Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 4 karakterer
0
0
0
0
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 14 mnd siden

  Bedre og billigere

  En safety razor som denne vinner over en vanlig høvel på alle områder. Bedre for miljøet, billigere, bedre barbering og PENERE høvel! Vinn-vinn-vinn-vinn spør du meg! Det er en vanesak, men absolutt verdt et forsøk! Ikke vær redd :)
  4 liker
 • for 14 mnd siden

  Wow wow wow

  Jeg har egentlig aldri vært så begeistret for "vanlige" barberingshøvler. De har en tendens til å bli fort dårlige og i tillegg er veldig lite bærekraftige. I det siste så har jeg sett litt på videoer om slike safety razors og det vakte min interesse ganske fort. I dag fikk jeg den og testet den ut, og jeg må si meg STORfornøyd. Den er perfekt til å barbere alle steder som trengs å barberes, og er ikke like skummel (mtp. skarpt blad) som jeg trodde den skulle være. Det ble en skikkelig "clean cut" som forventet. Anbefaler den til jenter som ønsker et kjempefint og ikke minst miljøvennlig alternativ!<3 #konkurranse
  4 liker

Mühle
R89 Twist Barberhøvel

4 Vurderinger
499,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Mühle R89 wist Safety Razor er en todelt sikkerhetshøvel med en vrifunksjon i bunnen som gjør det enkelt og kjapt å bytte barberblader. Håndtaket er litt lenger og litt tykkere en på andre høvler. Passer både for nybegynnere og mer erfarne.

Lengde: 107mm
Vekt: 90 g

Vanligvis kjøpt sammen

594,-
1.133,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter