Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nesti Dante
Il Frutteto Peach and Melon 250 ml

1 Vurderinger
65,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

IL FRUTTETO er en serie naturlige og vegetabilske såper av høyeste kvalitet som lages i Florence med ekte håndverksmetoder, hvilket gjør dem til en skikkelig nytelse.

Såpeblandingen lages gjennom en tidkrevende og kompleks prosess i spesielle kar. Det tar 4 dager før blandingen er ferdig og produksjonsmetoden krever konstant og manuell overvåking av såpe- og dufteksperter.

IL FRUTTETO - "frukthagen" består av flere ulike vakre fruktsåper som hver og en er innpakket i elegant papir i herlige farger. Såpemakerne har hentet sin inspirasjon fra en vakkert prangende frukthage i Toscana. En hage som gløder i varme og klare farger under solen. I bakgrunnen skimtes et krystallklart hav og en strålende blå himmel.

Peach and Melon - Søt og lekker såpe med aktive ingredienser. En kraftfull forening av fersken og melon gjør hver dag til en skikkelig nytelse.

Pomegranate and Blackcurrant - Nærende såpe med aktive ingredienser. En fresh såpe med lekre noter fra frukt og bær. Inneholder nærende granateple og solbær.

Fig and Almond Milk - Beroligende såpe med aktive ingredienser. Den fortryllende duften fører tankene til en vakker gammel frukthage. Såpen er beriket med mandelprotein som fukter huden.

Citron and Bergamot - Energigivende såpe med aktive ingredienser. En naturlig såpe med ren olivenolje som er spesielt mild og effektiv, noe som gjør godt for alle hudtyper og aldre.

250g

Vanligvis kjøpt sammen

250,-
175,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019