Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 5 karakterer
1
0
0
1
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nõberu of Sweden
Skäggolja Heavy Amber Lime 60 ml

5 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Nõberu of Sweden Heavy Beard oil er en fet skjeggolje som passer deg med mye eller grov skjeggvekst. Skjeggolje beskytter og fukter skjegget ditt og huden under skjegget, hvilket motvirker kløe og irritasjon. Heavy Beard oil er perfekt når du føler at huden strammer eller føles tørr. Bruk den gjerne rett etter dusjen eller før du skal sove. Leter du etter en litt lettere skjeggolje anbefaler vi vår Feather Beard Oil.

Slik gjør du: Påfør skjeggoljen rett i skjegget - masser helt ned til huden for å tilføre fuktighet eller hold deg til skjeggets tupper og lengder om du bare er ute etter ekstra glans.

Egenskaper: Nõberu of Sweden Heavy Beard oil er en behagelig miks av argan-, tistel- og jojobaolje. Skjeggoljen er fet, hvilket innebærer at den har litt lenger absorberingstid og egner seg best på skikkelig kalde vinterdager og dager hvor du opplever huden og skjegget som ekstra tørt, før du skal sove eller etter vask og dusj. Våre skjeggoljer er kaldpressede, som innebærer at de har beholdt alle gode egenskaper. At de ikke er raffinerte vises på den lett gylne fargen. Pumpen kan "styres" på den måten at du kan pumpe et halvt pump om den mengden er tilstrekkelig for ditt skjegg. Du trenger altså ikke å trykke ned hele pumpen om du ikke ønsker.

Dufter: Velg mellom tre dufter. "Sandalwood" er en luksuriøs og sensuell duft med noter av sandeltre, lær og musk. "Amber-Lime" er en pigg og fresh duft med noter av lime, appelsin, sedertre og ambra. Eller nye "Amalfi" er en søt og sommerlig duft inspirert av den italienske Amalfikysten. Med noter av bergamott, rose, lavendel, seder og oliventre blir dette en klar sommerfavoritt!

60 ml flaske av gjenvunnet PET

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter