Natura Siberica

Natura Siberica er det første sertifiserte organiske kosmetikkmerke som bruker viltvoksende urter og planter fra Sibir i en hud- og hårpleieserie med helt unike egenskaper som gir bedre velvære.
Sibir er en unik region der dyre- og plantelivet har vært uendret i flere århundre. Urter og planter fra Sibir, som har evnen til å overleve i de mest ekstreme omgivelser, har utviklet effektivt regenererende og antioksiderende egenskaper som gir huden unike fordeler både når det gjelder helse og skjønnhet. Urter, planter, blomster og bær håndplukkes i uberørte landskap av sibirske innfødte som fullt ut respekterer de naturlige vekstsyklusene. Natura Sibirica er en hud- og hårpleieserie som overholder de strengeste europeiske normer, og som hat vunnet flere internasjonale priser.
Natura Sibirica, som ble startet i Sibir, har gjort sibirske skjønnhetshemmeligheter om til en unik serie for pleie av ansikt, kropp og hår.
62 produkter
62 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter