3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Nouba
To Sculp 20 Light

Bli den første til å vurdere dette produktet
395,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Et uunnværlig produkt som fremhever ansiktets beste trekk og gir en 3D-effekt ved hjelp av lysreflekterende partikler og skygger.

To Sculpt inneholder to nyanser som er eksklusivt utviklede for å skape en perfekt, markert look. Formulaen har en kremet og pudrete tekstur som smelter inn i huden og gir en naturlig finish.

CONTOURING - Ved hjelp av ulike mørke nyanser kan du skape markerte kinnben, en mer definert nese eller en tydeligere ansiktskontur.

STROBING - Lyser opp og løfter frem ansiktstrekk. Lysreflekterende eller perlemorskimrende produkter påføres på de punkter i ansiktet som skal stråle litt ekstra.

Bruk: Start med å påføre et tynt lag foundation. Bruk deretter Nouba Brush nr 15 sammen med To Sculpt. Påfør den mørkere nyansen under kinnbena, i øyegloben, på tinningene og på sidene av nesebeinet. Påfør den lysere nyansen på kinnbena, under øyenbrynet, på neseryggen og haken. Jobb forsiktig inn fargene med Nouba Brush nr 16.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter