Naomi Campbell

Startkit for tørre, svake og tynne negler.

TRIND Start Kit inneholder alt som kreves for å med kun tre trinn få sterke, vakre negler på to uker!

Trinn 1 - Nail Magic Buffer
Jevner til, polerer og masserer negleflaten. Stimulerer negletilveksten. Benytt filen kun en gang pr 4 uker.

Trinn 2 - Nail Balsam
En unik vannbasert balsam som effektivt gjenoppretter fuktbalansen og gir næring til tørre og sprø negler. Benyttes i kombinasjon med Nail Repair for beste resultat.

Trinn 3 - Nail Repair
En ekstra effektiv negleforsterker for svake og tynne negler som skaper en perfekt balanse mellom keratin og fukt i neglen. Resultatet - sterke og fleksible negler.

Brukerveiledning:
Trinn 1 - Nail Magic Buffer
Benytt filen i tre trinn. Gjør halvsirkelbevegelser med bufferen. Start med den svarte siden for å ta bort det øverste laget på neglen. Fortsett med den hvite siden som stimulerer neglens egne produksjon av fukt. Til slutt, spre ut neglens fukt over negleflaten med hjelp av den grå siden.

Trinn 2 - Nail Balsam
Påfør et tynt lag av Nail Balsam på neglene. La det virke i 1-2 minutter. Masser inn i neglene, noe som samtidig stimulerer blodsirkulasjonen. Tørk bort restene av balsamen. Sørg for at nglen er tørr før du fortsetter med neste trinn.

Trinn 3 - Nail Repair
Påfør et tynt lag Nail Repair daglig under to uker. Før applicering av et nytt lag tas det foregående bort med Trind Nail Polish Remover. Etter to uker påføres produkten en gang pr uke ved behov for å beholde dine vakre sterke negler. Trind Nail Repair inneholder Formaldehyd. Beskytt neglebåndene med krem.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter