Nyheter

Know Cosmetics

Alle fortjener sminke som fungerer der andre mislykkes. Ingen skal ta til takke med sminke som ikke holder det den lover. Know Cosmetics lar kvinner føles seg smarte, selvsikre og vakre. De utviklet produkter av høy kvalitet som hjelper kvinner med å mestre hver sminkeutfordring på en effektiv måte, med høy presisjon.
03 Apr, 2020

Dick Johnson

Dick Johnson er den fine linjen mellom svineri og luksus. Dick Johnsons produkter er av høy kvalitet og er designede for å tjene alle fra gentlemen til drittsekker. Luksuriøse produkter, i kombinasjon med attitude, tillater et stort publikum som strekker seg fra “average joe” til businessmannen. Dick Johnsons sortiment handler om å spre kjærlighet til våre kunder, og å være kjip mot våre fiender.
03 Apr, 2020

The Stinky Candle Company

Det er mye likt på markedet i dag når det kommer til duftlys. Likevel kan vi ikke finne mange av våre hverdagslige duftopplevelser i voksform. Vårt mål er å gi deg en minnerik opplevelse, få deg til å le og fange de finere odører i livet.
03 Apr, 2020

Essie Original Remixed Collection

Kolleksjonen "originals remixed” er en vakker kolleksjon i begrenset opplag som inneholder våre mest ikoniske originalfarger, pluss nye nyanser med en moderne twist. “wicked” er en dypt mørkerød nyanse.
03 Apr, 2020

Yves Saint Laurent L'Homme Le Parfum

Treduftende, forføreriske Yves Saint Laurent L'Homme Le Parfum er laget for den maskuline mannen med sterk karisma. Han er sofistikert, avslappet elegant og attraktiv - han fanger alles interesse. Parfymen er symbolet på L’Homme og en kraftfull, forfinet tolkning av den klassiske eau de toilette.
03 Apr, 2020

The Ritual of Jing

The Ritual of Jing er inspirert av den tradisjonelle kinesiske filosofien jing, som representerer ro, stillhet og fred. Serien hjelper deg med å finne din vei til indre ro og oppnå stillhet og fred. Skap et personlig fristed, koble av på dypet og få god søvn med meningsfulle rutiner.
17 Mar, 2020

PMD

Vi er et selskap som har tatt på oss oppgaven med å bygge opp selvtillit for din hud og ditt indre jeg. #BrilliantConfidence er serier som fokuserer på å løfte, inspirere og gi menn og kvinner retten til å ha Brilliant Confidence. Vi tror at PMD kan bidra til at du elsker hvem du er og omfavner alt livet har å by på.
17 Mar, 2020

London Grace

London Grace tilbyr en serie negleprodukter med No-nasties formula, noe som innebærer at de er frie for de 10 tøffeste og mest usunne ingrediensene. All lakk er vegansk og selvfølgelig cruelty-free. London Grace gir et glansfullt, tykt og holdbart resultat. Lett å påføre takket være en relativt smal pensel som passer alle negler.
17 Mar, 2020

Nine Yards

Et førsteklasses svensk hårpleiemerke. I hjertet av Nine Yards ligger en idé - at om vi bryr oss mindre om å passe inn, så kan vi kanskje gjør mer som skiller seg ut. Produktene er skapt for profesjonell bruk med grundig hensyn til ingredienser for optimert funksjon.
17 Mar, 2020

Skintology Stockholm

Skintology Stockholm er et svensk hudpleiemerke som ble lansert i 2018. All produktutvikling foregår i Sverige, og hudpleieserien er under stadig utvikling. Vi vil skape effektive produkter for alle hudtyper og for den moderne og bevisste konsumenten som ønsker synlige resultater.
03 Mar, 2020

Essie Flying Solo Collection

Kolleksjonen ”flying solo” er inspirert av alle de farger du ser over skyene, fra vakre soloppganger til magiske solnedganger. "one way for one" er en frostet blå-rosa nyanse.
03 Mar, 2020

weDo

weDo er et nytt varemerke med profesjonelle hår- og hudpleieprodukter. Varemerket fokuserer på at vi sammen kan skape en vakrere og mer bærekraftig fremtid for oss alle og vår planet.
03 Mar, 2020

Oscar de La Renta Bella Blanca

Bella Blanca er en elegant, klassisk og feminin duft, og som alltid når det gjelder Oscar De La Renta, så har duften et herlig romantisk skimmer over seg. Den vakre flasken føles både moderne og klassisk. Et skikkelig mesterverk.

18 Jun, 2018

Kerastase Genesis

Genesis er den første serien som behandler både håravfall i roten og fra fiberbrudd, for alle kvinner, i alle livsstiler, med alle grader av håravfall. En samling med 10 produkter som er superladede med det kraftigste komplekset for å møte ulike behov ved håravfall: Aminexil, Edelweiss-celler og ingefær.
03 Mar, 2020

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Glow

Hydra Zen Anti-Stress Glow er en dagkrem som skjemmer bort sansene med en herlig og lett konsistens og en innbydende duft. Hydra Zen er en fuktighetsgivende og beroligende hudpleieserie som gir fukt umiddelbart og i opptil 24 timer. Beskytter huden mot forurensende partikler.
03 Mar, 2020

LykoBox Into The Blue

Ny LykoBox ute nå! Ny herlig “man-box”! “Into The Blue” er satt sammen for å gi inspirasjon og for at du skal kunne oppdage og teste nye spennende produkter. Boksen inneholder et håndplukket utvalg av varemerker og produkter, alt for å gi deg en fin liten gullkant på din daglige groomingrutine.
03 Mar, 2020

Philosophy

Ekte skjønnhet skal aldri være alderssensitiv, fargesensitiv eller kjønnssensitiv. Philosophys produkter er en måte å leve på for det tenkende sinn, og en følelse av hjerte på jakt etter enkelhet og balanse.
03 Mar, 2020

Swedish Supplements

Swedish Supplements er et av Sveriges største kosttilskuddsselskap med mange års erfaring. Swedish Supplements er kjente for sin høye kvalitet og er godt likt av konsumenter. Alle produktene er produserte i Sverige for å garantere høyest mulig standard og trygghet, og ikke minst for å påvirke miljøet så lite som mulig.
03 Mar, 2020

Hugo Boss Now EdT

HUGO NOW er en frisk parfyme som inngår i duftfamilien ”Aromatic Watery”. Den åpner opp med krydret kardemomme i kombinasjon med sprudlende sitronzest, som gir komposisjonen letthet og friskhet. Denne friskheten fortsetter inn i hjertenoten, hvor den veies opp av aromatiske lavendelnoter. Avkjølende mint bidrar til å skape en frisk duft med kjølig friskhet. En dose mannlig selvsikkerhet for å fange dagen, nå! I basenoten finner vi elegante noter av haitisk vetiver, både kalde og varme, jordaktige og myke, for en urban maskulinitet.
20 Feb, 2020

Lancôme La Nuit Trésor Nude EdT

Den mest autentiske og sensuelle kjærlighetshistorien. En varm roseduft med flere nyanser og en overraskende, vanedannende duft av kokos og vanilje. En strålende diamant som fanger lyset og løfter frem flaskens mange fasetter. For den spontane og naturlige kvinnen som vil ha en parfyme som kombinerer klare og pudrete noter som fremhever hennes utstråling.
20 Feb, 2020

Dr Dennis Gross B3 Adaptive Superfoods

Start det nye året med en skikkelig vidunderkur med superingredienser utenom det vanlige som effektivt behandler hud som er utsatt for stress! Hudpleieserien B3 Adaptive Superfoods har allerede tatt den stressede verden med storm og lanseres nå på det norske markedet.
18 Feb, 2020

Frank Body

For fem år siden, på en kafé, hadde fem venner en drink og en idé: en ydmyk kaffeskrubb. Deres oppgave var å gjøre naturlig hudpleie gøy. Så enkelt, så bra.
13 Feb, 2020

Dr Spiller

Dr Spiller er et tysk hudpleiemerke grunnlagt i 1960. Basen i produktene er rent kildevann sammen med naturlige ingredienser. Dr Spiller utvikler høyeffektive og innovative produkter med et mål om å støtte hudens naturlige funksjoner, med såkalt biomimetisk hudpleie.
13 Feb, 2020

K-Beauty Secrets

K-Beauty Secrets er en komplett serie med ansiktsmasker som består av innovative formuleringer fra Sør-Korea. Formuleringene inneholder naturlige, effektive ingredienser som behandler huden forsiktig og gir synlige og gode resultater.
12 Feb, 2020

Depend Born To be Wild

I vår er beige alt annet enn beige! Vi omfavner den naturnære looken fra savannen med jordnære toner som kamel, sand og khaki. Men det er aksentfarger som gjør hele forskjellen, miks med knallfarger for et vågalt uttrykk og gjør deg klar for eventyr!
12 Feb, 2020

Glöd Sophie Elise

Glöd Sophie Elise tilbyr et komplett sortiment av selvbruningsprodukter og har vunnet “best i test” i VG på grunn av den unike formelen som gjør den både enkel å påføre og gir et smidig og naturlig resultat.
03 Feb, 2020

Women'secret

Women'secret er spesialister i den kvinnelige verden: et varemerke skapt for og av kvinner. Vi skaper spennende nye idéer for å gjøre livet enklere og gøyere, ved anledninger som vekker følelser. Women's secrets dufter forkroppsliggjør perfekt disse vurderinger av kvinnelighet, naturlighet og positivitet.
03 Feb, 2020

Bon Voy

Bon Voy Bag er en ekstremt romslig, stilren og smart toalettmappe. Med dens unike uttakbare og maskinvaskbare innside forlenges livslengden på et produkt som ellers blir ufresht ganske raskt. Bon Voy Bag er produsert i 100% vegansk og slitesterkt materiale.
03 Feb, 2020

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020