Nyheter

Cactus

Cactus er det perfekte valget for de som ønsker premium kvalitet på sine hårverktøy. Designet er attraktivt og gjennomtenkt med et ergonomisk utseende i et bredt fargeutvalg. Uansett hårtype: langt eller kort, krøllete eller rett, tykt eller tynt, glir børsten med letthet gjennom floker.
10 Jan, 2020

Opi Hello Kitty Collection

OPI hjelper deg med å få negler som andre misunner. Med OPIs produktlinjer for høyklasses neglepleie og negleforming kan du raskt og enkelt få fine negler på både hender og føtter.
10 Jan, 2020

ghd Helios Professional Hairdryers

Vi presenterer ghds nye hårføner, Helios™, for glattere og mer elegant hår, og optimal stylingkontroll. ghd Helios™ er her for å revolusjonere stylingrutinen din.
10 Jan, 2020

Grande Cosmetics

Grande Cosmetics startet med ett eneste produkt, GrandeLASH-MD, og en visjon om at enhver kvinne skal føle seg glamorøs, hver dag. I dag er produktsortimentet utvidet med flere produkter som hjelper deg med å ha lengre, mer vågede og fyldigere vipper.
10 Jan, 2020

Flawless

Siden lanseringen våren 2018 har verdenssuksessen Flawless Finishing Touch solgt millioner av eksemplarer. Originalen Flawless Finishing Touch har den nyeste teknologien for å fjerne uønsket hår skånsomt og smertefritt. Samtlige produkter i serien har 18 karats gullbelagt hode som er hypoallergent og dermatologisk testet, og dette forhindrer rødhet og hudirritasjon.
10 Jan, 2020

Sebastian Professional Dark Oil

Pleier innenfra og gir håret en myk følelse i opptil 48 timer, samtidig som den gir fylde og struktur. Den ser ut som gelé, men det er en olje. Oljen er enkel å påføre jevnt, og motvirker overkonsumpsjon. Den behandler hvert enkelt hårfiber, noe som skaper en lett og håndterbar base for styling.
12 Dec, 2019

Sigma beauty

Sigma tilbyr et bredt sortiment med innovative sminkekoster og tilbehør av høyeste kvalitet for å oppfylle en skjønnhetsentusiasts alle behov! Bruk sminkekostene for å påføre foundation, øyenskygge, pudder eller rouge med presisjon, og få en perfekt finish.
12 Dec, 2019

bareMinerals Glam Packed

Få alt du trenger for en fin partylook. Dette eksklusive kitet inneholder en limited-edition OASIS Eye & Cheek Palette med åtte vektløse øyenskygger i både matte og skimrende nyanser, pluss to blusher som passer alle hudtoner. Kitet inneholder også en Deluxe-prøve på vårt bestselgende serum, en pleiende mineralbasert mascara og et setting powder for å fiksere looken.
12 Dec, 2019

NattiD

10*04 er en blanding av de edleste parfymeingrediensene. Det er en søt, floral og krydret duft som fremhever en sterk personlighet og en selvstendig ung kvinne. Parfymen er oppkalt etter Nathalies fødselsdato, en dag som alltid har vært veldig viktig for henne.
12 Dec, 2019

Bobby Oduncu

Bobby er en av Sveriges mest erfarne og ettertraktede frisører. Han startet karrieren allerede som 17-åring, og allerede da med et mål om å bli en av landets beste frisører. I dag, over 20 år senere, kan vi vel si at han har nådd målet. Bobby Oduncu Sweden-serien har vært under utvikling i flere år, og utallige testprodukter er blitt utviklet, før den nå lanserte serien fikk sin sammensetning og form.
12 Dec, 2019

Aura Mugler Sensuelle EdP

Aura Mugler Sensuelle Eau de Parfum, instinktiv sensualisme. Denne nye parfymen er en mer sensuell versjon av Aura, originalen. Feminin og sensuell med gardenia, Tiger Liana, hvit musk og sandeltre fra Sri Lanka. Denne duften er en floral, sensuell muskduft.
28 Nov, 2019

CND Crystal Alchemy

CND introduserer en Limited Edition-kolleksjon med krystallinspirerte toner. Crystal Alchemy tilbyr et luksuriøst utvalg av farger inspirerte av verdifulle juveler med glitter og skimmer, perfekt for sesongens alle fester.
28 Nov, 2019

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme

Våkn opp strålende fresh, morgen etter morgen. Denne fyldige og utrolig nærende multivirkende kremen har en spesielt konsentrert formel utviklet for å virke på natten. Den gjør at huden føles fastere og reduserer synligheten av rynker markant mens du sover.
28 Nov, 2019

Formawell Beauty Kendall Jenner

Kendall Jenner har sammen med Formawell Beauty designet luksuriøse varmeverktøy. Med innovativ teknologi og stilrent design har de skapt profesjonelle varmeverktøy som skal være smidige å bruke samtidig som de er skånsomme mot håret.
20 Nov, 2019

Browgame Cosmetics

Browgames største fokus er kvalitet og å forenkle folks brynsrutine. Produktene er utviklede med omsorg, ut fra strenge krav på kvalitet hvor håndverket settes i fokus. Browgame benytter seg kun av kvalitetssikrede leverandører som lever opp til de strenge vilkårene merket har på fremstillingen av produktene.
20 Nov, 2019

Depend 7day Winter in Stockholm

Møt et vinterlig Stockholm som kler seg i juledrakt! Nå er det nok en gang rødt, sølv og gull som står i fokus. Klassiske farger på klassisk grunn, men nå med ekstra bling.
11 Nov, 2019

Burt's Bees Handcream

Burt’s Bees® Mini Hand Cream med sheasmør gjør tørre hender myke og kiler sinnet med en behagelig duft. Den fuktighetsgivende håndkremen har en rik konsistens som gjør hendene dine fløyelsmyke. Med bærekraftig produsert shea- og kakaosmør. Inneholder 99% naturlige ingredienser.
08 Nov, 2019

Baxter of California

Baxter of California tilbyr ansiktspleie, kroppspleie, skjeggpleie og hårstyling for menn. Alle produkter er utviklede for å fungere på enkleste måte med maksimalt kraftfullt resultat. For å sikre kvaliteten testet og brukes alle produktene av skikkelige barberere i Baxter of Californias egne Baxter Finley Barber & Shop i West Hollywood
08 Nov, 2019

Wella Care Color Motion+

Oppgrader hårrutinen din med den nye serien ColorMotion+ som gir en tredobbel effekt og bevarer hårfargen i opptil 8 uker, samtidig som den gir deg sterkere og mer glansfullt hår.
08 Nov, 2019

Michael Kors Wonderlust Sublime

Michael Kors Wonderlust Sublime Eau de Parfum er en sensuell, orientalsk, floral parfyme som fanger varmen i en magisk solnedgang. Duften åpner opp med varme noter av Appelsinblomst. I hjertet finner vi noter av Dianthus - hjertet i hver parfyme i Wanderlust-kolleksjonen. Duftens base har noter av Amber og Tre.
21 Oct, 2019

Australian Glow

Møt din nye tanning hero! Selvbruning designet for å fukte huden samtidig som du får en vakker solkysset glød. Med veganske og økologiske ingredienser samt nytenkende refill er Australian Glow bedre for både deg og miljøet. Glem den gamle kokosduften eller oransje toner, Australian Glow gir en naturlig brunfarge og blir raskt din beste skjønnhetshemmelighet godt bevart i en flaske.
21 Oct, 2019

Tangle Teezer x PUMA

Compact Styler er den perfekte børsten å ha i vesken på grunn av størrelsen. Den inneholder i tillegg en avtagbar beskyttelse som hindrer bakterier og annet smuss i å feste seg på taggene. Compact Styler har samme teknologi som de originale, men i mindre og mer kompakt format.
21 Oct, 2019

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020