2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 4 karakterer
0
0
0
0
4
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 18 mnd siden

    Den beste filen

    I alle fall en av de absolutt beste jeg har prøvd. (En annen veldig god er også mineralfilen til Alessandro, eneste ulempen med den var at den knakk ganske fort selv om den hadde solid hylster med filen ‘innebygd’). Jeg har negler som fliser seg og brekker hvis de ikke files jevnlig, så har prøvd endel forskjellige. Denne i glass filer jevnt og fort resultatet du ønsker. Kjennes presis og på en måte ‘myk’ mot neglene, så det blir behagelig. Etuiet er solid og litt eksklusivt (til å være neglfil).
    2 liker

Morris & Luca
Crystal Glass File White #71

4 Vurderinger
99,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Glassneglefil med svært jevn fileflate. Den myke flaten gjør at du enkelt filer og former neglene uten at de fliser seg. Filen rengjøres ved å skylles i vann, noe som gjør Crystal File svært hygienisk. Slipeflaten slites ikke og filen kan brukes i mange år. Laget i Tjekkia med en patentert fremstillingsprosess. Filen kommer i et ekstra kraftig fløyelsetui som forhindrer at filen knekker eller skades. Morris & Luca er et svensk høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke.

Vanligvis kjøpt sammen

216,50
143,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter