Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nõberu of Sweden
After Shave Balm Amalfi 125 ml

2 Vurderinger
279,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Vår After Shave Balm er utviklet for å berolige, fukte og minske besværene som kan oppstå etter barbering, som f. eks. kviser og irritert hud. After Shave Balm tas lett opp av huden, etterlater ingen fet følelse og gir en behagelig avslutning på barberingen.

Slik gjør du: Påfør kremen i ansiktet med fingertuppene rett etter barbering. Smør innenfra og utover/oppover for å hjelpe blodsirkulasjonen på veien.

Egenskaper: After Shave Balm inneholder tistelolje, mandelolje og arganolje. Tisteloljen har egenskaper som er bra mot irritert hud og sammen med mandeloljen beroliger den stresset hud etter barbering. Arganoljen sammen med de andre oljene har gode fuktighetsgivende egenskaper uten å føles fet på huden. Vårt wildcard blant ingrediensene er trollhassel, et ekstrakt som har gode egenskaper når det kommer til å motvirke hudirritasjon og inngrodd hår. Til slutt har vi tilsatt noen dråper med mentol. Det gir en herlig, kjølende følelse samt er antiseptisk, hvilket renser porene.

Dufter: Velg mellom to dufter. "Sandalwood" er en luksuriøs og sensuell duft med noter av sandeltre, lær og musk. Eller nye "Amalfi" er en søt og sommerlig duft inspirert av den italienske Amalfikysten. Med noter av bergamott, rose, lavendel, seder og oliventre blir dette en klar sommerfavoritt!

125 ml flaske av PET som kan gjenvinnes

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter