Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 1 karakter
0
0
0
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 5 mnd siden

    Gir fuktighet, og noe hold i skjegget

    Veldig fan av denne Beard Balmen, der den lukter veldig godt og gir en god dose fuktighet til skjegget. Det er derimot ikke veldig mye hold i den, som begrenser hvor mye skjegget kan formes. Leste at det er honningen som gir hold, som gir mening siden denne ikke har altfor mye av det i seg. Jeg kombinerer denne med Timber Beard Oil fra samme merke.
    3 liker

Mountaineer Brand
Magic Timber Beard Balm 60 ml

1 Vurderinger
209,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Denne skjeggbalsamen er en blanding av naturlige oljer og smør, bivoks, eteriske oljer og grapefrukt med en "dæsj" ren honning. Den inneholder også aloe vera og E-vitaminolje. Balsamen er fuktighetsgivende, reparerer både håret og huden under skjegget samt hjelper til med å ta hånd om kløe. Den har en kremet konsistens og absorberes lett inn i skjegget og huden.

Bruk: Varm en passelig mengde mellom håndflatene og jobb inn i skjegget. Kan med fordel brukes sammen med Mountaineer Brands skjeggolje. Tilfør balsamen etter oljen for optimal effekt. Magic Beard Balm lukter lime og gran.

60g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter