Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3

Basert på 2 karakterer
0
1
0
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Mr Bear Family
All Over Shampo Springwood 250 ml

2 Vurderinger
199,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

250 ml1000 ml
Beskrivelse
Ingredienser

Mr Bear Family Shampoo er basert på oliven- og kokosolje som forsåpes og gir et tykt skum, samt en snill rengjøring og fuktighetsgivning. Fri for sulfater, som SLS (Sodium Laureth Sulfate) og SCS (Sodium Coco Sulfate) parabener, betain og silikoner. Nesle, Trollhassel, Åkersnelle og Aioe Vera lindrer irritert hodebunn og styrker håret fra rot til tupp. D-Panthenol fukter både kropp og hår samt gir fylde til håret. Da den er laget med naturlige ingredienser skummer den mindre enn en vanlig sjampo.

Bruk: Påfør en sjenerøs mengde i vått hår. Masser inn til du får et kremet skum, la virke i 2 minutter. Skyll og gjenta ved behov. Kan med fordel brukes til hele kroppen.

  • Nesle - Bra for behandling av fett hår og irritert hodebunn. Motvirker flass og stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen for å minske talgproduksjonen. Stimulerer hårvekst.
  • Trollhassel - Lindrer irritert og tørr hodebunn, gir volum og styrke.
  • Åkersnelle - Vitaliserer, eliminerer flass og reparerer splittede tupper. Velkjent for sine anti-inflammatoriske og reparerende egenskaper og inneholder antioksidanter.
  • Aloe Vera - Inneholder A, C, E, B-12-vitaminer og folsyre. Vitaminene bidrar til cellefornyelse og fremmer frisk cellevekst og gir glansfullt hår. B-12 og folsyre er kjente for sine lindrende, reparerende og fuktighetsgivende egenskaper.

250ml

  • Kategori:Shampoo
  • Artikelnummer:
    1741-153-0250

Vanligvis kjøpt sammen

433,-
693,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020