Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3

Basert på 1 karakter
0
0
1
0
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Morris & Luca
Powder Blender Brush #11

1 Vurderinger
229,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

En rund og fluffy sminkekost som er perfekt til bronzer og avsluttende pudder. Kostens toppede form gjør at den tar opp perfekt mengde pudder, slik at du får en naturlig og jevn overflate. Den er myk og spenstig og veldig lett å jobbe med. Gir et perfekt naturlig resultat med både pudder, bronzer og rouge. Den klare valget for deg som vil ha en allsidig sminkekost.

Tips: Fordel pudder over ansiktet med lette bevegelser og bland og ton ut. Stryk lett over hele ansiktet med bronzer, bruk sirkelbevegelser der du ønsker mer farge.

Morris & Luca er et svenskt høykvalitativt sminkekost- og tilbehørsmerke. Morris & Lucas sminkekoster er håndlagde, noe som garanterer beste tenkelige holdbarhet og følelse, og minimal felling av hår. Med rett stell holder kostene i mange år. Alle Morris & Luca sminkekoster er laget av svært fin bust, noe som gjør dem ekstra myke og fyldige. Alle produktene kommer i en luksuriøs boks som kan brukes til oppbevaring eller på reise.

  • Kategori:Pudder
  • Artikelnummer:
    1885-102-0011

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019