Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Nyheter

Nyheter Lykobox Vegan Edition

Lykobox Vegan Edition

Endelig har vi gleden av å lansere Lykoboxen med 100% vegansk innhold. Dette betyr at ingen av produktene i denne boksen er testet på dyr eller inneholder ingredienser av animalsk opprinnelse. Boksen kommer kun i begrenset opplag og verdien på boksens innhold overstiger en verdi på 800kr! Ta sjansen og gjør et bevisst valg – test Lykobox Vegan Edition.

20 Oct, 2017
Nyheter Yankee Candle Halloween

Yankee Candle Halloween

Er du klar for Halloween? Lag en minnerik Halloween med duft og gresskarlysholder med nifs stemning, eller hvorfor ikke et par stearinlys uten duft men med en skummel effekt? Perfekt stemningsskaper for Halloween. La dere fortrylle av en krydret søt duft av eksotisk patchouli, en perfekt Halloweenduft.

20 Oct, 2017
Nyheter Resteröds

Resteröds

Høstens fineste undertøy! De populære bokserne fra Resteröds er tilbake i nye farger og mønster. Her finner du tighte boksere i herlig materiale og høstens fineste farger. Fyll på kommodeskuffen med nye fine boksershortser! 

20 Oct, 2017
ghd Nocturne

ghd Nocturne

Det er en stor glede å få presentere årets fantastiske julekolleksjon... ghd NOCTURNE. Med den nye limited nocturne kolleksjonen kan du fikse ubegrenset med looks for julens alle festligheter. 

20 Oct, 2017
Nyheter BIOTHERM AQUASOURCE EVERPLUMP JAR

BIOTHERM AQUASOURCE EVERPLUMP JAR

Hudpleie med det beste fra havet. Hudpleieserien Aquasource fra Biotherm inneholder algen Life Plankton som stammer fra de varme thermalske kildene i Frankrike. Life Plankton inneholder 35 ulike vitaminer, mineraler og sporstoffer, som har en nærende, fuktighetsgivende og beroligende effekt på huden. I serien får du flere ulike kremer og serum spesielt tilpasset til ulike hudtyper.

19 Oct, 2017
Ellen

Ellen

Ellen AB er et svensk bioteknikkfirma som ble grunnlagt i 2000. Ellen tilbyr selvpleieprodukter for kvinners intimhelse og velbefinnende. I 2003 var Ellen først i verden med å tilby kvinner en tampong som tilfører melkesyrebakterier til underlivet for å gjenopprette og opprettholde en frisk bakterieflora i underlivet.

19 Oct, 2017
Esquire

Esquire

Fin og effektiv hårpleie for menn. Skjem bort deg selv eller noen på farsdagen med skikkelig bra hårpleie fra Esquire! Varemerket er nytt hos Lyko og inneholder stilrene produkter som rengjør og styler håret akkurat som du selv vil ha det. De smarte produktene inneholder pleiende ingredienser som gir næring til håret og holder det på plass hele dagen!

18 Oct, 2017
Depend Across The Universe

Depend Across The Universe

Glitter og metall lyser sterkt på motehimmelen i høst. Vi vender blikket mot stjernene og inspireres av lekre metalliclakker, fra skimrende midnattsblå til smaragdgrønn. Across the Universe er din guide til galaksen i høst. Enjoy the ride!

18 Oct, 2017
Lanza Healing Style Dry Shampoo

Lanza Healing Style Dry Shampoo

Tørrshampoo, naturlig usynlig pulver, etterlater ingen støvrester. Ekstremt absorberende. Skaper en løs, trendy look med løft eller vekker liv i gårsdagens styling. Control 1 av 10 for svært lett hold.

17 Oct, 2017
Mellow Cosmetics

Mellow Cosmetics

Mellow ble skapt med ren passion og en tydelig visjon om å skape guilt free kvalitetssminke som er et ‘must’ i hver sminkeelskers veske! Mellows sortiment består i dag av en rekke matte, kremaktive leppestifter, liquid lipsticks, pudderrouge, øyenskygger, paletter, eyeliners og brynsprodukter og teamet jobber hardt med å øke utvalget de neste årene.

17 Oct, 2017
Babor Adventskalender 2017

Babor Adventskalender 2017

Vinterens vakreste gave og mest glamorøse nedtelling til julens alle fester. BABOR Adventskalender 2017 inneholder 24 effektive aktive ampuller og inkluderer nattampullen, Active Night Fluid og SeaCreation ampuller, unike for Adventskalenderen.

16 Oct, 2017
Elie Saab Girl of Now

Elie Saab Girl of Now

Elie Saab Girl of Now er en avhengighetskapende bomstret duft med sofistikerte innslag av ristet pistasje, pære og Elie Saabs signatur med patchouli og appelsin. En duft som er moderne og i tiden samtidig som den er tidløs.

16 Oct, 2017
Schwarzkopf Osis+

Schwarzkopf Osis+

Med profesjonell hårpleie fra Schwarzkopf Osis+ fikser du frisyren enkelt samtidig som håret ditt får næring. I sortimentet finner du alt fra hårpleie til styling tilpasset alles unike hårtyper. Velg blant produkter som gir nytt liv til farget hår, de som gir ekstra fukt, volum eller som reparerer skadet hår.

13 Oct, 2017
Lancôme L´Absolu Gloss

Lancôme L´Absolu Gloss

Den siste sminkeinnovasjonen for leppene er L'Absolu Gloss. 14 nyanser med både blank, kremet og matt finish og en nøytral, mildt rosa lipgloss med en fantastisk plumping-effekt som kalles L'Absolu Gloss Rôsy Plump.

13 Oct, 2017
Lacoste L'homme EdT

Lacoste L'homme EdT

Den krydrede treduften L'HOMME LACOSTE fanger den unike arven fra René Lacoste ved å – med eleganse – bryte mot regler og konvensjoner. Duftens struktur gjenspeiler den moderne LACOSTE-mannens ulike sider. 

12 Oct, 2017
Max Factor Healthy Skin Harmony Foundation

Max Factor Healthy Skin Harmony Foundation

Den pleiende og mirakuløse foundationen beskytter mot både indre og ytre stressfaktorer samtidig som den tilfører fukt 24h. Den inneholder i tillegg antioksidanter og SPF, helt klart en foundation for alle tilfeller!

12 Oct, 2017
Miyo Perfect Brow Trio

Miyo Perfect Brow Trio

MIYO Perfect Brow Trio inneholder 1 øyenbrynsvoks, 2 brynsskygger og en applikator. Øyenbrynsskyggene er fargekoordinerte og gir deg en naturlig look, samtidig gir voksen en perfekt form på øyenbrynet.

11 Oct, 2017
KOCOSTAR

KOCOSTAR

KOCOSTAR er et koreansk kosmetikkmerke som representerer innovativ og effektiv skjønnhetspleie. KOCOSTAR er mykgjørende, fukt- og glødgivende maskeserier fra topp til tå. Alle produktene er lette å bruke, lokkende og velgjørende.

11 Oct, 2017
Fanola

Fanola

Ta vare på håret med en italiensk favoritt. Italienske Fanola lager profesjonell hårpleie utviklet for å løse alle slags behov. Velg blant kraftfulle shampooer, balsamer, masker og treatments for farget, tynt, krøllete hår, mot hodebunnsproblemer eller håravfall. Alle produkter er prisvennlige og har høy kvalitet, oppdag høstens nyheter fra Fanola!

10 Oct, 2017
Essie Saved by the bell

Essie Saved by the bell

Essies høstkolleksjon er ute nå! Seks nyanser inspirert av den rebelske ånden på 90-tallet. Velg mellom ‘as if!’, ‘knee-high life’, ‘girly grunge’, ‘dressed to the nineties’, ‘mixed taupe’ eller ‘saved by the belle’ for en søt babydoll-følelse blant det kule og punkete. 90-tallet er her for å bli!

10 Oct, 2017
LASplash Cosmetics

LASplash Cosmetics

LASplash Cosmetics er varemerket som er vågalt, livlig og skiller seg ut fra mengden. Med over 30 års erfaring i bransjen og et utrolig fargesortiment skiller LASplash Cosmetics seg ut fra massene. Samtlige produkter produseres i USA for å opprettholde høyeste kvalitet gjennom hele sortimentet av slående nyanser og nye innovative produkter.

09 Oct, 2017
DeoDoc Truser

DeoDoc Truser

Fint og herlig for dine ladyparts! DeoDoc lager intimpleie som er både skånsom å bruke og som føles og lukter helt fantastisk. Nå lanserer de bomullstruser som er fine og ekstra behagelige å bruke! Laget i myk premiumbomull som lar huden puste og kommer i to ulike modeller; hipster og string. Velg blant fargene Dreamy Aqua Pastel og Rose Pink Pastel, hver pakke inneholder to par.

09 Oct, 2017
37 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chatt: Hverdager 09-18
Telefon: Hverdager 9-17 Tel.nummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2017