Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Nisim F.A.S.T - 2 Pack 300ml. Shampoo & Conditioner 2x300 ml

4 Vurderinger
399,-
Beskrivelse
Ingredienser

I mange år har mennesker uansett kjønn hatt problemer med at håret vokser for sakte. Har du noensinne gått til frisøren for å endre frisyren og deretter kommet hjem skuffet? For å deretter måtte vente i flere måneder på at håret skal vokse ut igjen?

F.A.S.T.s unike blanding av vitaminer og essensielle aminosyrer hjelper til med å maksimere en frisk hårvekst for å oppnå maksimal lengde på kortest mulig tid. FAST ™ (Fortified Amino Scalp Therapy) er et to-produkts-system som består av en sjampo og balsam hvor begge er berikede med aminosyrer, vitaminer og proteiner.

Bruk: Systemet er raskt og enkelt å bruke. Vask håret hver dag med FAST sjampo, skyll godt og gjenta. Påfør deretter balsam og jobb godt inn i håret og ned til røttene. La balsamen virke i håret i 1 minutt før den skylles godt ut.

Daglig og regelmessig bruk av systemet anbefales for beste resultat, selv om du ser resultat med mindre frekvent bruk. En raskere hårvekst oppnås kun i den tiden du bruker FAST sjampo og balsam. Håret ditt går tilbake til sin normale vekst når du slutter å bruke FAST.

FAST sjampo og balsam fungerer godt for alle uansett hårtype og er trygg å bruke daglig for alle med kjemisk behandlet hår.

2x300ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1714-123-0000
1 Kundebilde
Nisim

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5

Basert på 4 karakterer
0
0
0
0
4

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019