Mizon

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Mizon
Vitalemon Sparkling Powder 14-pack

Bli den første til å vurdere dette produktet
595,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Mizons Vita Lemon Sparkling Powder er en brusende ansiktsmaske som ikke er en "maske", men i stedet splasher du den i ansiktet for å rense huden for toksiner og urenheter på et øyeblikk.

Den består av to små poser som inneholder to ulike pulversorter som du løser opp i en skål med romtemperert vann og deretter blander sammen. Askorbinsyre, sitronsyre og bikarbonat begynner å reagere med hverandre for å skape kullsyre og pulvermiksen begynner å bruse.

Disse vitamin- og antioksidantrike ingrediensene revitaliserer huden og gjør den fastere samtidig som kullsyrevannet rengjør på dypet og løser opp talg og smuss i porene.

Sitronvann og tindved klarer opp hudtonen og tilfører antioksidanter for å gi den økt glød. Olje fra sitronskall kontrollerer porenes produksjon av talg mens panthenol, allantoin og aloe vera fukter og mykgjør.

En oppfriskende og oppkvikkende ansiktsmaske som du kan lage på bare noen minutter for en klarere hud med økt glød.

Bruk: Fyll servanten eller en stor skål med lunkent vann, tilfør innholdet i pose 1 og vent til det har løst seg opp. Hell da i innholdet i pose 2 og påfør i ansiktet samt masser huden med det brusende sitronvannet. Du kan også dyppe hele ansiktet i vannet i 1-2 minutter og bruke det som "vannmaske". Når du er ferdig skyller du ikke av, men klapper i stedet inn resterende væske som er igjen på huden til den er tørr. Følg opp med din vanlige hudpleierutine, essens, serum, fuktighetskrem osv.

14-pack

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    2166-116-0000
Handla för 400 kr från k-beauty kategorin och få Cremorlab Starter kit på köpet

Vanligvis kjøpt sammen

870,-
745,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019