Mizon

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 3 karakterer
0
1
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Mizon
Snail Wrinkle Care Sleeping Pack 80 ml

3 Vurderinger
191,20Anb. pris 239,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack er en multivirkende sovemaske som sparker i gang hudens egne selvhelbredelsesprosess mens du sover for å forebygge forekomsten av fine linjer og forbedre hudens tekstur.

Sovemasken består av 50% snegleslim som leger og reparerer huden gjennom å stimulere cellefornyelsen og produksjonen av elastin og kollagen, så huden blir smidigere og får økt spenst og glød.

Snegleslimet styrker også hudens beskyttelsesbarriere og forebygger effektivt forekomsten av akne og tette porer, ettersom det er antibakterielt og antiinflammatorisk, hvilket gjør denne sovemasken til et perfekt valg også for akneutsatt hud.

Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack inneholder dessuten fire typer peptider og adenosin som sammen bekjemper forekomsten av linjer og gjør huden fastere mens du sover. Glycerin, sheasmør, olivenolje og honningekstrakt mykgjør og gir fuktighet.

Passer alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Bruk: Bruk på kvelden som siste steg i hudpleierutinen i stedet for fuktighetskrem. Tørrere hudtyper kan bruke denne sovemasken over nattkrem for ekstra fuktighet. Påfør jevnt en sjenerøs mengde av gelémasken på ansikt og hals og la den virke over natten. Skyll av på morgenen.

80ml

Vanligvis kjøpt sammen

376,20
559,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019