Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nouba
Flawless
Flawless Style Quattro No. 648 Charming

Bli den første til å vurdere dette produktet
279,-Anb. pris 359,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Eye Brushes
188,10Anb. pris 209,-

Nouba Quattro er en fantastisk palett med fire utvalgte øyenskygger som matcher og kompletterer hverandre. Disse skyggene har en mildere fargepigmentering og er lettest å påføre av Noubas øyenskygger. Perfekt for den som vil legge en rask og enkel sminke, men som samtidig vil få et perfekt resultat. De sitter godt, virker fuktbevarende, samt lar huden puste under. Den unike produksjonsprosessen muliggjør også bruken av de fineste pulver, men også pleiende ingredienser som aloe vera, for en myk og kremet konsistens som gir øynene dine den oppmerksomhet de fortjener! I paletten medfølger 2 applikatorer og et speil slik at du enkelt kan bedre på sminken når du vil og synes det er nødvendig. Quattroskyggene kan også påføres med fuktet pensel og kan da også brukes som eyeliner.

Bruk:

Brukes med de medfølgende applikatorene i paletten, alternativt med en myk øyenskyggekost fra Nouba. For en myk sotet look kan den også påføres med en rengjort fingertupp. Quattroskyggene kan også brukes som eyeliner og påføres da med en fuktet, tynn kost.

2g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter