Nyheter

Aura Mugler Sensuelle EdP

Aura Mugler Sensuelle Eau de Parfum, instinktiv sensualisme. Denne nye parfymen er en mer sensuell versjon av Aura, originalen. Feminin og sensuell med gardenia, Tiger Liana, hvit musk og sandeltre fra Sri Lanka. Denne duften er en floral, sensuell muskduft.
28 Nov, 2019

CND Crystal Alchemy

CND introduserer en Limited Edition-kolleksjon med krystallinspirerte toner. Crystal Alchemy tilbyr et luksuriøst utvalg av farger inspirerte av verdifulle juveler med glitter og skimmer, perfekt for sesongens alle fester.
28 Nov, 2019

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme

Våkn opp strålende fresh, morgen etter morgen. Denne fyldige og utrolig nærende multivirkende kremen har en spesielt konsentrert formel utviklet for å virke på natten. Den gjør at huden føles fastere og reduserer synligheten av rynker markant mens du sover.
28 Nov, 2019

Formawell Beauty Kendall Jenner

Kendall Jenner har sammen med Formawell Beauty designet luksuriøse varmeverktøy. Med innovativ teknologi og stilrent design har de skapt profesjonelle varmeverktøy som skal være smidige å bruke samtidig som de er skånsomme mot håret.
20 Nov, 2019

Browgame Cosmetics

Browgames største fokus er kvalitet og å forenkle folks brynsrutine. Produktene er utviklede med omsorg, ut fra strenge krav på kvalitet hvor håndverket settes i fokus. Browgame benytter seg kun av kvalitetssikrede leverandører som lever opp til de strenge vilkårene merket har på fremstillingen av produktene.
20 Nov, 2019

Depend 7day Winter in Stockholm

Møt et vinterlig Stockholm som kler seg i juledrakt! Nå er det nok en gang rødt, sølv og gull som står i fokus. Klassiske farger på klassisk grunn, men nå med ekstra bling.
11 Nov, 2019

Burt's Bees Handcream

Burt’s Bees® Mini Hand Cream med sheasmør gjør tørre hender myke og kiler sinnet med en behagelig duft. Den fuktighetsgivende håndkremen har en rik konsistens som gjør hendene dine fløyelsmyke. Med bærekraftig produsert shea- og kakaosmør. Inneholder 99% naturlige ingredienser.
08 Nov, 2019

Baxter of California

Baxter of California tilbyr ansiktspleie, kroppspleie, skjeggpleie og hårstyling for menn. Alle produkter er utviklede for å fungere på enkleste måte med maksimalt kraftfullt resultat. For å sikre kvaliteten testet og brukes alle produktene av skikkelige barberere i Baxter of Californias egne Baxter Finley Barber & Shop i West Hollywood
08 Nov, 2019

Wella Care Color Motion+

Oppgrader hårrutinen din med den nye serien ColorMotion+ som gir en tredobbel effekt og bevarer hårfargen i opptil 8 uker, samtidig som den gir deg sterkere og mer glansfullt hår.
08 Nov, 2019

Michael Kors Wonderlust Sublime

Michael Kors Wonderlust Sublime Eau de Parfum er en sensuell, orientalsk, floral parfyme som fanger varmen i en magisk solnedgang. Duften åpner opp med varme noter av Appelsinblomst. I hjertet finner vi noter av Dianthus - hjertet i hver parfyme i Wanderlust-kolleksjonen. Duftens base har noter av Amber og Tre.
21 Oct, 2019

Australian Glow

Møt din nye tanning hero! Selvbruning designet for å fukte huden samtidig som du får en vakker solkysset glød. Med veganske og økologiske ingredienser samt nytenkende refill er Australian Glow bedre for både deg og miljøet. Glem den gamle kokosduften eller oransje toner, Australian Glow gir en naturlig brunfarge og blir raskt din beste skjønnhetshemmelighet godt bevart i en flaske.
21 Oct, 2019

Tangle Teezer x PUMA

Compact Styler er den perfekte børsten å ha i vesken på grunn av størrelsen. Den inneholder i tillegg en avtagbar beskyttelse som hindrer bakterier og annet smuss i å feste seg på taggene. Compact Styler har samme teknologi som de originale, men i mindre og mer kompakt format.
21 Oct, 2019

Hugo Boss Bottled Absolute

Boss Bottled Absolute for ham åpner opp med noter av crispy eple som kompletteres av varmen fra de krydrede notene. I hjertet av duften finner vi bergamott som i kombinasjon med frisk plomme og sitrus skaper en uimotståelig og levende duft. De nye innslagene av kasjmirtre og musk forsterker den treaktige strukturen fra originalduften og skaper en dypere spenning for The Man Of Today.
17 Oct, 2019

MAC Cosmetics Pony Park Collection

Den koreanske megastjernen Park Hye-Min bidrar med sin visjon i en himmelsk stylet M·A·C-kolleksjon - inneholder banebrytende K-beauty-inspirerte Matte Lip Mousse.
17 Oct, 2019

Catrice Cosmetics

CATRICE består av topp trendy og nøye detaljerte produkter. Serien inneholder både trendy og klassiske nyanser for flere ulike stiler. Selv om produktene er rimelige er de av høy klasse og produserte med ingredienser av høy kvalitet og med en luksuriøs konsistens.
15 Oct, 2019

Ariana Grande Thank U Next

Ariana Grandes nye parfyme har en avhengighetsskapende topp med boblende hvit pære med fruktige villbringebær og et lekent hjerte av roseblader og kokos. Basen byr på en fyldig, fløyelsmyk musk som tilfører selvsikkerhet, toppet med sødmen i en krisp makron.
15 Oct, 2019

Selahatin

Selahatin er et Stockholmsbasert varemerke som forener kunst og industri. Ambisjonen er å forhøye opplevelsen av en grunnleggende, daglig rutine ved å skape produkter som inspirerer følelser. Ved å blande tradisjonelle krydder med eteriske aromaer representerer Selahatin en symbiose av vest og øst.
15 Oct, 2019

LYKO Skjønnhetskalender 2019

ENDELIG er Lykos adventskalender her! I år har vi virkelig makset kalenderen, og den er fullproppet med herlige skjønnhetsprodukter til en verdi av 3000 ,-! Start hver dag med en luksuriøs overraskelse! (Kalenderen blir din for kun 999 ,-!) Bestill i dag hos Lyko!
09 Oct, 2019

Martinsson King

Martinsson King er den første hårpleieserien i verden som forener profesjonelle resultater med bærekraftige ingredienser på en måte som enkelt kan tilpasses for eksepsjonelle resultater. Varemerket har et unikt svensk preg som kombinerer kult design og en ren formula.
08 Oct, 2019

L.A. Girl

Som et prisvennlig luksuskosmetikkmerke setter L.A. Girl en glamorøs touch ved å inspirere til nye måter å uttrykke seg på og de står alltid i spissen for de siste trendene. L.A. Girl henvender seg til makeupartister over hele verden og er blitt et destinasjonsmerke som tilbyr skjønnhet uten kompromiss - Skjønnhet for alle!
07 Oct, 2019

Moss & Noor

Moss & Noor er en svensk startup som utvikler hudpleieprodukter spesielt for deg som trener. Baseprodukter som er perfekte å ha med i treningsbagen eller bruke hjemme etter en tøff treningsøkt. Alle produktene er boostede med virksomme ingredienser som kroppen har ekstra behov for ved trening og fysisk aktivitet.
07 Oct, 2019

Good For Me Tan Bombz

Tan Bombz er designet for deg som enkelt og greit vil ha den dypeste brunfargen og litt ekstra sommerlys i hverdagen. Betakaroten er et naturlig fargestoff som lagres i underhudsfettet, så det hjelper til med å gi en dyp og varig brunfarge. I kroppen forvandles betakaroten til vitamin A, som blant annet bidrar til å ta vare på huden. Tan Bombz inneholder også kobber, som gir normal hudpigmentering.
07 Oct, 2019

Ralph Lauren Woman Intense EdP

Ralph Lauren Woman Intense Eau de Parfum er en forførerisk kombinasjon av varme, hvite blomster og utsøkt, svart vanilje. Flasken er designet av Ralph Lauren og gjenspeiler duftens nye intensitet med den blanksvarte lakkfinishen og luksuriøst gylne korken.
07 Oct, 2019

Osis+ Long Hair Texture

OSiS Long Hair Texture er tørre teksturprodukter for en “rufsete”, mer naturlig look med tekstur og føyelighet. Raske og vektløse resultater for middels langt og langt hår.
25 Sep, 2019

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019