Nõberu Shaving Cream Sandalwood 100ml

1 Vurderinger
165,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Det er forskjell på barbering og barbering. Dette er en luksuriøs barberkrem som er velduftende, skånsom og som gir deg beste tenkelige barberingsopplevelse. Et tykt, kremet og behagelig skum beskytter huden din og gir bedre "glid" under barberhøvelen/barberkniven, hvilket forebygger irritert og rød hud.

Slik gjør du: Du kan vispe opp kremen med en barberkost rett i boksen. Bruk varmt vann så skummet blir varmt og godt - det åpner porer, myker opp skjegghårene og er såklart også mer behagelig enn kaldt skum. Har du ingen barberkost går det like fint å bruke hendene, ta barberkrem i størrelsen av en mandel, tilsett litt varmt vann og skum opp mellom hendene før du påfører på området som skal barberes.

Egenskaper: Kremen er fullproppet med pleiende egenskaper som er skånsom mot huden din. Barberkremen er glyserinbasert, hvilket hjelper til med å skape det fine og tykke skummet som gir deg en nær barbering.

Dufter: Velg mellom tre dufter. "Sandalwood" er en luksuriøs og sensuell duft med noter av sandeltre, lær og musk. "Amber-Lime" er en pigg og fresh duft med noter av lime, appelsin, sedertre og ambra. Eller nye "Amalfi" er en søt og sommerlig duft inspirert av den italienske Amalfikysten. Med noter av bergamott, rose, lavendel, seder og oliventre blir dette en klar sommerfavoritt!

100 ml gjenvinningsbart aluminium.

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4

Basert på 1 karakter
0
0
0
1
0

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.