Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Nyheter

Toni&Guy Smooth & Sleek

Toni&Guy Smooth & Sleek

SMOOTH & SLEEK-sortimentet hjelper deg med å få kontroll på frizz og gjør håret ditt mykt med en fin finish. Uansett om du foretrekker krøller eller rett hår tar “smooth & sleek” kontroll over håret ditt og gir det definisjon og glans.

21 May, 2018
EMITÉ MAKE UP

EMITÉ MAKE UP

EMITÉ MAKE UP er et svensk, prisbelønnet sminkemerke som tilbyr et bredt utvalg av sminke og redskaper. Kombinasjonen av Cruelty free, vegan friendly og hudpleiende egenskaper kjennetegner EMITÉ.

21 May, 2018
NÕBERU OF SWEDEN

NÕBERU OF SWEDEN

Nõberu of Sweden er et populært varemerke innen mannlig skjønnhetspleie. Sortimentet inneholder hårpleie, hudpleie, produkter for barbering samt skjeggpleie. Målet er å skape en verden hvor mannen ikke trenger å være tøff, hard og macho - om han ikke vil.

18 May, 2018
Enfance

Enfance

Enfance Paris er historien om en mamma som utvikler produkter hun ikke fant i butikkene: pleie uten kompliserte kjemikalier, tilpasset til barns hud. 100% naturlige.

18 May, 2018
Golden Beards

Golden Beards

Er du på jakt etter økologisk skjeggpleie er dette rett varemerke for deg! Fra hjertet av København kommer Golden Beards med fantastiske skjeggprodukter både til innhold og look! De er håndlagede i små batches som sørger for at produktene alltid er freshe.

17 May, 2018
Foamie

Foamie

Foamie er en ny dusjopplevelse! Luksuriøst og tidsbesparende skumbad. Foamie er en svamp som inneholder skummende rengjøringsmiddel og holder til ca 30 vask. Den rengjør og eksfolierer huden samt masserer lett.

17 May, 2018
BABYLISS MINILOCKTÅNG/WAVER H120E

BABYLISS MINILOCKTÅNG/WAVER H120E

En minikrølltang som er enkel å ta med i vesken når du er på reisefot. Keramisk belegg og rask oppvarming opptil 200 grader.

16 May, 2018
Lernberger Stafsing Pharmacy

Lernberger Stafsing Pharmacy

Lernberger Stafsing lanserer den nye serien LS Pharmacy. Serien dekker alle behov; reduserer forekomsten av flass, beroliger en sensitiv hodebunn og tar bort kløe, fukter en tørr og spent hodebunn, samt balanserer talgproduksjonen. LS Pharmacy gir komfort ved å gjenopprette hodebunnen.

16 May, 2018
Good For Me

Good For Me

Nå har endelig Good for me landet hos Lyko, et norsk selskap som utviklet eksklusive kosttilskudd. Gå ikke glipp av hårsnopet Good For Me Hair Luxious som tilfører håret styrke innenfra og forbedrer hårets velbehag.

15 May, 2018
Remington D7777 E51 Air3D Dryer

Remington D7777 E51 Air3D Dryer

Remingtons neste generasjons hårføner er endelig her. AIR3D er utviklet for optimal styling uten at du skal måtte uroe deg for varmeskader. AIR3D kombinerer to nøkkelfaktorer for effektiv hårstyling - en unik 3D luftstrøm og temperaturer ideelle for effektivt resultat.

15 May, 2018
Mr Burberry Indigo

Mr Burberry Indigo

Lanseringen av Mr Burberry viser oss en mer avslappet og casual parfyme, Mr Burberry Indio. Duften åpner med en aromatisk friskhet fra rosmarin. I duftens hjerte finner vi frisk peppermynte sammen med drivved som fører tankene til havet. Basen er myk og sensuell men med tydelige maskuline innslag, her blandes eikemose med myk hvit amber.

14 May, 2018
Rituals Banyu

Rituals Banyu

Utrolig populære Rituals lanserer en ny serie. The Ritual of Banyu er inspirert av en gammel balinesisk vannseremoni og hjelper deg med å skylle bort hverdagens fysiske og åndelige urenheter. I serien finner du Body Scrub, Foaming Shower Gel samt Body Cream.

14 May, 2018
Löwengrip

Löwengrip

Oppdag Löwengrips nye produkter! Kjennetegnes av effektivitet og skånsomhet og er utviklet i samarbeid med tusenvis av kunder, erfarne kjemikere og Isabelle Löwengrip selv. Inneholder kraftfulle, aktive ingredienser og skånsomme baser. Holdbare og synlige resultater for hud og hår.

09 May, 2018
Dolce & Gabbana Garden EdP

Dolce & Gabbana Garden EdP

Dolce Garden Eau de Parfum er en delikat blomst i en grønn hage hvor enkle gleder setter stemningen for en spontan ettermiddagsfest. Med Dolce Garden blomstrer Frangipani og stråler sammen med resten av Dolce-familiens herlige bukett. En aura av sol som blandes med sitrus og kokos. En enestående balanse mellom friskhet og sødme, akkurat som duftene i en blomstrende hage.

09 May, 2018
Molton Brown Nyheter

Molton Brown Nyheter

Molton Browns produkter holder alltid høyeste klasse og det som startet over en liten salong på South Molton Street i London finner vi i dag i baderomsskap verden rundt. Unn deg selv noen av de nye kroppsproduktene med herlige vårdufter som Dewy Lily of the Valley & Star Anise, Rhubarb & Rose og Orange & Bergamot. Oppdag Molton Brown du også.

08 May, 2018
Lykobox Man Nr.28

Lykobox Man Nr.28

I Lykobox Man Nr 28 finner du 5 nøye utvalgte produkter fra vårt sortiment. Produktene er fullsize og retter seg først og fremst mot hår og ansikt. Her får du en perfekt mulighet til å teste nye spennende produkter, og dessuten til en god pris. Klikk på linken for å se akkurat hva boksen inneholder.

08 May, 2018
Olaplex sjampo og balsam

Olaplex sjampo og balsam

Oppdag Olaplex nye luksuriøse sjampo og balsam. I tillegg til fuktighetsgivende ingredienser inneholder produktene Olaplex avanserte molekyl som lenker sammen svovelbindinger og styrker håret på dypet.

08 May, 2018
Månedens duft Yankee Candle Maj

Månedens duft Yankee Candle Maj

Feir inn våren med tropiske og freshe duftlys fra Yankee Candle. Nå får du 20% rabatt på månedens dufter: Vanilla Lime & Delicious Guava. Lysene har en brennetid på opptil 150 timer.

08 May, 2018
Reverie

Reverie

Reverie er en moderne minimalistisk hårpleielinje med dypt fokus på håndverk og kvalitet utviklet av hårstylisten Garrett Markenson. Produktene er håndlagde i California og baserte på nøye utvalgte ingredienser fra planteriket med en bærekraftig opprinnelse. Reverie har et sterkt engasjement i å jobbe med naturlige og innovative råvarer av høyeste kvalitet.

04 May, 2018
Mugler Alien Flora Futura

Mugler Alien Flora Futura

Møt den nye parfymen fra Mugler, Alien Flora Futura kommer med lys og optimisme som en blomst i ørkenen. Duften har en blomstrete og treaktig komposisjon med noter av hvite blomster, sitrus, hvit ambra og sandeltre.

04 May, 2018
Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Den intenst grønne og freshe parfymen Gucci Bloom Acqua di Fiori hyller ungdommelig glede og energi. Et nytt akkord av Galbanum og skjøre solbærsknopper blandes med noter fra originalduften Gucci Bloom, som sammen skaper en ren og kraftfull følelse.

03 May, 2018
Nevin Cosmetics

Nevin Cosmetics

Nevin Cosmetics tilbyr kosmetiske produkter av høyeste kvalitet som passer alle hudtoner. Fra eksklusivitet til design for en god pris til mangfoldet.

03 May, 2018
Rimmel Me Up Stamp Tattoo

Rimmel Me Up Stamp Tattoo

Tatovering som lett stemples på huden og gjør din look ekstra edgy. La kreativiteten flyte og skap din egen look med disse stemplene som er enkle å påføre og kommer i ulike former. Gir intens svart farge.

02 May, 2018
Fenjal

Fenjal

Fenjals hudpleieprodukter står for topp kvalitet med en herlig feminin duft spesielt tilpasset etter kvinners ønske om hvordan hudpleie skal være når den er som best. Gjennom forskning og innovasjon har Fenjal med årene utviklet seg til å bli en omfattende hudpleieserie med blant annet bad, dusj, deo og bodylotion. 

02 May, 2018
ComfortZone

ComfortZone

[ comfort zone ] er et komplett system som pleier huden, kroppen og sinnet. Vårt eksklusive produktsortiment, behandlinger og ritualer er skapt med et dypt engasjement for å finne de mest aktive ingrediensene og for å gi de mest effektive resultatene.

27 Apr, 2018
Paco Rabanne Lucky

Paco Rabanne Lucky

Million Lucky. Grenseløs, Usjenert og Livlig! Du lever bare én gang, så ta vare på livet og lev som om du er verdens lykkeligste - LUCKY!

26 Apr, 2018
Carl&Son Skincare

Carl&Son Skincare

Svenske Carl&Son Skincare lager hudpleie som er tilpasset mannens behov av rengjøring, fuktighetsgivning og beskyttelse. Produktene er baserte på råvarer med naturlig og økologisk opprinnelse og nøye utvalgte for å styrke hudbarrieren og gi en umiddelbar følelse av fuktighetsgivning.

26 Apr, 2018
BodyBoom

BodyBoom

På grunn av en spesielt formulert formel gir BodyBoom en perfekt myk hud, reduserer cellulitter og strekkmerker, men først og fremst etterlater huden vakker som aldri før.

25 Apr, 2018
Giorgio Armani Si Passione Edp

Giorgio Armani Si Passione Edp

Ny parfyme fra Giorgio Armani! Sì Passione kombinerer intens vanilje med rose og sjasminblomst for å skape en sensuell, fruktig duft som speiler feminin eleganse og styrke. 

25 Apr, 2018
Diesel Only The Brave Silver EdT

Diesel Only The Brave Silver EdT

Her er Only The Braves signaturparfyme, den knyttneveformede flasken og forpakningen i en sølvglans som symboliserer styrke, smidighet og hard luksus.

24 Apr, 2018
Treaclemoon

Treaclemoon

Treaclemoon gjør livet litt mer fargerikt og piffer samtidig opp hverdagen med sine herlig velduftende og pleiende produkter. Treaclemoon velger alltid de miljøvennlige alternativene og tar avstand fra dyretesting. Alle produktene er selvfølgelig veganske.

24 Apr, 2018
HOUSE 99

HOUSE 99

David Beckham lanserer nå sitt første globale grooming-varemerke, HOUSE 99, som er en komplett samling av 21 innovative produkter innen hudpleie, hårpleie og grooming. House 99 står for grooming med en blanding av britisk frisørkultur og stil med hår, hud, skjegg og en skvett tatoveringskreativitet.

23 Apr, 2018
K-beauty

K-beauty

K-Beauty står for Korean Beauty og er et samlenavn for skjønnhet fra Sør-Korea. Koreanere er kjente for sin strålende hud, noe det virker som mange tror er på grunn av gener. Rutinen for å oppnå dette bygger på en 10-stegsruitne og kan også ha en dypere betydning enn det visuelt synlige. Les mer om stegene her.

23 Apr, 2018
Ciaté nyheter

Ciaté nyheter

Grunnleggeren Charlotte Knight bestemte seg for å dele sine kunnskaper med vanlige mennesker og resten er historie.

20 Apr, 2018
Shiseido Ever Bloom Sakura

Shiseido Ever Bloom Sakura

Inspirert av kirsebærblomster og kalligrafi er Ever Bloom Sakura EdP en blomstrete og sprudlende skjønnhet. Kirsebærblomster sirkulerer rundt vibrerende treakkord med et hint av bulgarsk rose og musk.

20 Apr, 2018
Skintifique

Skintifique

Skintifique er et dermatologisk laboratorium som jobber for å forenkle hverdagen for mennesker med hud som er sensitiv eller utsatt av eksem, psoriasis og andre alvorlige hudproblemer.

19 Apr, 2018
Max factor Colour Elixir Lip Cushion

Max factor Colour Elixir Lip Cushion

Pleiende lipgloss. Nye Lip Cushion fra Max Factor er som en lipbalm og lipgloss i ett - den både pleier, tilfører fukt og gir samtidig en fin farge og gloss. Perfekt å ha med i håndvesken! Fås i 6 sommerlige nyanser.

19 Apr, 2018
Paco Rabanne Black XS Her

Paco Rabanne Black XS Her

Paco Rabanne Black XS for Her er en feminin, mystisk og sensuell parfyme. Det er en lidenskapelig duft som er fruktig, blomstrete og treaktig. Tranebær og tamarind på toppen gjør duften sprakende og forførerisk for å deretter ta frem en mystisk og forheksende side ved hjelp av hjertet av svart fiol.

18 Apr, 2018
Parker Shaving

Parker Shaving

Paco Rabanne Black XS for Her er en feminin, mystisk og sensuell parfyme. Det er en lidenskapelig duft som er fruktig, blomstrete og treaktig. Tranebær og tamarind på toppen gjør duften sprakende og forførerisk for å deretter ta frem en mystisk og forheksende side ved hjelp av hjertet av svart fiol.

18 Apr, 2018
VICHY

VICHY

Vichy mineraliserende kildevann er stjerneingrediensen i Vichys hudpleieprodukter. Oppdag kilden til dens kraft.

17 Apr, 2018
ISADORA PRECISE ROLL-ON EYELINER

ISADORA PRECISE ROLL-ON EYELINER

Sett øynene i fokus. Perfect Eyes Professional Single Eye Shadows & Precise Roll-on Eyeliner lanseres i nye vårnyanser. Miks og match dine favoritter for å skape en perfekt øyemakeup.

17 Apr, 2018
Lyko Sminke

Lyko Sminke

Lykos egne merke har et bredt utvalg av alt du kan trenge for en fullkommen finish. “Med et velpolert ytre kan man komme unna med det meste”. Akkurat nå kan du velge fritt blant nyhetene og kjøpe 3 og betale for 2.

16 Apr, 2018
Hugo Boss The Scent For Her EdT

Hugo Boss The Scent For Her EdT

Gjør deg klar til å oppleve den herlige lettheten hos BOSS THE SCENT For Her Eau de Toilette: en ny forførerisk dameparfyme fra BOSS Parfums. Den er lett men likevel kraftfull, myk men likevel sterk, og oppmuntrer BOSS-kvinnen til å vise en ny side av sin personlighet.

16 Apr, 2018
Kenzo World EdT

Kenzo World EdT

Kenzo World EdT, den glitrende parfymen for en kvinne som ikke tar seg selv for seriøst. Kenzo World EdT er åpen for humor og inneholder dufter fra en blomsterbukett som skaper energi og glede for den rampete kvinnen.

12 Apr, 2018
Ashley & Co

Ashley & Co

Ashley & CO er et moderne duftfirma fra New Zealand. Herlige såper, diffusers, lys av 100% naturlig voks, flytende såpe, fantastiske håndkremer, sjampo og balsam. Alt pakket fint og stilrent.

12 Apr, 2018
ghd Saharan Gold Collection

ghd Saharan Gold Collection

Det er med stolthet vi kan presentere årets vår-/sommerkolleksjon. Kolleksjonen er denne sommeren inspirert av ørkenens overdådige landskap, varme gullmetaller og glinsende sand. Vi ønsker å gi alle en “good hair day” uansett hvor sommeren skal tilbringes.

11 Apr, 2018
Loreal Paris Skin Expert

Loreal Paris Skin Expert

Opplev de første sukkerskrubbene fra L’Oréal Paris, den milde og pleiende måten å eksfoliere huden på. Berikede med 3 fine sukkerarter med 100% naturlig opprinnelse, for en babymyk hud umiddelbart. 

11 Apr, 2018
Elizabeth Arden Green Tea Fig Edt

Elizabeth Arden Green Tea Fig Edt

Duftnyhet fra Elizabeth Arden, Green Tea Fig er inspirert av fikentreet som symboliserer fred og velbehag – en herlig, søt og enkel duft som matcher hver look. En aromatisk og fruktig parfyme.

10 Apr, 2018
MONTAGNE JEUNESSE

MONTAGNE JEUNESSE

Montagne Jeunesse populære og prisvennlige ansiktsmasker fås til alle hudtyper. Plei huden din og velg blant en mengde herlige og friske ansiktsmasker.

10 Apr, 2018
BellaPierre

BellaPierre

Bellapierre Cosmetics er en luksuriøs serie med mineralsminke som er laget med naturlige ingredienser og tilbyr et heldekkende resultat. Finn din favoritt blant foundations, øyenskygger, dekkstift, liners, mascaraer og mye mer.

09 Apr, 2018
David Beckham Classic Touch EdT

David Beckham Classic Touch EdT

Med Davids stil som inspirasjon er Classic Touch en treaktig og fruktig duft med et overraskende blomsterinnslag som gir en slående, moderne effekt. Parfymen er skapt av den berømte ”nesen” Nathalie Lorson og balanserer trygg mannlighet.

09 Apr, 2018
Physicians Formula

Physicians Formula

Physicians Formula er skapt av ren kjærlighet! Sminken passer utmerket for alle og spesielt deg med sensitiv og lett irritert hud.

06 Apr, 2018
Hugo Boss Ma Vie L'eau EdT

Hugo Boss Ma Vie L'eau EdT

Hugo Boss Ma Vie L'eau, en frisk og sprudlende parfyme som skal inspirere kvnner til å sette pris på og løfte frem sine unike egenskaper. Hugo Boss Ma Vie L'eau har en unik kombinasjon av friske duftnoter som kretser rundt den ikoniske kaktusblomsten. Det er samme hovedingrediens som i originalduften Ma Vie.

06 Apr, 2018
King Brown Pomade

King Brown Pomade

King Brown Pomade er et av Australias mest populære stylingmerker, og utmerker seg med fine forpakninger i vintagefølelse. Med sin ”original pomade” hyller de en tid da man pyntet seg uansett hva man skulle i løpet av dagen.

05 Apr, 2018
Dove Nourishing Secrets Glowing

Dove Nourishing Secrets Glowing

Nye Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual med risvann og rosa lotusblomst er rik på vitaminer og antioksidanter. Tilfører fuktighet til håret og gir det glans og glød. Her finner du flere nyheter fra Dove.

05 Apr, 2018
Chloé Nomade EdP

Chloé Nomade EdP

Chloé Nomade Eau De Parfum fanger sjelen til en kvinne som er åpen for verdens skjønnhet. Chloékvinnen bærer med seg en frihet og en uforanderlig, naturlig eleganse.

04 Apr, 2018
Månedens duft er Yankee Candle Midnight Jasmine og Driftwood

Månedens duft er Yankee Candle Midnight Jasmine og Driftwood

Månedens duft er Yankee Candle Midnight Jasmine og Driftwood. Midnight Jasmine er en fantastisk blanding av ekslusive dufter. Minner blir vekket fra sene sommerkvelder, som alt for raskt overgår til morgen. Driftwood kommer fra stranden med denne herlige duften av værbitt cedertre med elementer av eukalyptus. Nyt minnene og kos deg med disse herlige duftlysene. Akkurat nå får du 20% rabatt på månedens duft.

04 Apr, 2018
bareMinerals BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer

bareMinerals BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer

Nye barePRO 16-Hour Full Coverage Concealer påføres enkelt med ett eneste strøk og den lette kremaktige formelen er enkel å blende ut med fingertuppene eller Shade & Diffuse Eye Brush.

03 Apr, 2018
Calvin Klein Ck One Summer

Calvin Klein Ck One Summer

Årets konsept av Calvin Klein Ck One Summer er ”roadtrip” og inspirasjonen kommer fra Raf Simmons hyllest til "Americana" – stilen. Et nytt design på flasken som er tenkt skal dekoreres med stickers som medfølger i forpakningen. Hensikten er at man skal kunne personifisere sin egen flaske.

03 Apr, 2018
A To K

A To K

Smarte funksjonelle vitaminsprayer som inntas i munnen. Sammensatte etter dine behov og som forenkler ditt inntak av vitaminer og mineraler.

29 Mar, 2018
E+46 Curl Cream

E+46 Curl Cream

En av nyhetene fra E+46 er Curl Cream, en ny generasjon av krøllkrem som samtidig pleier håret. Curl Cream er en myk krøllkrem som holder krøllene på plass men samtidig gir dem bevegelighet og glans.

29 Mar, 2018
Charles Worthington

Charles Worthington

I England er Charles Worthington det klare valget og rød-løper-kjendisenes favorittfrisør. Men også for de som søker salonginspirerte produkter som løser hveragens hårproblem.

28 Mar, 2018
Loreal Paris Color Riche Shine

Loreal Paris Color Riche Shine

Color Riche Shine leppestift gir deg intens farge og en fantastisk glansfull effekt. Den er lett å påføre og med en myk følelse på leppene er den behagelig og fuktighetsgivende.

28 Mar, 2018
BRITNEY SPEARS FANTASY SUNSET

BRITNEY SPEARS FANTASY SUNSET

Gjør dere klare for å oppleve #SummerInaBottle med Britney Spears nye duft Sunset Fantasy! Parfymen er en lokkende orientalsk duft med innslag av frukt og tre, med skimrende toppnoter av sitrus. I hjertenoten finner vi fersk frukt, jordaktig sedertre og kremet vanilje for en utrolig forførerisk duft som passer året rundt.

27 Mar, 2018
Schwarzkopf Beology

Schwarzkopf Beology

Schwarzkopf Beology garanterer svært velstelt og sunt hår. Inspirert av dypehavets kraft, dyphavsekstrakt og alger rengjør håret skånsomt og gjør det mykt og glansfullt.

27 Mar, 2018
Isadora the Perfect Base

Isadora the Perfect Base

IsaDora Cover Up Long-Wear Cushion Concealer er en concealer som gir langvarig dekning med en myk, naturlig, matt finish. Den hjelper til med å skjule ujevnheter og misfarginger i huden som flekker og mørke ringer under øynene.

26 Mar, 2018
Sim Sensitive DS

Sim Sensitive DS

Sim Sensitive DS er en høyklasses, parfymefri produktserie laget i Finland. Sim Sensitive DS inneholder nøye utvalgte råvarer som pleier og gir næring til håret på en ren og effektiv måte – uten å senke kvaliteten.

26 Mar, 2018
SCHWARZKOPF LIVE COLOR SPRAY

SCHWARZKOPF LIVE COLOR SPRAY

Schwarzkopf Live Color Spray er en hårspray med fargepigmenter, som umiddelbart gir deg lekker farge til håret. De herlige nyansene vaskes lett ut, noe som gjør at du enkelt kan teste ulike farger og bytte stil.

23 Mar, 2018
Mugler Aura

Mugler Aura

Aura er den nye dameduften fra Mugler. En orientalsk og sensuell parfyme full av liv som bringer frem auraen hos enhver kvinne. Ekstravagant og avhengighetsskapende, som alle Mugler-dufter.

23 Mar, 2018
Redken Brews

Redken Brews

Perfekt styling med den nye serien Redken brews! Nå har endelig Redken Brews kommet til Lyko, en komplett serie med hårpleie og styling for menn. Hårpleieserien er inspirert av øl, både på inn- og utsiden. Produktene inneholder næringsrik malt som styrker håret og forpakningenes design er inspirert av ølflasker i brunt glass.

22 Mar, 2018
Biso Coco Økologisk Leppebalsam

Biso Coco Økologisk Leppebalsam

Biso Coco leppebalsam gir deg silkemyke og kyssevennlige lepper hele dagen. Økologisk kokosolje er perfekt fuktighetsgivning for tørre lepper.

22 Mar, 2018
Prada Candy Sugar Pop

Prada Candy Sugar Pop

Prada Candy Sugar Pop, det nyeste tilskuddet i Prada Candy-familien. En parfyme som er like avhengighetsskapende som en poplåt. En morsom og ungdommelig tolkning av Pradas signaturduft.

21 Mar, 2018
YVES SAINT LAURENT VOLUPTE TINT IN BALM

YVES SAINT LAURENT VOLUPTE TINT IN BALM

Denne leppestiften er en kombinasjon av balm og strålende klar farge. En hybridleppestift som kombinerer balm og strålende klar farge. Den nye «tint & care»-teknologien gir en unik, dobbel baseformel som gir to ganger fordelene.

21 Mar, 2018
Trendy sminke fra Milani

Trendy sminke fra Milani

Det amerikanske sminkemerket Milani har endelig landet hos Lyko. Her finner du trendy sminke i fine forpakninger. Ikke gå glipp av deres magiske paletter!

20 Mar, 2018
Adidas Adipower

Adidas Adipower

Adidas lanserer nå sin nye Adipower antiperspirant med ”Smart Body Response”-teknologi for 72 timers beskyttelse. Adipower antiperspirant er utviklet for både menn og kvinner.

20 Mar, 2018
Carolina Herrera Good Girl Legere

Carolina Herrera Good Girl Legere

Den nye Good Girl EDP Légère: en svart lakkert flaske som forvandles fra en klar, transparent tå til en mørkeblå topp, som representerer overgangen fra dag til natt. #goodgirlchny #goodtobebad

19 Mar, 2018
Victor Vaissier

Victor Vaissier

Victor Vaissier streber etter ytterste kvalitet og en bærekraftig produksjon. Produktene inneholder naturlig olivenolje som gir huden naturlig fuktighet. Produktene er frie for tilsetningsstoffer som parabener og mineraloljer.

19 Mar, 2018
Babor Ampoule Concentrates FP Easter Egg 2018

Babor Ampoule Concentrates FP Easter Egg 2018

Høykonsentrerte virkestoffer perfekt avstemte mot hverandre for en fresh kickstart på våren. Våre effektive produkter pleier huden din, og etter de kalde vinterdagene får den hjelp til å komme tilbake ved hjelp av kompleksene. For en strålende påskefest.

18 Mar, 2018
Mont Blanc Starwalker EdT

Mont Blanc Starwalker EdT

STARWALKER – parfymen som var før sin tid. Duften er en moderne kreasjon som åpner med anis og rosépepper fulgt av sedertre og sandeltre i hjertet. Med klassiske innslag rundes basen av med amber og musk.

18 Mar, 2018
Corinne nyheter

Corinne nyheter

Produktene er skapt av Corinne Henriksson som har over 25 års erfaring som stylist og frisør. Hennes arbeid har blitt vist i store produksjoner som Eurovision, Melodifestivalen, Idol og Top Model. Bestill hjem vakre accessories og legg til en enkel luksus til hver frisyre.

15 Mar, 2018
Depend O2 Retro Glam

Depend O2 Retro Glam

Vårens heteste mote, pastellfargede negler og glamorøs retrolook. Med Retro Glam fra Depend har du rett look for våren 2018.

15 Mar, 2018
Vårnyheter fra NYX

Vårnyheter fra NYX

I vår er det mye fargerikt som gjelder, både på øyne og lepper. Oppdag NYX fargesprakende sminkekolleksjon som inneholder alt fra øyenskygger og sminkeverktøy til eyeliner.

14 Mar, 2018
Hanne Bang

Hanne Bang

Hanne Bangs hårfjerningsserie inneholder produkter som passer alle – uansett om du foretrekker voks, krem eller blekekrem. I serien inngår dessuten tre økologiske voksprodukter som er baserte på 100% naturlige ingredienser.

14 Mar, 2018
Isadora Grand Volume Lash Curler Deep Black

Isadora Grand Volume Lash Curler Deep Black

Nye IsaDora Grand Volume Lash Curler Deep Black. Volummascara med en curl-effekt som gir både volum og lengde. Den bøyde børsten gir en ekstra ”push-up”-effekt til vippene.

13 Mar, 2018
Lacoste Pour Femme Intense

Lacoste Pour Femme Intense

Oppdag LACOSTE Pour Femme Intense. En ny og mer intens duft bygget på elegansen og sensualiteten hos opprinnelsesduften LACOSTE Pour Femme. Innleder med toppnoter av karamell og liljekonvall, og overgår deretter til hjertenoter med bulgarsk rose.

13 Mar, 2018
JUICY COUTURE VIVA LA JUICY SOIRÉE

JUICY COUTURE VIVA LA JUICY SOIRÉE

Viva La Juicy Soirée er den nyeste varianten av bestselgende Viva La Juicy som ble skapt for den luksuselskende jenta som er både glamorøs og selvsikker. En skikkelig fin kombinasjon av både fruktig, blomstrete og varmt.

12 Mar, 2018
OPI Lissabon

OPI Lissabon

OPIs berømte neglelakk kommer i over 400 utrolig vakre nyanser og selges i over 70 land. OPIs neglelakk er internasjonalt kjent for sin utrolig høye kvalitet og vinner stadig priser og best i test.

12 Mar, 2018
LANCÔME LE TEINT MACARON

LANCÔME LE TEINT MACARON

Se disse supersøte sminkenyhetene fra Lancôme. Blushers og blenders som ligner små kaker, kommer i morsomme, søte og grafiske esker. Unn deg selv en gave eller gi til noen du er glad i!

06 Mar, 2018
Biotherm Blue Theraphy

Biotherm Blue Theraphy

Sjekk ut nyhetene fra Biotherm! Den nye serien Blue Therapy har anti-age, gir glød og reduserer rynker ved hjelp av ekstrakter fra røde alger.

06 Mar, 2018
Dr.Jart+

Dr.Jart+

Dr Jart+ bruker avansert teknikk med de tryggeste og mest effektive ingredienser for å skape gjennombruddsformler. Samarbeider med målrettede artister, designere og technophiles for å kombinere prøvde metoder med moderne innovasjon.

06 Mar, 2018
bareMinerals Gen Nude

bareMinerals Gen Nude

barMinerals setter farge på våren! Gen Nude™ Powder Blush og Gen Nude™ Patent Lip Lacquer gir fin farge til kinn og lepper.

06 Mar, 2018
Paul Mitchell NEON

Paul Mitchell NEON

La oss presentere den nye hårpleieserien fra Paul Mitchell, NEON! Proppet med naturlig sukker, som gjør Neon litt mer cocky og søt. Med fokus på den nye generasjonen fokuserer Neon på selvfølelse, individet og selvsikkerhet.

02 Mar, 2018
Elie Saab In White

Elie Saab In White

I duften finner du soldynket sjasmin sammen med appelsinblomst og toner av røde bær. Hvit amber og patchouli forsterkes av hvit musk og legger igjen spor av det sensuelt blomstrende.

02 Mar, 2018
LULU'S ACCESSORIES

LULU'S ACCESSORIES

Lulu’s Accessories ble grunnlagt i 2009 av Ragnhild Naglestad og Anne Kristine Mykjåland. Etter å ha shoppet i flere år så jentene behovet av toalettmapper og sminkevesker med god plass til produkter, fint design og god kvalitet, og at de skulle være prisvennlige. Da den første samlingen kom i butikk ble Lulu’s raskt en favoritt blant bloggere og jenter i hele Norge. Lulu’s kommer i flere farger og modeller og har noe for alle.

28 Feb, 2018
1541 Of London

1541 Of London

Det hele startet i en livlig by i Øst-Afrika. Hver dag på vei til skolen sprang to brødre forbi et bygg som alltid luktet parfyme og tobakk. Guttene vokste opp og de bestemte seg for å slå sammen sine kunnskaper og startet dermed selskapet 1541 of London. Nå lages deres kammer og børster av fineste kvalitet her i Europa og de ånder både nytenkning og klassisk med luksusiøse forpakninger og priser som gjør dem uimotståelige!

28 Feb, 2018
IsaDora Matt Metallic Liquid Lipstick

IsaDora Matt Metallic Liquid Lipstick

I vår er det matt og metallic som gjelder og vi lar våre lepper stå i fokus! Få maksimalt ut av trenden og gå all in med metalliske nyanser som Electric Blue og Vibrant Violet eller krydre tilværelsen med ultramatte favoritter som Spiced Coral, Pink Lady og Pitch Pink.

27 Feb, 2018
Björn Axén Dry Shampoo

Björn Axén Dry Shampoo

Ny herlig duftsatt tørrshampoo! I tillegg til at de dufter godt og er fine å se på, frisker de effektivt opp håret uten å etterlate en stiv følelse. Dessuten gir de lett volum og passer alle hårtyper. De får plass i vesken så du alltid er klar for å redde en dårlig hårdag!

27 Feb, 2018
Marc Jacobs Daisy Twinkle

Marc Jacobs Daisy Twinkle

Bli med til et vakkert sted hvor solen alltid skinner, hvor blomstene står i full blomst og kronbladene blinker så fint i vannet. I den uendelige sommersolen. It's Daisytime! Et nytt strålende og glitrende kapittel for Daisy. Daisy Twinkle er optimistisk, livlig og ubekymret.

26 Feb, 2018
Gemini nyheter

Gemini nyheter

Tre inn i Geminis magiske smykkeverden. Her finner du den nye fine vårkolleksjonen som består av glitrende øredobber, ringer, armbånd samt halssmykker. Dette er smykker du er verdt, så glitre med oss.

26 Feb, 2018
KHADI

KHADI

Khadis produkter inneholder tradisjonelle indiske urter som dyrkes på sertifiserte økologiske gårder i India eller som høstes fra villdyrking i naturen. Khadis produkter er 100% veganske og økologisk sertifiserte av BDIH.

23 Feb, 2018
Dessata Nyhet

Dessata Nyhet

Hos Lyko finner du en mengde ulike varianter av Dessatas børster og vi råder deg til å også legge merke til det lekre designet som kommer i en hel drøss med ulike farger.

23 Feb, 2018
Wella Color Fresh Create

Wella Color Fresh Create

Wella Professionals introduserer nye Color Fresh Create, en uttrykksfull semi-permanent fargepalett med 12 spesielt utformede livfulle nyanser, samt en klar nyanse.

22 Feb, 2018
bkr Nyheter

bkr Nyheter

Den nyeste accessoaren kommer i form av en vannflaske. Om du ikke allerede har gjort det, heng med på trenden og kjøp en fin, holdbar og glamorøs flaske å ha vannet ditt i. Sjekk ut nyhetene fra Bkr her. 

22 Feb, 2018
Frank Dandy Vår 2018

Frank Dandy Vår 2018

Vi tilbyr et stort sortiment av undertøy fra Frank Dandy som utover sin perfekte passform også gjør hverdagen litt morsommere. Frank Dandy har nå kommet med en ny kolleksjon, Vår 2018. Finn din vårfavoritt her.

21 Feb, 2018
Loreal Paris Stylista

Loreal Paris Stylista

Fiks den looken du vil. Ikke la noe stoppe deg! Vi er besatte av å style håret akkurat nå – nye trender og looks vises på sosiale medier hver dag, og vi vil teste ALT! #stylistalook

20 Feb, 2018
Calvin Klein Obsessed Intense

Calvin Klein Obsessed Intense

Nyheter til både dame og herre - Calvin Klein Obsessed Intense. Med duften av vanilje, mandarin og amber er dette en perfekt parfyme for deg som liker noe sensuelt og krydret.

20 Feb, 2018
Niod

Niod

Niod hudpleieserien er utviklet for å være et kompliment til dermatologiske og kirurgiske skjønnhetsinngrep. Niod har alt du trenger for en luksuriøs hudpleierutine.

19 Feb, 2018
Collistar Long Lasting Matte Foundation

Collistar Long Lasting Matte Foundation

En foundation som gir et perfekt og langvarig resultat. Den oljefrie formulaen passer alle hudtyper, selv kombinert og fetere hud. Den kremaktige formulaen gir god dekning og jevner ut ujevnheter. Resultatet blir matt hud med en naturlig glød.

19 Feb, 2018
Bvlgari Iris D'Or Splendida Magnoila

Bvlgari Iris D'Or Splendida Magnoila

Magnolia Sensuel er en sofistikert Floral Chypre-eliksir, rik på sitrus- og blomsternoter, som fanger den ultimate skjønnheten i magnoliaen og avslører den nyanserte naturen hos en utsøkt blomst eller kvinne.

16 Feb, 2018
Clarins SOS Primer

Clarins SOS Primer

Føles ditt ansikt vintertrøtt, blekt og en smule ujevnt i hudtonen? Du er ikke alene. Heldigvis har Clarins forskerteam funnet en løsning som er like enkel som den er rask – nye SOS Primers. 6 ulike fargekorrigeringer utviklet for ulike hudpleieproblemer.

16 Feb, 2018
Malibu C

Malibu C

Malibu C har en filosofi som bygger på å skape sunt hår ved hjelp av C-vitamin. Den unike formulaen baseres på antioksidanter som fjerner alle urenheter og belegg på håret samt etterlater det helt gjenopprettet til sin naturlige kvalitet.

15 Feb, 2018
Isadora Spring Atelier

Isadora Spring Atelier

Isadora Spring Make-up inkluderer alt du trenger for å skape en perfekt vårlook. Det er vår og lyset har kommet tilbake. Slipp løs din indre kunstner med vår nye kolleksjon som inneholder alt du trenger for å skape en komplett vårlook.

15 Feb, 2018
Max Factor Dark Magic Mascara

Max Factor Dark Magic Mascara

Den ultimate paletten for contouring og highlighting. Contouring-paletten er utviklet av makeupartister og har åtte nyanser som enkelt kan mikses og blandes. Gå heller ikke glipp av Max Factors nykommer Dark Magic mascara. Men sin bølgeformede børste gir den intenst volum uten klumper.

14 Feb, 2018
BeeNatural

BeeNatural

Perfekt for tørre og sprukne lepper. Bee Naturals leppebalsam inneholder 100% naturlige ingredienser av høyeste kvalitet, som er uten petroleum, fargestoffer, duftstoffer og andre kunstige kjemikalier. Inneholder bivoks, Vitamin E og essensielle oljer som pleier, beskytter og mykgjør.

14 Feb, 2018
VE AND VALE

VE AND VALE

Gjennom lanseringen av VE and VALE forandrer de landskapet innen hud- og hårpleie for menn. De tar også på seg ansvaret med å gi tilbake samt bruke deres kanaler og verktøy for å forandre destruktive normer hos unge gutter og menn.

13 Feb, 2018
Iroha

Iroha

Iroha Nature – Naturlige ansiktsmasker fra Spania! Kjærlighetsfulle naturlige ingredienser basert på effekten av naturlige ekstrakter. Herlige milde ansiktsmasker, frie for parabener og med naturlige ingredienser.

13 Feb, 2018
Smile Makers

Smile Makers

Smile Makers bestemte seg for å skape de mest sensuelle produktene for kvinner. Med feedback fra tusenvis av kvinner rundt om i verden jobbet de sammen med gynekologer og sexologer for å utvikle de beste vibratorene og glidemidlene for kvinner.

09 Feb, 2018
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018