Mizon

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 6 karakterer
0
0
0
0
6
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 2 uker siden

    Bra

    Veldig lik som Secret Key Snail Repairing Foam Cleanser, passer sensitiv og grov hud. Passer perfekt til sensitiv, grov og fet hud. For meg som trenger mer peeling og aktive ingredienser er den ikke helt perfekt, selv om den gir en veldig glatt følelse. For mannens sensitive men grove eksemhud er den perfekt. Uansett er det veldig god hudpleie for en veldig god pris! #konkurranse
    2 liker

Mizon
Snail Cushion Foam Cleanser 120 ml

6 Vurderinger
180,-Anb. pris 225,-
Beskrivelse
Ingredienser

Nøkkelingrediensen i denne rengjøringen er snegleslim som er kjent for sin evne til å sparke i gang hudens selvhelbredelsesprosess og stimulere cellefornyelsen slik at huden blir mykere, fastere og får mer glød. Snegleslimet er også antiinflammatorisk og beroliger irritert hud.

Denne dyptrengjørende formelen gir et fyldig «klissete» skum som klenger seg fast ved hudens urenheter og rengjør på dypet for å forebygge tette porer og forekomsten av kviser. Samtidig som den effektivt rengjør huden, tilfører den fuktighet med hyaluronsyre, aloevera og macadamiaolje for at den ikke skal føles stram eller tørr etterpå, men heller myk og smidig.

Rød ginseng, fermentert ekstrakt og andre botaniske ekstrakter bidrar til at Snail Cushion Foam Cleanser gjør huden din klarere, mykere og sunnere ved regelmessig bruk.

Passer alle hudtyper, spesielt kombinert og fetere hud.

Bruk: Ta litt rengjøring og masser på vått ansikt med lunkent vann til du har bygd opp et fyldig skum. Fokuser på t-sonen og de områdene hvor huden er fetere og porene lett blir tette. Skyll deretter grundig og tørk huden forsiktig med et rent håndkle. Følg opp med toner, essence, serum og fuktighetskrem.

120ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter