Nacomi

Vi er en produsent og distributør av eksepsjonelle, naturlige hud- og hårpleieprodukter. Nacomi er et varemerke for naturkosmetikk som fremstilles av kun økologiske ingredienser av høyeste kvalitet. Vi henter inspirasjon fra naturen, en sunn livsstil og naturlig skjønnhet. I våre unike produkter kombineres naturlige ingredienser og herlige dufter. Resultatet er produkter som føles behagelige å bruke, slik at kvinner kan nyte sine hud- og hårpleiebehandlinger uten noen helserisiko.

Vår lidenskap å utvikle naturlig kosmetikk drives av våre fornøyde kunder og inspirerer oss til å hele tiden utøke vårt sortiment for kvinner, men også for menn, og - viktigst av alt - for barn i ulike aldre. Råvarene og ingrediensene i våre produkter velges utelukkende ut fra kvalitet. Alle våre produkter lages for hånd. Våre kvalitetssikringsspesialister kontrollerer produksjonsprosessen og sluttproduktene for å sørge for at de alltid holder høyeste kvalitet.

7 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter