Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Mizon Snail Repair Recovery Gel Cream 45ml

1 Vurderinger
175,-
Beskrivelse
Ingredienser

Denne gelékremen fra Mizon har oppnådd kultstatus blant K-Beauty fansen for sin legende og beroligende effekt på huden. Den består av hele 74% snegleslim, en anerkjent hudpleieingrediens som beroliger og reparerer skadet og irritert hud, reduserer akne, pigmentflekker og fine linjer.

Med en blanding av botaniske ekstrakter, hyaluronsyre, panthenol, olivenolje og allantoin, virker Snail Recovery Gel Cream intensivt fuktgivende og mykgjørende. Centella og grønn te-ekstrakt hjelper til å berolige og beskytte huden.

Perfekt når huden har behov for ekstra pleie og næring. Et tips er å oppbevare den i kjøleskapet for en ekstra svalende effekt.

Bruk: Påfør på ansikt og hals etter rengjøring, toner essence og/eller serum. Denne gelékremen gir ikke en blank eller fet finish, noe som gjør at den egner seg for alle hudtyper, også blandet hud og fetere hudtyper. Tørrere hudtyper anbefales å kombinere denne geléen med en rikere fuktighetskrem eller en ansiktsolje.

45ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5.0

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018