Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Morris & Luca Angled Eyeshadow Brush #35

1 Vurderinger
105,-Anb. pris 159,-30
Fri frakt, kan sendes omgående

Denne vinklede øyenskyggekosten er ideell for å forme øyet og skape dybde og definisjon. Kosten er spenstig med myk bust. Takket være den skrå formen er kosten ideell for globallinjen og for å lage en v-form i øyets ytterkant. Det klare valget for deg som vil ha en allsidig sminkekost!

Tips: Begynn alltid i den ytre øyekroken med mørkere farger slik at du får en jevn spredning av skyggen. Vinkle kosten på ulike måter avhengig av hvordan du vil ha skyggen.

Morris & Luca er et svenskt høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke. Morris & Lucas sminkekoster er håndlagde, noe som garanterer beste tenkelige holdbarhet og følelse, og minimal felling av hår. Med rett stell holder kostene i mange år. Alle Morris & Luca sminkekoster er laget av svært fin bust, noe som gjør dem ekstra myke og fyldige. Alle produktene kommer i en luksuriøs boks som kan brukes til oppbevaring eller på reise.

Morris & Luca

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5.0

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018