Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
1
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 2 mnd siden

  Allergi

  Ser at den ikke har stempel fra Norges allergiforbund. Inneholder den acetylsyre? Mange renseskremer inneholder dette uten at det står på, og det er ganske irriterende at de ikke må si hva de inneholder ned til minste detalj. Man burde kunne føle seg trygg når det står at de er skånsomme mot huden. Det har blitt noen telefoner til ambulanse etter bruk av sådanne.
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 2 mnd siden
   Hei Britt!
   Jeg kunne ikke finne noen info om dette produktet inneholder acetylsyre, men man skulle tro at produsenter er nødt til å opplyse om alle ingredienser de bruker i sine produkter, dog vet jeg at de ofte skjuler ting bak andre navn. Uansett, veldig alvorlig hvis dette ikke opplyses om! For å finne ut av dette må vi ta kontakt med produsenten selv. Vi har dog ikke dette produktet inne hos oss lenger.

   Jeg ser utifra ingredienslisten at produktet inneholder parfymer/ luktstoffer, samt ingredienser som kan allergifremkallende eller irriterende, så derfor har nok ikke denne fått noen plass på listen til Norges allergiforbund.

   Ta gjerne kontakt igjen om det er noe mer:) Ha en fin dag!
   Liker

Nuxe
Micellar Foam Cleanser with Rose Petals 150 ml

2 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

En såpefri skummende rengjøring og sminkefjerner for en mild ansiktsrens. En micellar formel med ultra milde plantebaserte overflateaktive emne. Den omvandles til et kremaktig skum takket være pumpen.

Formelen er meget mild og respekterer hudens beskyttende hydrolipidic film (til forskjell fra klassisk rengjøring som forstyrrer denne filmen). Den gir ikke irritasjon på grunn av friksjon og gjør det lettere å skylle den av. Har en behagelig duft og etterlater huden perfekt ren og frisk i dypet.

 • Passer alle aldre og hudtyper, selv den mest følsomme.
 • Tetter ikke igjen porene.
 • 89% ingredienser av naturlig opphav.
 • NUXE bruker hverken animalske ingredienser, mineraloljer eller fargestoffer.

200 ml

 • Kategori:Renseskum
 • Artikelnummer:
  1221-353-0150

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter