My White Secret

My White Secret satser på naturlig tannbleking som «The next beauty thing». Tannpleie- og blekingsproduktene er inspirert av skjønnhetsbransjen og fremstilt i samarbeid med tannleger. De er helt frie for peroksider, SLS, fluorid og parabener.

Emballasjen er sukkersøt, og produktene er veganske for å passe til skjønnhetsinteresserte kvinner som synes det er viktig å ta vare på dyrene, naturen og helsa i jakten på hvitere tenner.

My White Secrets-sortimentet består av tannblekingsprodukter med tilbehør, som en flott toalettveske og en matchende tannbørste i rosa bambus.

Tannbørstens håndtak er produsert i 100 % nedbrytbar bambus. Bambusen som er brukt kommer kun fra fornybare plantasjer som tar vare på dyr og miljø.

My White Secret elsker dyr, og derfor kommer våre produkter fra en bambusplantasje som øker pandaenes velvære og mulighet for å overleve.

 

5 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter