Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Morris & Luca
Eyeshadow Blende Brush #37

1 Vurderinger
179,-
Fri frakt, kan sendes omgående

En stor og spenstig øyenskyggekost som har den rette smidigheten for å blande og påføre skygger i globallinjen og på hele øyelokket. Den fluffy busten gjør det enkelt å blande, duse og tone ut alle pudderskygger og få et perfekt resultat hver gang. Denne sminkekosten er et must for alle som bruker øyenskygge!

Tips: Begynn alltid der du vil ha mest intens farge og gå mot det punktet hvor du vil ha minst farge. Legg på skyggen med sirkelbevegelser slik at resultatet blir mykt med en jevn overgang fra mørkt til lyst. Bland og dus godt ut.

Morris & Luca er et svenskt høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke. Morris & Lucas sminkekoster er håndlagde, noe som garanterer beste tenkelige holdbarhet og følelse, og minimal felling av hår. Med rett stell holder kostene i mange år. Alle Morris & Luca sminkekoster er laget av svært fin bust, noe som gjør dem ekstra myke og fyldige. Alle produktene kommer i en luksuriøs boks som kan brukes til oppbevaring eller på reise.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter