Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 5 karakterer
1
0
0
2
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nõberu of Sweden
Beard Balm Amer lime Travel Size 30 ml

5 Vurderinger
65,-Anb. pris 145,-55
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Nõberu of Sweden Beard Balm pleier og beskytter skjegget ditt mot slitasje og andre påkjenninger. For deg som vil ha et tykt og fyldig skjegg er dette rett produkt - den både beskytter og binder luft slik at skjegget faktisk blir tykkere rett etter påføring! Har du letthåndterlig skjegg fungerer balmen dessuten godt som styling.

Slik gjør du: Voksen er hard i boksen og trenger kroppsvarme eller annen varme for å bli lettere å jobbe med. Bruk gjerne tommelneglen for å lettere få ut voksen.

Egenskaper: Nõberu of Sweden Beard Balm er en miks av bivoks og fete oljer som mandelolje og kokosolje. Produktet pleier og mykgjør og fungerer også som et lettere stylingprodukt. Takket være den unike miksen av fete oljer har vår Beard Balm en effekt til - dra en kam eller børste gjennom skjegget så binder oljene luft og skjegget får ekstra volum og ser enda røsligere ut. Ikke feil!

Dufter: Velg mellom tre dufter. "Sandalwood" er en luksuriøs og sensuell duft med noter av sandeltre, lær og musk. "Amber-Lime" er en pigg og fresh duft med noter av lime, appelsin, sedertre og ambra. Eller nye "Amalfi" er en søt og sommerlig duft inspirert av den italienske Amalfikysten. Med noter av bergamott, rose, lavendel, seder og oliventre blir dette en klar sommerfavoritt!

30 eller 60 ml flaske av gjenvunnet PET

Vanligvis kjøpt sammen

200,-
175,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter