Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Morris & Luca Eyebrow Brush #51

Bli den første til å vurdere dette produktet
135,-
Sendes innen 1-4 dager

Velg størrelse

0 ml

En vinklet øyenbrynskost med kort, fast bust for å fylle i øyenbrynene. Ideell for å legge på brynskygge eller duse ut brynspenn for en naturlig look. Fastheten og den skrå formen hjelper deg å forme brynene som du ønsker. Kan brukes til krem, pomade, pudder eller liner.

Tips: Ta bort overskudd fra kosten før du påfører pomade eller eller skygge på brynene. For en klassisk look lag små streker i hårets retning, og for en fyldig og buskete look jobber du inn pudderet i motsatt retning.

Morris & Luca er et svenskt høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke. Morris & Lucas sminkekoster er håndlagde, noe som garanterer beste tenkelige holdbarhet og følelse, og minimal felling av hår. Med rett stell holder kostene i mange år. Alle Morris & Luca sminkekoster er laget av svært fin bust, noe som gjør dem ekstra myke og fyldige. Alle produktene kommer i en luksuriøs boks som kan brukes til oppbevaring eller på reise.

  • Kategori:Øyenbryn
  • Artikelnummer:
    1885-116-0051
Morris & Luca

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018