Nordic Superfood

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nordic Superfood
ACU CUPS

Bli den første til å vurdere dette produktet
415,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Cupping er en alternativ terapiform som bruker vacuum til å stimulere hud, bindevev og muskler.Acu Cups set inneholder fire kopper i forskjellige størrelser, og instruksjoner om hvordan de brukes. De to mindre koppene er til ansiktet og de to større for kroppen. Acu Cups er laget av 100 % silikon, fri for BPA, samt FDA-, ROHS-, LFGB- og REACHsertifisert.

BRUK FOR
Øk blodsirkulasjonen
Reduser rynker
Ansiktsløftede effekt
Tøm overflødig væske og giftstoffer

BRUK MOT
cellulitter
Hovne og knivstikkende ben
Muskelspenning
Smerte

For best resultat kan cupping utføres på kroppen hver dag i løpet av den første uken, deretter 1–2 ganger i uken. Huden din blir rød når blodkarene reagerer på trykkendringen. Tøm trykket ved å klemme koppen sammen igjen. Ikke la Acu Cups holde seg på samme sted i en lengre periode på grunn av blåmerker. Kan også brukes mens du dusjer. Vask Acu Cups med såpe og varmt vann etter hvert bruk. Unngå å koppe direkte på åreknuter. Unngå hvis du har diabetes eller er i ditt første trimester i graviditeten.

HVORDAN BRUKE
Begynn med å smøre huden med olje ​​eller fuktighetskrem. Klem koppen sammen, plasser den på ønsket område av kroppen din og slipp den med lett trykk. Dra koppen oppover og nedover i retning av lymfeknuter på kroppen. Når du bruker den til ansiktet bør du bevege koppen fra midten mot det ytre ansiktsområdet. Acu Cups kan brukes i ansiktet som en daglig del av din skjønnhetsrutine både morgen og kveld. Den minste koppen er for øyeområdet.

Vanligvis kjøpt sammen

474,-
504,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter