Nyheter

Hugo Boss Bottled Absolute

Boss Bottled Absolute for ham åpner opp med noter av crispy eple som kompletteres av varmen fra de krydrede notene. I hjertet av duften finner vi bergamott som i kombinasjon med frisk plomme og sitrus skaper en uimotståelig og levende duft. De nye innslagene av kasjmirtre og musk forsterker den treaktige strukturen fra originalduften og skaper en dypere spenning for The Man Of Today.
17 Oct, 2019

MAC Cosmetics Pony Park Collection

Den koreanske megastjernen Park Hye-Min bidrar med sin visjon i en himmelsk stylet M·A·C-kolleksjon - inneholder banebrytende K-beauty-inspirerte Matte Lip Mousse.
17 Oct, 2019

Catrice Cosmetics

CATRICE består av topp trendy og nøye detaljerte produkter. Serien inneholder både trendy og klassiske nyanser for flere ulike stiler. Selv om produktene er rimelige er de av høy klasse og produserte med ingredienser av høy kvalitet og med en luksuriøs konsistens.
15 Oct, 2019

Ariana Grande Thank U Next

Ariana Grandes nye parfyme har en avhengighetsskapende topp med boblende hvit pære med fruktige villbringebær og et lekent hjerte av roseblader og kokos. Basen byr på en fyldig, fløyelsmyk musk som tilfører selvsikkerhet, toppet med sødmen i en krisp makron.
15 Oct, 2019

Selahatin

Selahatin er et Stockholmsbasert varemerke som forener kunst og industri. Ambisjonen er å forhøye opplevelsen av en grunnleggende, daglig rutine ved å skape produkter som inspirerer følelser. Ved å blande tradisjonelle krydder med eteriske aromaer representerer Selahatin en symbiose av vest og øst.
15 Oct, 2019

LYKO Skjønnhetskalender 2019

ENDELIG er Lykos adventskalender her! I år har vi virkelig makset kalenderen, og den er fullproppet med herlige skjønnhetsprodukter til en verdi av 3000 ,-! Start hver dag med en luksuriøs overraskelse! (Kalenderen blir din for kun 999 ,-!) Bestill i dag hos Lyko!
09 Oct, 2019

Martinsson King

Martinsson King er den første hårpleieserien i verden som forener profesjonelle resultater med bærekraftige ingredienser på en måte som enkelt kan tilpasses for eksepsjonelle resultater. Varemerket har et unikt svensk preg som kombinerer kult design og en ren formula.
08 Oct, 2019

L.A. Girl

Som et prisvennlig luksuskosmetikkmerke setter L.A. Girl en glamorøs touch ved å inspirere til nye måter å uttrykke seg på og de står alltid i spissen for de siste trendene. L.A. Girl henvender seg til makeupartister over hele verden og er blitt et destinasjonsmerke som tilbyr skjønnhet uten kompromiss - Skjønnhet for alle!
07 Oct, 2019

Moss & Noor

Moss & Noor er en svensk startup som utvikler hudpleieprodukter spesielt for deg som trener. Baseprodukter som er perfekte å ha med i treningsbagen eller bruke hjemme etter en tøff treningsøkt. Alle produktene er boostede med virksomme ingredienser som kroppen har ekstra behov for ved trening og fysisk aktivitet.
07 Oct, 2019

Good For Me Tan Bombz

Tan Bombz er designet for deg som enkelt og greit vil ha den dypeste brunfargen og litt ekstra sommerlys i hverdagen. Betakaroten er et naturlig fargestoff som lagres i underhudsfettet, så det hjelper til med å gi en dyp og varig brunfarge. I kroppen forvandles betakaroten til vitamin A, som blant annet bidrar til å ta vare på huden. Tan Bombz inneholder også kobber, som gir normal hudpigmentering.
07 Oct, 2019

Ralph Lauren Woman Intense EdP

Ralph Lauren Woman Intense Eau de Parfum er en forførerisk kombinasjon av varme, hvite blomster og utsøkt, svart vanilje. Flasken er designet av Ralph Lauren og gjenspeiler duftens nye intensitet med den blanksvarte lakkfinishen og luksuriøst gylne korken.
07 Oct, 2019

Osis+ Long Hair Texture

OSiS Long Hair Texture er tørre teksturprodukter for en “rufsete”, mer naturlig look med tekstur og føyelighet. Raske og vektløse resultater for middels langt og langt hår.
25 Sep, 2019

CND Treasured Moments Collection

CND TREASURED MOMENTS COLLECTION inviterer til en høst med varme, brente farger. Disse er de ultimate fargene for en manikyr i både de klassiske fargene dyp rød, herlig nude og klassisk lille, men også de mer brente tonene i mosegrønt og varm oransje. CND har tolket høstkolleksjonen med tradisjonelle vintagefarger i moderne forfinede toner med navn inspirerte fra nostalgi og herlige minner.
25 Sep, 2019

MAC Cosmetics Studio Fix Soft Matte Foundation Stick

Naturlig feilfri, glansfri, helt matt dekning i vårt største utvalg av nyanser. Denne bestselgende kolleksjonen inneholder byggbare, ikoniske sammensetninger laget for å holde hele dagen. Velg verktøyene dine, match fagene og lag ditt eget mesterverk med Studio Fix – inkludert den helt nye Studio Fix Soft Matte Foundation Stick, for makeup på farten.
20 Sep, 2019

Miss Kay

Miss Kay presenterer en fargerik palett av dufter som matcher alle deler av din personlighet, stil og friheten til å bytte parfyme like ofte som ditt humør. Du kan finne dufter for enhver historie. Dufter du kan se og dufter som uttrykker hvem du er. Så enkelt og gøy. Din duft i en historie.
18 Sep, 2019

Estée Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate

Når du føler at huden begynner å spore av - trykk på reset-knappen! Denne banebrytende behandlingen med Chronolux™ S.O.S. technology virker over natten og gjenoppretter og redder hudens utseende raskt. Den tilfører rikelig med fukt i 24 timer med 15 x konsentrert hyaluronsyre i et multimolekylært vektkompleks.
17 Sep, 2019

K by Dolce&Gabbana

K by Dolce&Gabbana gestalter en sjenerøs og karismatisk ånd, en mann som respekterer tradisjoner men som også omfavner det som er her og nå. Parfymen er en hyllest til Italias varme, solfylte landskap med sensuell tyngde av aromatisk rød pepper og et kraftfullt hjerte av sedertre. I tillegg har den en friskhet av sitrus og blodappelsin som fører tankene til Sicilias kyst.
17 Sep, 2019

Shu Uemura Muroto Volume

Muroto Volume er en hårpleieserie spesielt utviklet for å gi volum til flatt og fint hår, uten å tynge ned. Formelen gir langvarig volum og håret føles fyldigere og luftigere. Hele Muroto Volume-serien er beriket med depsea-vann, en ingrediens hentet fra Stillehavskysten utenfor Japan, som er ren og rik på mineraler.
13 Sep, 2019

The BrowGal

The BrowGal har base i Los Angeles og er blitt en favoritt i Hollywood gjennom grunnleggeren Tonya Crooks som er kjendisenes brynsspesialist og makeupartist. The BrowGal er det naturlige valget for fyldigere og tykkere bryn. Produktene og verktøyene er enkle å bruke og gir en VIP-følelse til alle øyenbryn og en mulighet for deg å oppdage din naturlige brynsform, utviklet av en sann ekspert.
13 Sep, 2019

Depend O2 Recycled Collection

Gi det klassiske plagget en helt ny betydning i høst. Se garderoben med nye øyne, bruk det som allerede henger på hengeren og lek med nye kombinasjoner og tilbehør. Når du bryter (bruk-og-kast-mønsteret) med en mer bærekraftig garderobe viser du også omtanke for neste generasjon. Og det som virker gammelt for deg kan bli noe helt nytt for noen andre.
13 Sep, 2019

Rebecca Stella I Do EdP

Parfymen er en romantisk duft som fører tankene til en hage full av blomster. Lavendel, jasmin og rose blandes i perfekt balanse med eksotisk mandarin og myk vanilje. Den tunge diamantformede flasken symboliserer styrke, femininitet og glamour.
13 Sep, 2019

Shiseido Waso Nyheter

Waso Poreless Matte Primer er en primer med en tekstur inspirert av wasabi som med en dråpe gir et synlig resultat og forbereder huden for sminke som sitter perfekt. Waso Eye Opening Essence er en fuktrik og herlig kjølende øyekrem i gelédråper inspirert av japanske Momiji Oroshi, et vitaminrikt krydder. Øyekremens fokus er å redusere mørke ringer og hovne øyne.
12 Sep, 2019

Luxie

Sminkekostprodusenten Luxie startet virksomheten i USA i 2014. Kostene har blitt enormt populære på kort tid og er hyllet av mange makeupartister og YouTube-makeupstjerner i USA. Luxie vil gi alle rett verktøy for å sminke seg og sminkekostene er laget av syntetisk hår av høy kvalitet. Uansett om du er nybegynner eller erfaren makeupartist så har Luxies sortiment noe for alle.
12 Sep, 2019

MAC Cosmetics Love Me Lipstick

Kjærlighet ved første sveip! Forelsk deg i en helt ny sammensetning tilsatt arganolje, som gir kraftig farge og fukt som holder hele dagen. Med en vektløs følelse og satengmyk finish, elsker Love Me Lipstick deg tilbake.
12 Sep, 2019

Dermalogica Phyto Nature Firming Serum

Phyto-Nature Firming Serum består av to ulike serum som er pakket separat i pumpeflasken. Disse serumene har ulike egenskaper og vil blandes med hverandre først når du pumper ut produkt i hånden. Hensikten er å få ut maksimal effekt av de unike ingrediensene, som på denne måten aktiveres umiddelbart ved bruk.
09 Sep, 2019

Paco Rabanne Lady Million Empire EdP

For den kule, selvsikre og sterke kvinnen som er nattens dronning og som styrer sitt eget imperium. En blanding av sprakende rosa og full med inspirasjon fra en diamant i en avhengighetsskapende miks.
05 Sep, 2019

Maybelline Studio Matte Ink Limited Edition

6 stk Superstay Matte Ink - nå i limited edition-design av ingen ringere enn kunstneren Ashley Longshore, den første kvinnelige kunstneren med sin egen utstilling på Bergdorf Goodman i New York! Formelen er myk og har en kremet tekstur som sitter på leppene hele dagen. Har en lett søt duft.
05 Sep, 2019

Tom Ford Métallique EdP

TOM FORD MÉTALLIQUE er smidd med elegant glans og hypnotiserer sine beundrere med en pulserende flash av moderne, besluttsom femininitet – viljesterk, strålende og i full blomst. En høyglans rustning av avhengighetsskapende aldehyder som brer ut sin kjerne av sensuelle hvite blomster, som en metalliskVenus i blomst.
04 Sep, 2019

Lykobox Bring It On

Vår nye, etterlengtede LYKOBOX er her - Bring It On! Woop woop!! Våre vel gjennomtenkte bokser utvikles med ett eneste formål - at du, til en lav pris, skal få muligheten til å oppdage nye skjønnhetsfavoritter. Boksen inneholder 8 superspennende produkter i varierende størrelser. Bring It On ånder suksess, akkurat som sine forgjengere. Tips! Ikke vent for lenge med å bestille - når det er tomt så er det tomt.
04 Sep, 2019

Loreal Paris False Lash Bambi Eye

False Lash Bambi Eye mascara med utrolige resultater for en vakker “bambiøyne”-effekt. Applikatorbørste som er enkel å bruke og skaper vakkert bøyde vipper med intensiv lengde og volum.
04 Sep, 2019

Depend Tokyo Street Collection

High fashion møter street style i en kolleksjon inspirert av verdens mektigste by. Tokyos skyskrapere og neonopplyste gater og leken mote med reflekterende materialer, lakk og semitransparente plagg. Trenchcoaten får en moderne twist og brukes med fargerike accessories. Nå vil vi skille oss ut og ta plass - bli med til Tokyo Street!
03 Sep, 2019

Jean Paul Le Beau & La belle

Lenge før Classique ble født fant den første mannen og kvinnen hverandre i Jean Paul Gaultiers hage. Le Beau er en forførerisk og herlig miks av kokosmelk, bergamott og tonkabønne. La Belle er en myk og forførerisk miks av vanilje, pære og vetiver. Duftene er inspirerte av denne historien i en blomsterhage.
02 Sep, 2019

Bioregena

Økologiske, prisvinnende solprodukter! Gir høy beskyttelse mot UVA og UVB uten å etterlate en hvit hinne på huden. Inneholder kun mineralfilter samt pleiende økologiske ingredienser, som f. eks. arganolje som har en anti-age-effekt på huden. Passer også svært sensitiv hud.
02 Sep, 2019

SWATI Cosmetic Lenses

SWATIs fargede kosmetiske kontaktlinser er en liten detalj som utgjør en stor forskjell. De kommer i åtte ulike farger, som sammen med din øyefarge skaper en naturlig fargenyanse som er unik for nettopp deg. Linsene er ledende på markedet når det både gjelder kvalitet og enkel å bruke, samtidig som de oppfyller bransjens sikkerhetskrav.
30 Aug, 2019

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything EdP

Zadig & Voltaires Girls Can Say Anything Eau de Parfum er et floralt statement! En parfyme som inneholder en eksplosjon av velduftende blomster med en overdose av peon og iris.
29 Aug, 2019

Dermalogica AGE Bright

AGE Bright™ Complex: en kombinasjon av ekstrakt fra timian (thymol), furu (terpineol) og 3% niacinamid som sammen balanserer hudens naturlige mikroflora og gir deg klarere, jevnere hud.
29 Aug, 2019

Carter Beauty Cosmetics

Om du lever og ånder for skjønnhet, er Carter Beauty av Marissa Carter varemerket for deg. Carter Beauty kombinerer profesjonell kvalitet med Insta-vennlighet.
29 Aug, 2019

Fancy Handy

Vi gjør det enkelt, men først og fremst gjør vi det morsomt! Det er vårt fremste mål. I Fancy Handy er vi enige om at “ingenting er som det virker”, vi liker overraskelser og originalitet. Vi tar hånd om hver detalj, så hvert øyeblikk av personlig pleie blir “ditt øyeblikk”. Genuine og morsomme forpakninger i kombinasjon med nøye utviklede formler som er overkommelige for alle.
23 Aug, 2019

SugarBearHair Women's Multi

Women's Multi är ett veganskt vitamintillskott, framtaget för att ge kvinnor energi, strålande hud och god kroppshälsa. Dessa gummibjörnar hjälper kvinnor att få i sig de vitaminer som kan tänkas saknas i sin dagliga kost.
23 Aug, 2019

Foamous

Foamous er kjærlighetens hymne fra deg til deg selv, det er tryllestaven som forherliger livet ditt og gjør skjønnheten din fullkommen. Men det er først og fremst et parfymeskum som er unikt i verden. Oh.My.Gosh! Reisen gjennom tid og rom for å erobre det moderne og revolterende vesenet som slumrer i deg har allerede startet!
23 Aug, 2019

China Glaze Sesame Street You

Neglelakk fra China Glaze gjør neglene dine akkurat så vakre som du har drømt om! Fint lakkerte negler er virkelig alfa og omega når det kommer til skjønnhet og velstelte hender, og med denne neglelakken vil du synes.
23 Aug, 2019

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019