1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 7 karakterer
1
0
0
1
5
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Favoritt!

  Denne har jeg vært begeistret for i mange år, og ble overbegeistret da jeg fant den hos Lyko til uslåelig pris! Hurra! Den fjerner øyenmakeup skånsomt, og tar bort all sminke og solkrem uten å tørke ut huden. Jeg bruker litt lunkent vann på en bomullspad eller klut for å få vekk alt. Den kan kanskje kjennes litt fet ut etter rengjøring, men det passer den tørre huden min godt. Anbefales!
  2 liker
 • for 2 mnd siden

  I’m a NIOD slut, sorrynotsorry

  NIOD er, uten å overdrive, det beste som har skjedd huden min!! Jeg har prøvd det aller meste fra NIOD, og blitt forelsket i så og si hvert eneste produkt med unntak av et par, men skulle jeg velge 5 produkter som jeg måtte bruke morgen og kveld resten av livet ville det vært: Low viscosity cleaning ester, saponins sanskrit, copper amino isolates, multi molecular hyaluronic acid og hydration vaccine.
  Denne «pre cleansen» løser opp alt av smuss, SPF og eventuell sminke, og man trenger egentlig ingen follow up cleanser. Pleier å la denne lufttørke om jeg bruker den alene og huden kjennes helt fantastisk ut etterpå!
  2 liker

NIOD
Yesti
Low-Viscosity Cleaning Ester Facial Cleanser 240 ml

7 Vurderinger
215,-Anb. pris 435,-50
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En rengjøring som regulerer talgproduksjonen, fjerner effektivt sminkerester (med eller uten vann) samtidig som den respekterer hudens egen barrierefunksjon.

Bruk: Masser inn en rikelig mengde på tørt ansikt. Vask av med varmt vann. Kan også brukes uten vann ved å påføre formulaen på en bomullspad og stryke den over ansiktet.

240ml

 • Kategori:Rensegel
 • Artikelnummer:
  2213-121-0240

Vanligvis kjøpt sammen

1.230,-
929,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter