en sunn glød. Passer alle hudtyper.

Bruk: Påfør på rengjort hud etter toner. Klapp forsiktig inn produktet til det er helt absorbert av huden. Følg opp med serum og fuktighetskrem.

50ml

  • Kategori:Essens
  • Artikelnummer:
    2166-105-0050

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018