Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Morris & Luca
Eyebrow Brush #50

1 Vurderinger
149,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

0 ml0 ml

Denne øyenbrynsbørsten er ideell for å gre gjennom øyenbrynene og øyevippene for perfekt separerte øyevipper. Den fleksible børsten av villsvinbust former og holder øyenbrynene på plass, og skaper volum. Er også perfekt for å duse ut og jobbe inn linere og skygger for et perfekt resultat. Den faste stålkammen av nåler separerer vippene og fjerner mascaraklumper. Den kan også brukes på brynene for et polert utseende.

Tips: Gre vippene forsiktig når du har påført mascara men før den har tørket for mye. Trykk opp vippene ved hjelp av kammen for å gi vippene et løft.

Morris & Luca er et svenskt høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke. Morris & Lucas sminkekoster er håndlagde, noe som garanterer beste tenkelige holdbarhet og følelse, og minimal felling av hår. Med rett stell holder kostene i mange år. Alle Morris & Luca sminkekoster er laget av svært fin bust, noe som gjør dem ekstra myke og fyldige. Alle produktene kommer i en luksuriøs boks som kan brukes til oppbevaring eller på reise.

  • Kategori:Øyenbryn
  • Artikelnummer:
    1885-116-0050

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter