Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Nyheter

SKNHEAD London

SKINHEAD er det nye luksuriøse grooming- og skin care-sortimentet for menn som retter seg mot luksuriøse barberere og frisører over hele verden. Skinhead London ble grunnlagt av Adee Phelan og produktserien ble lansert i 2017 etter 5 års produktutvikling som resulterte i en serie med 7 produkter for håret og huden.
25 Apr, 2019

Ralph Lauren Polo Red Rush Eau de Toilette

Duften er utviklet for å stimulere sinnene med en komposisjon av freshe toner som drives av rød mandarin og rød grapefrukt. Den forhøyes av en oppkvikkende boost av mynte som tar friskheten til et enda høyere nivå. Duften fullføres av avhengighetsfremkallende rød kaffe og noter av sedertre som forfiner komposisjonen.
25 Apr, 2019

Arran Sense of Scotland

Arran Sense of Scotland har sin opprinnelse og inspirasjon på øyen Arran i Skottland. I sør finner du lavland og bølgende sletter og i nord dramatiske fjellformasjoner. Røft og værbitt, men bedårende vakkert. Denne blandingen av storslagen natur er fargepaletten som skaper et mangfold av urter og blomster som slipper løs kreativiteten hos Arran.
24 Apr, 2019

Dermalogica UltraCalming Redness Relief Essence

Like lett i konsistensen som et ansiktsvann, men med kraften til en konsentrert serum. Redness Relief Essence reduserer synlig rødhet og balanserer sensitiv hud. Kraftfullt beroligende og perfekt når huden føles irritert, varm og rødblussende.
24 Apr, 2019

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30

Fuktighetsgivende og transparent solspray som beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråler. Gir en avkjølende følelse ved påføring og absorberes raskt. Ingredienser og emballasje er spesielt utviklet for å respektere havmiljøet.
23 Apr, 2019

Swiss Clinic Microneedling Home Treatment

Mikronålsbehandling er for deg som vil ha maksimale resultater av din hudpleie. Skin Roller er en mikronålsbehandling med resultattilpassede og utbyttbare nålhoder. Dette er oppfølgeren til våre tidligere prisbelønnede behandlinger. Behandlingen er enkel, smertefri, utføres på egenhånd i hjemmet og gir skikkelige, synlige resultater.
23 Apr, 2019

Beard Brother

Beard Brother er et svensk varemerke grunnlagt i 2015 med egen produksjon av økologiske skjeggoljer og skjeggvoks i flere spennende dufter.
23 Apr, 2019

Milani Most Wanted Lashes Mascara

Jakten etter vakre, ettertraktede vipper er over! Denne høyeffektive formel bøyer,gir fylde og løfter vippene. Kosten hjelper til med å skulptere øyevippene ved å skape lengde og definisjon.
17 Apr, 2019

Pieces by bonbon

Pieces By Bonbon er et svensk smykke- og accessoriesmerke grunnlagt av Rebecka Hallström i 2018. Da hun så mangelen på moteriktige håraccessories på markedet skapte hun et helt unikt varemerke som tilbyr produkter med rett følelse.
15 Apr, 2019

FOREO Micro-Foam Cleanser

Forbedre ansiktsrengjøringsrutinen din med FOREOs Micro-Foam Cleanser, en skummende formel som fjerner urenheter på dypet og etterlater en renere hud. Denne krem-til-skum-rengjøringen er mild nok til å brukes to ganger daglig, den tar bort overflødig talg og gjør huden myk og balansert.
15 Apr, 2019

MAC Powder kiss Lipstick

La deg forføre av denne mykt matte og vektløse leppestiften. Revolusjonerende formel som inneholder pudderpigmenter svøpte i fukt som pleier og fukter leppene. Resultatet er en matt look med samme fyldige, lette følelse som en leppepomade.
11 Apr, 2019

Zadig & Voltaire No Rules

En limited edition-variant av originalen THIS IS HER. Denne gangen er det et samarbeid mellom Penninghen art & design school hvor den talentfulle eleven Charlotte Gontier har tegnet om det klassiske dødningshodet i ny moderne vri for Zadig. Denne versjonen av originalparfymen er mer vibrerende og strålende ved hjelp av albansk sjasmin, appelsinblomst og varm sandakkord.
11 Apr, 2019

Biotherm Eau Fusion Edt

En sprudlende naturlig citrusduft med et friskt mineral akkord og undertoner av varme trenoter. Gjenskaper indre balanse og gir ny energi. Duften er rik av turmalin for og løfte din vitale energi.
09 Apr, 2019

BaByliss C-Plattång Sensitive

Rettetang som passer til langt eller tykt hår takket være ekstra store varmebrett. Flytende plater gir en jevn varmefordeling hvilket sliter mindre på håret. Rettetangen har også en avtagbar kam som gir deg avlastning under rettingen og gir et jevnt resultat.
09 Apr, 2019

100BON

100BON, det første franske parfymehuset med 100% naturlige dufter. Duftene lages i den kjente parfymebyen Grasse i Frankrike. Våre produkter er miljøvennlige, påfyllbare og 100% gjenvinningsbare, noe som gjenspeiler vårt engasjement for miljømessig og økologisk bærekraft.
08 Apr, 2019

Wella Invigo SUN

Wella Invigo Sun er Wella Invigo-Serien som beskytter og reparerer ditt hår mot solskader takket være sin Sun- Blend-Teknikk.
08 Apr, 2019

HURRAW! Aura Balm

Skimre løs med Hurraws kokosbaserte multi-balm! Fulladet med skimmer; en liten dutt holder for å plukke frem din indre glød. Den er hverken glitrende eller oljete, den glir på huden med en silkeaktig og fjærlett følelse. Gir en herlig glow akkurat der du ønsker det… kinnben, brynsben, amorbue, lepper, you name it!
05 Apr, 2019

Jane Iredale

Møt våren med nye farger. Rosa toner for alle! I jane iredales nyheter finner du herlige klare farger for øyne, lepper og kinn.
04 Apr, 2019

Hugo Boss Bottled Infinite EdT

Dagens mann har mange roller i livet, uansett om han streber etter fremgang eller balanse og ekthet. BOSS BOTTLED Infinite representerer dagens mann og hans streben etter å få tilbake kontakten med sitt indre jeg.
03 Apr, 2019

Pipol Bazaar

PIPOL’S BAZAAR er varemerket som tar deg til et etno-glamorøst univers fylt av lekre detaljer, svulstige prints og herlig følelse. Prangende toalettmapper som pryder baderommet og sminkepunger for vesken og reisen. Med PIPOL’S BAZAARs produkter kombinerer du det praktiske behovet med en god porsjon glamour og herlige uttrykk. Be the You.
02 Apr, 2019

Caudalie Vinoperfect Dark Spot Correcting Glycolin Night Cream

En beskyttende nattkrem som fungerer over natten for å fornye huden. Rik på aktive ingredienser, denne nattkremen har en mild eksfolierende og cellefornyende effekt som fungerer mens du sover, så du får våkne opp til en oppfrisket hudfarge.
02 Apr, 2019

OFRA x Francesca Tolot

En kolleksjon skapt med kjærlighet av Francesca Tolot, inspirert av hennes lidenskap for kunst, reiser og farge. Med Francescas “sminke er det du vil det skal være”-filosofi viser OFRAxFrancesca-kolleksjonen at vi alle er “sammen for sminke”. Uansett om du er proff, en guru, en influencer, en skjønnhetselsker, sminke har uendelige muligheter.
01 Apr, 2019

Matrix Total Results Keep Me Vivid

Den ultimate hårpleieteknologien som forlenger hårfargens livlighet og bremser “fading-prosessen”. Feire deg selv og ditt hår hver dag - fra dag 1 til dag 65 etter fargingen! Keep Me Vivid har en himmelsk ny duft som inneholder noter av vanilje, kokosnøtt og “cotton candy”.
29 Mar, 2019

Giorgio Armani Light Di Gioia Edp

Light di Gioia by Giorgio Armani kapsler inn det lyse og delikate i naturen. En lys floral duft bygget rundt en glitrende duo av Jasmine og Gardenia og fasettert av treaktige grønne noter av sedertre.
28 Mar, 2019

OPI Tokyo Spring 2019 Collection

OPI Tokyo spring 2019 collection er et fargesprakende bevis på at våren er her. Kolleksjonen er inspirert av en by i forkant når det gjelder mote, skjønnhet og neglekunst. Tokyos unike balanse av rik tradisjon og natur inspirerte til en mengde neglefarger som fremkaller den eklektiske moten og det livlige nattelivet.
27 Mar, 2019

Olivarrier

Olivarrier tilbyr naturlig hudpleie av høy kvalitet for å bygge opp og beskytte hudens barriere. Produktene består av 95% plantematerialer og 5% naturlige biomaterialer, som er klinisk og vitenskapelig testet. Alle produktene fra Olivarrier er helt frie for parfyme, fargestoffer, syntetiske konserveringsmidler, silikoner, kjemikalier, og genmodifiserte stoffer.
26 Mar, 2019

Biotherm Life Plankton Elixir

Life Plankton Elixir er et multifunksjonelt serum for alle hudtyper og det første steget til vakker og velpleid hud. Allerede etter åtte dager oppleves hudens kvalitet som forbedret og med tiden blir den fastere og jevnere med færre fine linjer.
22 Mar, 2019

Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight

Fra rosa til svart. Fra morgen til kveld. Ved midnatt blir alt mulig. Ingen anger, nyt friheten. La din sensuelle side blomstre. Flowerbomb Midnight er en dufteksplosjon av kveldsblomstrende sjasmin - en trolsk blomst som avslører sin sterke og fortryllende duft først når skumringen faller.
21 Mar, 2019

Olaplex No.6 Bond Smoother

OLAPLEX NO.6 er en styling leave-in krem som beskytter, reparerer, eliminerer frizz samt tilfører fukt til alle hårtyper. Denne konsentrerte og mykgjørende leave-in kremen er utmerket for alle hårtyper, også farget og kjemisk behandlet hår.
21 Mar, 2019

Max Factor Rise & Shine

Max Factors nyeste mascara Rise & Shine inneholder en proteinbasert formula som gir løft, vitamin E som gir næring til vippene samt et kompleks som styrker vippene og gir et mer våkent blikk.
19 Mar, 2019

Essence

essence cosmetics gir deg tilgang til fantastiske produkter som inspirerer deg til å uttrykke din egen stil med selvtillit og på en morsom måte. Med vårt brede sortiment av nyskapende skjønnhetsprodukter i sesongens mest trendy farger og formulas vil du føle deg strålende - og huden din også!
18 Mar, 2019

Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer

Inspirert av makeupartistenes must-have produkt “banana powder” inneholder denne subtile sminkeprimeren opplysende pigmenter som gir glød til hele ansiktet. Uansett om den brukes under sminke, blandes med foundation, legges på som en highlighter eller brukes alene gir den deg en fantastisk glød.
18 Mar, 2019

OMG! I.M. Buddy Face

Nye I.M. BUDDY FACE brukes for å rengjøre effektivt og miljøvennlig uten hverken elektrisitet eller batterier. Ergonomisk vinklet børste som gir skånsom rengjøring og eksfoliering av ansiktet.

12 Mar, 2019

Clinique iD Concentrate

Skreddersy din egen ansiktskrem. Du velger først et konsentrat, tilpasset etter dine behov. Du kan velge mellom fem konsentrater. Deretter velger du din fuktighetsgivende base. Du skrur sammen konsentratet med din fuktighetsgivende base.
12 Mar, 2019

Michael Kors Sky Blossom

En parfyme som fremkaller den avslappende glamouren fra en solfylt vårdag, MIchael Kors Sky Blossom EdP er en lekker bukett av fyldig sitrus og friske blomster.
08 Mar, 2019

Inika Organic Mascara

INIKA Organic er et prisbelønnet 100% naturlig sminkemerke fra Australia, som ikke kompromisser med hverken påvirkning på naturen, mennesket eller kvaliteten på produktene.
08 Mar, 2019

Lykobox Ray of Light

Vår Lykobox er spesielt utviklet for å gi inspirasjon og for at du som kunde skal kunne oppdage og teste nye spennende produkter. Hver Lykobox inneholder et håndplukket utvalg varemerker og produkter, alt for å gi deg en gullkant på din skjønnhetsrutine.
06 Mar, 2019

Garnier BIO

Garnier Bio er en serie økologiske produkter med vegansk formel og forpakninger laget av 100% gjenvinningsbar plast. Med utvalgte urter og kraftfulle oljer for alle hudtyper, for resultat du kan se og kjenne!
06 Mar, 2019

Lyko Lip Balm

100% veganske og naturlige leppepomader fra Lyko. Kommer i tre ulike smaker: naturell, kokos og fersken & aprikos.

04 Mar, 2019

Clarins My Clarins

My Clarins er overbeviste om at hvis huden din er vakker innenfra, så vises det på utsiden. Det er derfor vår hudpleie inneholder oppskrifter laget med mye omtanke, som gir en behagelig påføring dag etter dag, og for alle hudtyper.
04 Mar, 2019

Kerastase Blond Absolu

En pleiende serie fra Kérastase for deg med bleket kaldt blondt eller grått hår.

04 Mar, 2019

Estée Lauder Pure Color Desire Plus Lipstick

Intensiv farge i ett strøk. Fyldig og fuktighetsgivende. Utrolig holdbarhet. En av våre mest rikelig pigmenterte leppestifter noensinne.
04 Mar, 2019

Wahl Multi Grooming Kit

Et multi grooming kit fra Wahl med blad for både skjeggtrimming, body grooming og hårklipp. Trimmeren har en lang brukstid på hele 180 minutter og hurtiglading på 1 minutt, fullades på 1 time.
28 Feb, 2019

China Glaze The Arrangement

Neglelakk fra China Glaze gjør neglene dine akkurat så vakre som du har drømt om! Et par fint lakkede negler er Alfa og Omega når det kommer til skjønnhet og velstelte hender, og med disse neglelakkene vil du synes.
28 Feb, 2019

KORA ORGANICS hightlighters

En økologisk highlighter med en skimrende lilla ametystkrystallfarge som gir fukt og glansfull glød.
27 Feb, 2019

Ardell Nail Addict

Ardell Nail Addict er premiumløsnegler designet av profesjonelle. Løsneglene har lang holdbarhet og er allerede malte og dekorerte. 
27 Feb, 2019

bareMinerals barePRO Longwear Lipstick

Den første veganske leppestiften full av nærende mineraler som sitter hele dagen. Den lette konisistensen smelter på leppene under påføring, den falmer ikke, smitter ikke av og sitter godt hele dagen.
25 Feb, 2019

Temptu

TEMPTU har laget profesjonell sminke til makeup artister i mer enn 30 år. De er kjente for sine formler som gir perfekt porselenshud. Med Temptu air kan du få samme resultat og bruke samme produkter og airbrush som noen av verdens største makeup artister.
25 Feb, 2019
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019