NuFACE

Carol Core, grunnleggeren av NuFACE, har vært en pioner innen mikrostrømteknikk i over 30 år. Hun startet karrieren i 1985 som hudterapeut på det berømte Golden Door Spa i California hvor hun spesialiserte seg på ansiktsbehandlinger med mikrostrøm. Hun utviklet en stor kundekrets med celebriteter og fikk raskt et godt renommé.

Carol var veldig imponert over de fantastiske resultatene med mikrostrøm og fikk mange forespørsler fra sine kunder om et apparat for hjemmebruk. Da oppsto idéen om å selv utvikle et apparat med mikrostrømteknikk som var effektivt, bærbart og enkelt å bruke. Ved hjelp av døtrene Tera og Kimberly lanserte Carol det første innovative NuFACE-apparatet i 2005 med overveldende fremgang. NuFACE er i dag den verdensledende produsenten av high-tech apparater og de ligger i forkant av forskningen og utvikler fortløpende nye, innovative nyheter.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter