Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3

Basert på 2 karakterer
1
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Mr Bear Family
Pomade Matt Clay 100 ml

2 Vurderinger
229,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Mr Bear Family Matt Clay Pomade er en vannbasert leirevoks som gir en matt tekstur og naturlig look. Fri for PVP, PVP/VA og silikoner. Stylende produkt med naturlig nærende ingredienser.

Bruk: Gni en liten mengde hårvoks mellom håndflatene og påfør i fuktig eller tørt hår. Style med kam eller fingre. Gir lett til medium hold.

  • Nesle - Bra for behandling av fett hår og irritert hodebunn. Motvirker flass og stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen for å minske talgproduksjonen. Stimulerer hårvekst.
  • Trollhassel - Lindrer irritert og tørr hodebunn, gir volum og styrke.
  • Åkersnelle - Vitaliserer, eliminerer flass og reparerer splittede tupper. Velkjent for sine anti-inflammatoriske og reparerende egenskaper og inneholder antioksidanter.
  • Tistelolje - Rik på fettsyrer som er bra for hodebunn og hår. Øker blodsirkulasjonen, stimulerer hårvekst, styrker hårsekkene og holder håret glansfullt og livfullt.
  • Kaolin- og Bentonittleire - Gir volum uten å tynge ned håret. Gir fantastisk hold, stabilitet og stylingen holder hele dagen. Gir en matt finish og naturlig look. Naturlige leirer trekker ut smuss og urenheter fra håret uten å ta bort de fuktighetsgivende oljene. Leire inneholder stoffer som er naturlig pleiende, næringsrike og som stimulerer hårvekst.

100ml

  • Kategori:Clay
  • Artikelnummer:
    1741-151-0100

Vanligvis kjøpt sammen

438,-
973,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter