Mizon

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 7 karakterer
0
0
0
0
7
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Mizon
Snail Repair Eye Cream 25 ml

7 Vurderinger
235,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Med sin høye konsentrasjon av snegleslim (80%!) er Mizons Snail Repair Eye Cream den perfekte formulaen for å styrke den sensitive og tynne huden rundt øynene. Snegleslimet er en veltestet og populær anti-aging ingrediens i Korea, kjent for sin evne til å reparere huden og forbedre tekstur og motstandskraft.

Snegleslimet setter i gang cellefornyelsen og stimulerer hudens selvhelbredelsesprosess, hvilket gjør at den motvirker forekomsten av fine linjer ettersom huden blir mykere og mer spenstig. Da forbedrer den utseendet også på eksisterende linjer.

Snegleslimet gir fuktighet på dypet, da det er rikt på elastin og naturlig glykolsyre. Slimet fungerer som en beskyttende barriere for huden som motvirker uttørking og ekstern miljøpåvirkning. Den virker også antiinflammatorisk, hvilket gjør at den også passer for sensitiv hud.

Inneholder også EGF og niacinamid som er effektive anti-aging ingredienser og klarner opp mørke ringer under øynene, samt reduserer pigmentflekker. Mandelekstrakt, bivoks og olje fra engkarse mykgjør og gir fuktighet.

Bruk: Dytt en liten mengde forsiktig med fingertuppene på huden rundt øynene til den er absorbert av huden. Bruk morgen og kveld.

25ml

  • Kategori:Øyekrem
  • Artikelnummer:
    2166-106-0025

Vanligvis kjøpt sammen

595,-
281,40

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

OBS! Fredag 17.01 skal våre herlige kundeservicemedarbeidere på kurs og vi stenger derfor kundeservice kl 12.00.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020