Nyheter

Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink

We love Good Girls to the moon and back! Vår Good Girl blir nå en fantastisk romhelt som alltid er klar for take-off og for å ta over verden. En rosa glitrende ny sko, men med samme duftjuice som i originalparfymen, med noter av jasmin, tonkabønne og kakao.

12 Aug, 2020

Creed Aventus EdP

Aventus er en parfyme skapt for å feire styrken, visjonen og fremgangen, samt fange dramatikken, rundt keiser Napoleons liv. Duften er helt unik, med egenskaper hvor den både tar plass og er subtil på samme tid. Den er frisk og lett, men også maskulin og dyp. En parfyme for deg som vil leve livet fullt ut.
10 Aug, 2020

Meraki

Gjør din daglige pleierutine til en tid for fred og ro. Pust dypt inn og ut. Lag plass. Føl kjærligheten. Meraki tilbyr produkter til dine daglige pleierutiner som er fulle av milde, nærende ingredienser nøye utvalgte for sine positive egenskaper, dokumentere effekter og naturlige dufter.
10 Aug, 2020

Better You

Better You vil inspirere folk til å gjøre en forskjell i hverdagen, og for å oppnå dette har de blant annet en av landets absolutt fremste produktutviklere. De jobber med de beste innen trening og kosthold for å alltid ligge i forkant og sikre kvaliteten.
10 Aug, 2020

Serene House

Serene House er løsningen for det økende behovet av ren og frisk luft i dagens urbaniserte og stressende miljøer. Serene House utvikler produkter som tar vare på luften du puster og øker følelsen av velbehag ved hjelp av duft, lyd og visuell estetikk.

10 Aug, 2020

Natura Siberica

Natura Siberica er det første økologisk sertifiserte skjønnhetsmerket som benytter seg av ville urter og planter fra Sibir, som med sine unike egenskaper bidrar til vårt velbefinnende og bevarer hudens og hårets skjønnhet.

10 Aug, 2020

bareMinerals Mineralist

Denne kremaktige, fuktighetsgivende leppestiften er utviklet med minimalt antall ingredienser for maksimalt resultat! MINERALIST Hydra-Smoothing Lipstick er bevist å merkbart forbedre leppenes utseende - minske synligheten av leppelinjer, ujevn struktur og tørrhet på bare en uke. Med ett eneste strøk får du 2x mer fukt og 2x rikere farge.
10 Aug, 2020

Hair Beliefs

Alt hår har potensiale. HairBeliefs er utviklet for å gjøre effektiv hårpleie enkelt for deg. HairBeliefs tilbyr en mengde ulike produktserier som passer ulike hårtyper, og HairBeliefs hjelper deg med å finne ut hvilke som passer for deg.
10 Aug, 2020

Compeed

COMPEED® dekker diskret alt fra liktorner til stygge hælsprekker og gnagsår. Ikke la trange sko eller blemmer ødelegge humøret eller kvelden. COMPEED® gir føttene dine smertelindring, beskyttelse og trykkavlastning så du kan fortsette å leve akkurat som du vil!
13 Jul, 2020

Moschino Toy Boy

Toy Boy er en eksklusiv parfyme som tolker eleganse med en touch av ironi. Den retter seg mot en unik, dynamisk, entusiastisk og lidenskapelig person som ikke er redd for å vise sin ømme og lekne side.
13 Jul, 2020

Moonsun Organic of Sweden

Moonsun Organic of Sweden er en prisbelønnet, holistisk unisex skjønnhetsserie med herlige produkter fulle av aromaterapi for å få maksimal effekt på huden. Skjønnhet som er bærekraftig for både menneske og natur. Ren lykke for kropp og sjel.
13 Jul, 2020

Kokie Cosmetics

Kokie Cosmetics er et sminkemerke fra USA som tilbyr høykvalitative skjønnhetsprodukter til snille priser. Kokie stammer fra det koreanske ordet for “elefant”, som representerer skjønnhet, styrke og mot.
13 Jul, 2020

Australian Gold

Australian Gold er spesielt kjent for sin signaturduft og unike bronzer, samt ingredienser av høy kvalitet. Solproduktene er designede for en aktiv livsstil og er både vann- og svetteresistente. Australian Gold gir god beskyttelse mot UV-stråler, samtidig som de aktive ingrediensene fukter og gir næring til huden. Australian Gold er et anerkjent verdensledende merke med profesjonelle selvbruningsprodukter, og i 2001 ble “Bronzer” introdusert i kategorien solbeskyttelse. Solproduktene med bronzer kombinerer solbeskyttelse og en naturlig gyllen glød uten å hindre at en naturlig brunfarge utvikles. Alle solprodukter fra Australian Gold er testet etter de nye godkjente standardene for Europa og USA, og er FDA- og COLIPA-testede. Australian Gold - den fargen du vil ha, den beskyttelsen du trenger!
01 Jul, 2020

Amouage

Et internasjonalt selskap som skaper troverdige, langvarige og innovative luksusparfymer, og hyller kunsten av å lage parfyme av fin duft. Amouages fine portefølje består av ulike parfymer som kommer i fire samlinger: Mainline, Library, Midnight Glower og Secret Garden. Disse fire samlingene gir en mengde kreativitet.
26 Jun, 2020

Neve Cosmetics

Neve Cosmetics er et ungt italiensk varemerke som produserer 100% vegansk og organisk kvalitetssminke fra Nord-Italia. Grunntanken bak deres produksjonsfilosofi er å skape effektive, galne og fargerike produkter av naturlige mineraler og stoffer. Sminke for den som bryr seg om huden sin.
26 Jun, 2020

Solgar

Solgar har i dag et helt konsept med næringstilskudd i kategorien skjønnhet. Alt du spiser påvirker hvordan du har det, og huden gjenspeiler innsiden. Å spise de næringsstoffer du ellers kanskje smører på kroppen er ofte mye mer effektivt og gjør godt for hele deg. C-vitamin er viktig for å opprettholde hudens elastisitet, samtidig som det er viktig for et sterkt immunforsvar.
26 Jun, 2020

Lacoste x Jeremyville

Lyse farger, humor, optimisme og festhumør… De to flaskene ble fullstendig transformerte av Jeremyville, som ga liv til to nye karakterer inspirerte av Lacostes univers: Mister Ball, en tennisspiller med hode formet som en ball, og frøken Raquet, hans kvinnelige motsvarighet i skjørt, med hode formet som en tennisracket. To dynamiske karakterer som forkroppsligjør disse to nye samlerutgavene.
25 Jun, 2020

Lyko Beach Bag

Wohoo! Nå er sommeren HER, og det er på tide å forgylle dagene med sol, saltvann, saronger OG LYKOS MEGALUKSURIØSE BEACH BAG! Lyko har ALDRI FØR satt sammen en så FANTASTISK samling produkter til en så CRAZY rabattert pris! Her får du ALT du trenger i sommer - Og det er MERKEGREIER!
25 Jun, 2020

Merci Handy

Merci Handy er et fransk varemerke som ble grunnlagt i 2014 av Louis & Roland, to klassekamerater som hadde en visjon og lidenskap om å gjøre hverdagen litt morsommere ved å skape praktisk og fargesprakende kosmetikk. Se for deg en fargerik parallell verden du kan ta med deg hver dag, hvor du kan gi liv til noe hverdagslig, og hvor du kan forvandle det vanlige til noe ekstraordinært.
24 Jun, 2020

Escada Flor Del Sol

Favorittparfymen din er her for å hjelpe deg med å huske solfylte dager og gode vibber. Spray på så mye du trenger, duften vil umiddelbart vekke dine beste sommerminner. Ferie, frihet og vennskap hylles. En kvinnelig og avhengighetsskapende duft som fører tankene til en solrik sommerferie: lukk øynene, pust og drøm deg tilbake til en eksotisk og gledesfylt ferie i Mexico.
24 Jun, 2020

A Dog Says Woof

Tenk om vi kunne tilby samme kvalitet på helseprodukter til våre firbente venner som til oss mennesker? A Dog Says Woof tilbyr luksuriøs hundepleie og velbehag. Produktene inneholder ingen parabener, silikoner eller phenoxyethanol for å forhindre at hunden får i seg giftige stoffer.
24 Jun, 2020

COOLA

COOLA symboliserer en Californisk livsstil. De fokuserer på det beste i livet: en kombinasjon av økologisk sunn natur, et aktivt liv utendørs, og støtte til lokale, flerkulturelle samfunn. En lidenskap de vil dele med deg, gjennom deres produkter. COOLA vil at du skal nyte hvert enkelt lille øyeblikk, og samtidig føle deg trygg.
24 Jun, 2020

Urban Decay

Urban Decay er skapt for de som vil nyte individualiteten og tør å uttrykke det, blant annet med deres utseende. Urban Decay har alt fra de populære Naked-palettene og prisbelønnede eyelinere til legendariske All Nighter Setting Spray.

24 Jun, 2020

Homie

Homie er et svensk livsstilsvaremerke som vil hjelpe mennesker med å skape gode vaner for å optimere energien hver dag.
19 Jun, 2020

Collan

"Vi tror på den nordiske enkelheten og at rene ingredienser er nøkkelen til bra produkter”.

Collan er et svensk selskap som drives av å kunne tilby unike kollagenprodukter som fremmer skjønnhet og helse innenfra. Alle produkter produseres i Sverige for å kunne tilby høyest mulig kvalitet, og for å ha et så lite avtrykk på miljøet som mulig. Produktfilosofien er det naturlige, virksomme, høykvalitative og bærekraftige. Dette er alltid basen ved produktutviklingen.
15 Jun, 2020

Barr Sweden

Det svenske hudpleiemerket BARR Sweden tilbyr økologiske hudpleieprodukter med høykvalitative råvarer fra Jämtlans län, Sverige som base for hudens velbehag. I 2019 ble BARR Sweden kåret til Best Scandinavian Beauty Brand på Global Make Up Awards i Storbritannia.
15 Jun, 2020

Maria Nila Eco Therapy Revive

Nye maria nila Eco Therapy Revive er et 3-trinnsregime for å fornye håret. Den innovative formelen er naturlig, vegansk, økologisk og sertifisert av ECOCERT. Alle flasker i Eco Therapy Revive er laget av 100% Ocean Plastic.
15 Jun, 2020

Dr. Barbara Sturm

Dr. Barbara Sturm er unike vitenskapsbaserte produkter som har utviklet en kultstatus hos hudpleiefantaster verden over. Hennes filosofi baseres på å reparere huden, og motvirke og behandle inflammasjon for å holde huden sunn og i balanse.
08 Jun, 2020

Golden Curl

Høykvalitativ hårpleie med Golden Curl. Et ungt selskap, basert i London 2014, som sammen med eksperter fra hårstylingindustrien har skapt en profesjonell serie med hårstylingprodukter. Produktene er laget av de beste materialene og vedlikeholder hårets vitalitet og sunne utseende.
05 Jun, 2020

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter