5 Kundebilder
MOOD

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.3

Basert på 58 karakterer
13
6
8
11
20
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 14 mnd siden

  MOOD BLONDE HÅRFARGE 105 ULTRABLOND X-TRA

  Denne har jeg brukt ofte som avfarging på mellombrunt/litt mørkere hår og er min favorittmerke når det kommer til bleking, jeg personlig føler ikke at denne sliter så veldig på håret som andre blekinger har en tendens til å gjøre. Jeg farger håret ofte med ''crazy'' farger så å blande denne blekingen med litt sjampo og påfører dette i håret som en sjampo så opplever jeg at 'crazy' fargen jeg ønsker skal gå bort forsvinner i løpet av 10 minutter (anbefales ikke på blått hår da denne fargen kan sette seg mer fast)
  Denne gjør akkurat det den skal gjøre, anbefales på det sterkeste!
  2 liker
  • for 6 mnd siden
   Ok takk for svar :D
   Liker
 • for 3 mnd siden

  Virgin mørk blondt hår ble GULT

  Bleket kusinen min sitt ubehandlede hår, det ble KNALL GULT. Lot virke i fulle 45 minutter, fulgte bruksanvisning og brukte etterbehandling. Kommer ikke til å bruke denne flere ganger, desverre
  1 liker
  • for 3 mnd siden
   Tonet det to ganger med fanola blåsjampo (10 min hver gang) for å få ut det mest oransje og la en grå permanent farge over, da endte vi opp med en vanlig blond, så fikk heldigvis reddet håret, så hun slapp å se ut som en påskekylling :) Men anbefaler fortsatt ikke blekingen.
   Liker

MOOD
Blonde Hårfarge 100 Ultrablond

58 Vurderinger
65,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

MOOD Hair Color by Jane Hellen er et merke som siden slutten av 1970-tallet har utviklet hårfarger og highlights som gir en naturlig farge og glød til skandinavisk hår.

De populære fargene blandes med en gel som gjør dem lette å påføre og gir et holdbart, jevnt og skimrende resultat. Den høye kvaliteten er resultatet av mange års utvikling i laboratorium, hvilket gir en fantastisk dekkevne på grått hår!

Innhold:

Fargegel, 45ml

Blandingskrem, 45ml

Etterbehandling, 15ml

Plasthansker

Bruksanvisning

Vanligvis kjøpt sammen

114,-
339,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019