Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nordbo
Kollagen

Bli den første til å vurdere dette produktet
365,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

NORDBO Kollagen er et høydosert kollagenprodukt med veldokumentert effekt på hudens elastisitet. Produktet er ASC-sertifisert, noe som garanterer at den er bærekraftig produsert, med respekt for både miljø, dyr og mennesker. Kollagenet fremstilles av svinn fra fiskeindustrien som vanligvis kastes. Pulveret som har en frisk smak av sitron er fordelt i smidige doseringsposer og løser seg lett opp i vann.

For en veldig bred målgruppe som vil få bedre hud samtidig som man vil bidra til en mer bærekraftig konsumpsjon med omtanke for miljøet. Nordbo Kollagen har klinisk dokumentert effekt hvor det har vist seg at produktet minsker rynker og øker elastisitet, fukt, fasthet og glød i huden. Som eneste kollagenprodukt på markedet produsert med ASC-sertifisering er produktet også bærekraftig og miljømerket. Nordens største markedsundersøkelse for bærekraftig konsumpsjon viser at hele 73% av konsumentene sier at bærekraft er viktig i deres konsumpsjon (Sustainable Brand Index 2018).

Kollagen er et fiberprotein som utgjør ca. en tredjedel av alt protein hos pattedyr. Akkurat som alt protein består kollagen av aminosyrer, bl.a. glycin, prolin og hydroksyprolin. Huden vår består av hele 70% kollagen, noe som gjør det til hudens viktigste byggesten. Kroppens egen produksjon av kollagen avtar med 1-2% per år etter 25 års alder, hvilket resulterer i dårligere hudkvalitet. Det finnes ulike typer kollagen som har ulike bruksområder, Nordbo Kollagen inneholder kollagen type 1 - den som forekommer i store mengder i hud, hår, negler og ben. Kollagen type 1 utgjør hele 90% av kroppens kollagen. Nordbo Kollagen er høydosert kollagen (5000 mg/pose) og er fremstilt av svinn fra fisk som vanligvis kastes, og dette bidrar enda mer til den bærekraftige konsumpsjonen.

Bruk: 1 pose pr dag. Bland i vann, juice eller annen kald drikke. Overskrid ikke den anbefalte daglige dosen. Oppbevares tørt, i romtemperatur og ikke i direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vanligvis kjøpt sammen

460,-
1.005,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019