Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Morris & Luca
Large Round Tip Eyeshadow Brush #30

1 Vurderinger
179,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

0 ml0 ml

En middels stor, rund øyenskyggekost som er perfekt for å påføre øyenskygge i globallinjen eller øyets konturer, spesielt for en dramatisk look hvor du trenger mye kontroll når du påfører skyggen. Kostens bust er tettpakket, noe som hjelper deg å få skyggen nøyaktig der du vil ha den, samtidig som den er myk mot øyets sensitive hud. Den er også perfekt for å blande ut og duse ut kremskygger og penner som fikseres raskt. Førstevalget når du vil ha en smokey eyes look!

Tips: Bruk kosten for å duse ut mørke skygger og globallinjen samt i øyets ytterkant. Med et lett trykk legger du skyggen der du vil ha den og følg opp med å duse og tone til du har et perfekt resultat.

Morris & Luca er et svenskt høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke. Morris & Lucas sminkekoster er håndlagde, noe som garanterer beste tenkelige holdbarhet og følelse, og minimal felling av hår. Med rett stell holder kostene i mange år. Alle Morris & Luca sminkekoster er laget av svært fin bust, noe som gjør dem ekstra myke og fyldige. Alle produktene kommer i en luksuriøs boks som kan brukes til oppbevaring eller på reise.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter