Nanoblur

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.2

Basert på 14 karakterer
3
2
3
1
5
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nanoblur
Nanoblur 30 ml

14 Vurderinger
209,-Anb. pris 315,-30
Beskrivelse
Ingredienser

I løpet av sekunder ser porer og fine linjer ut til å forsvinne, og resultatet varer helt til du vasker av produktet. Nanoblur er basert på et nano-optisk kompleks - en tilførsel av millioner av partikler som reflekterer lyset perfekt i millioner av retninger, for at hudens overflate skal se helt feilfri ut.

Nanoblurs teknologi ble opprinnelig utviklet for å hjelpe kjendiser til å se bedre ut på HD-TV. Nanoblur skjuler øyeblikkelig hudens aldringstegn, som linjer, rynker, kråketær, forstørrede porer og poser/mørke ringer rundt øynene.

Se opptil 10 år yngre ut i løpet av 40 sekunder! Denne avanserte optiske kremen visker bort hudens aldringstegn, slik som linjer, rynker, kråketær, ujevnheter og forstørrede porer i løpet av sekunder, uten å endre hudens fargenyanse. Uunnværlig for møter, arrangementer og stevnemøter.

Nano-optisk Kompleks

Nano-komplekset tilfører unike egenskaper, både synlige og merkbare. Når Nanoblur brukes alene eller i kombinasjon med andre produkter, minimaliserer nano-komplekset inntrykket av linjer og rynker, samtidig som det skaper en myk og behagelig tynn hinne på hudens overflate. Etter påføring fremstår huden som mykere, med en glatt, matt finish som er godt synlig. Resultatet ved bruk av Nanoblur er en myk, silkeaktig hinne som fører til at huden faktisk ser fullstendig linjefri ut. Legg merke til at produktet skal klappes inn i huden med lette bevegelser, på de områdene der man ønsker å bruke produktet.

Bruk: Produktet baseres på en avansert optisk teknologi og er ingen tradisjonell sminke. Bruker du ingen sminke skal Nanoblur legges på sist i den daglige rutinen. Ved bruk av flytende foundation skal Nanoblur legges på etter foundation. Om Nanoblur brukes sammen med pudder og sminke skal kremen legges på først.

Obs! Føles huden veldig tørr kan du blande Nanoblur med en fuktighetsgivende krem.

30ml

  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    1396-100-0030

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter