Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Nyheter

MAC COSMETICS POWDER KISS LIPSTICK

MAC COSMETICS POWDER KISS LIPSTICK

En helt ny matt look. Gir en romantisk dus farge og vektløs, fuktig matt finish. Revolusjonerende formel som inneholder pudderpigmenter svøpte i fukt som pleier og fukter leppene. Resultatet er en matt look med samme fyldige, lette følelse som en leppepomade. La deg forføre av denne mykt matte og vektløse leppestiften.

19 Oct, 2018
INTIMINA

INTIMINA

Intimina er et svensk varemerke som gir deg det første og eneste produktsortimentet som er utelukkende dedikert til alle aspekter av kvinners intime helse. Vårt oppdrag er å tilby en omfattende samling produkter og informasjon for kvinner i alle ledd i livet, fra første menstruasjon til etter menopausen.

19 Oct, 2018

ESCADA lanserer nå CELEBRATE LIFE, en sprudlende, feminin duft som forsterker kvinners evne til å føle seg genuint lykkelige og trygge i seg selv. Den fanger den gledesfylte følelsen som minner kvinner på å leve livet fullt ut!

18 Oct, 2018
L'Oréal Paris x Isabel Marant

L'Oréal Paris x Isabel Marant

L'Oréal Paris x Isabel Marant-kolleksjonen tar et dypdykk i skjønnhetens must-haves - hvilket har resultert i sminke som er enkel å bruke på farten, både dag og natt.

18 Oct, 2018
Cool Derma

Cool Derma

Cool Derma tilbyr effektiv personlig hudpleie for ulike aldre, hudtyper og etnisiteter. Vi synes ikke huden din er stygg, skitten, vakker eller perfekt. Huden har ulike forutsetninger og din hudhelse skal ikke oppleves som en udugelighet eller personlig brist. Ved hjelp av rett behandling og produkter tar vi steget sammen mot sunn og balansert hud for et varig velbehag.

17 Oct, 2018
DOLCE&GABBANA The Only One

DOLCE&GABBANA The Only One

The Only One er en duft like kompleks og spennende som kvinnen den portretterer. Bare tenk deg notene kaffe og fiol - disse skaper en overraskende duftopplevelse hvor de begge kommer helt til sin rett, og sammen med vanilje og patchouli blir The Only One en floral, varm duft ulikt alt annet som du vil kjenne igjen, igjen og igjen.

17 Oct, 2018
Vita Yummy

Vita Yummy

Vita Yummy er et skandinavisk varemerke som vil at det skal være gøy og enkelt for hele familien å få i seg de daglige vitaminene, derfor utviklet de dette produktet, Vita Yummy vitaminbjørner.

16 Oct, 2018
Sweed Lashes Thomas Sekelius Edition

Sweed Lashes Thomas Sekelius Edition

Den svenske YouTube-stjernen og stilikonet Thomas Sekelius har utformet en eksklusiv 3D-lash i begrenset utgave, slik at du kan skape din signaturlook, flawless og lekent!

16 Oct, 2018
Britney Spears Prerogative

Britney Spears Prerogative

Prerogative er en avhengighetsskapende og forførerisk orientalsk treduft med en uimotståelig twist. Eksotiske noter som lateksblad og rød lilje vever inn oppfriskende frukttoner og varme treaktige basenoter i en kjønnsnøytral komposisjon.

15 Oct, 2018
E Nature

E Nature

Ønsk velkommen til 23 HELT nye produkter fra det koreanske hudpleiemerket E Nature! Forpakningene alene er jo bare helt UTROLIG søte, og hva sier du til navn som: Marshmallow Cleansing Foam eller Squeeze Green Watery Gel Cream.

15 Oct, 2018
Lykobox 43

Lykobox 43

Lykoboxen - Ikke bare skjønnhetselskerens beste venn! Lykoboxen. En eske proppfull med herlige, spesielt utvalgte skjønnhetsprodukter til en svært, svært bra pris. Skjønnhetsesken kan selvfølgelig kjøpes på Lyko.no og er en fin måte å få teste nye og spennende skjønnhetsprodukter på eller for å gjøre et kupp på et morsomt merke til en bra pris. Men pass på, det er ikke sikkert at du får ha esken din i fred...

12 Oct, 2018
Glamfox Fleurissant Lip Gloss

Glamfox Fleurissant Lip Gloss

Unik og vakker lipgloss med en ekte blomst og 24K gullflak. Lipglossen er pleiende, fuktighetsgivende og gir naturlig rosa farge. Den gjennomsiktige glansen blir rosa etter påføring. Nyansen du får avhenger av kroppstemperatur og pH-verdi. Fleurissant Lip Gloss inneholder også VOLUFILINE - kjent fransk patentert ingrediens med “plumping”-effekt.

12 Oct, 2018
Oui Juicy Couture

Oui Juicy Couture

Oui Juicy Couture er en duft inspirert av en ny generasjon Juicy Couture-kunder. Det er en ubekymret, lykkelig og lett duft: den personifiserer dagens Juicy Couture-jente som med attitude, nysgjerrighet og glede tar fatt på livet. Provokativ tuberose fra India matches med sofistikerte jasminblader og skimrende søt kaprifol i en bukett som stråler av leken femininitet - kjernen i Juicy Coutures DNA.

10 Oct, 2018
Årets Adventskalendere

Årets Adventskalendere

Bestill en luksuriøs adventskalender til deg selv eller gi bort som en svært populær gave! Velg din favorittkalender blant flere ulike varemerker og innhold, Vil du ha en julekalender full av vakre neglelakker, profesjonell hudpleie som gir effektfullt resultat, mykgjørende og velduftende kremer, oljer eller serum. La hver dag starte med en overraskelse med en superluksuriøs skjønnhetskalender.

10 Oct, 2018
Too Cool For School

Too Cool For School

Cool For School er et kunstnerisk kosmetisk varemerke rettet mot kreativ eksperimentering og moderne kultur. Produktene har høy kvalitet og skiller seg ut med annerledes ingredienser som egg, gresskar, gull og kokosnøtt. Alle er veldokumenterte for å skape bestående positive effekter for ulike hudtyper.

09 Oct, 2018
Reserol

Reserol

Reserol er utviklet med visjonen om å forbedre menneskers helse og skjønnhet - på ekte. Ved å kombinere innovativ teknologi med den nyeste forskningen har vi utviklet produkter med formålet å revolusjonere måten vi kan påvirke skjønnhet og helse. For å nå maksimal effekt angriper vi fra to sider - innenfra og utenfra.

09 Oct, 2018
Mavala Heritage

Mavala Heritage

Mavala Heritage Colors Collection 2018 er en hyllest til høstens natur. La sesongens flammende og praktfulle løvverk sammen med varme jordfarger og stille skoger inspirere deg til å ta tak i den kommende sesongen.

08 Oct, 2018
Mistik

Mistik

Mistiks hårprodukter er 100% naturlige og frie for syntetiske stoffer. Produktene rengjør effektivt men mildt, takket være at de har erstattet sulfater med yucca. Etter et par uker er håret detoxet. Resultatet blir blankt, sterkt hår som kan puste lett igjen.

08 Oct, 2018
Yankee Candle Månedens Duft Oktober

Yankee Candle Månedens Duft Oktober

Gjør denne høsten til din BESTE noensinne! Hold hodet hevet og gjør omverdenen ekstra koselig med omtanke, kjærlighet og noen herlige lys fra Yankee Candle! Månedens duft Autumn Glow setter virkelig tonen for sesongen med sin blanding av sprakende sitrus, urter og patchouli, eller forestill deg at du pakker deg inn i et mykt pledd av kremaktige fruktblomster ved hjelp av duftlyset Shea Butter.

05 Oct, 2018
Long Lashes

Long Lashes

Lei av korte, skjøre øyevipper? Vil du ha friskere, lenger og tykkere vipper? Si velkommen til Long Lashes, et vippeserum som hjelper til med å reparere vippene og gjøre dem lenger og fyldigere på kun 4 til 8 uker.

100% Veganske og Cruelty Free. Helt frie for veksthormoner.

05 Oct, 2018
Dramaticall Different Hydrating Jelly

Dramaticall Different Hydrating Jelly

24 timers fuktighet med Clean Shield Technology låser inn det gode – som fuktighet – og filtrerer ut det som ikke er bra. Styrker hudens fuktighetsbarriere og forbedrer elastisiteten i huden. Unik vannaktig geletekstur føles frisk og trekker seg raskt inn i huden.

04 Oct, 2018
Depend Mini Whoever Whatever

Depend Mini Whoever Whatever

Høsten 2018 kan du blåse i alle uskrevne moteregler. Miks, match og mis-match er nemlig nøkkelen. Par sammen uvanlige farger, bær ulike øredobber og hvorfor velge ett dyreprint, når du kan blande alle! Høsten blir kul og avslappet - Stop Making Sense! 

04 Oct, 2018
Lagerfeld Nyheter

Lagerfeld Nyheter

Kolleksjonen LES PARFUMS MATIÈRS fra Karl Lagerfeld ble lansert i 2017 med duoen Peach og Vetiver (Fleur de Pécher og Bois de Vetiver).

I år har kolleksjonen vokst med to nyheter; For kvinnen Fleur de Murier og for mannen Bois de Yuzu.

03 Oct, 2018
Dr. Oracle

Dr. Oracle

Dr. Oracle er i koreanske målinger et velkjent hudpleiemerke grunnlagt av dermatologer. Bakgrunnen til fremgangen handler først og fremst om deres moderne teknikk for å fremstille effektive produkter med pålitelige ingredienser. Dr. Oracle er kjent for sine produkter utviklet for akneutsatt og sensitiv hud.

03 Oct, 2018
Marc Inbane

Marc Inbane

Marc Inbane er en ledende aktør innen tanning og selvbruningsprodukter. Produktene gir en naturlig og fresh farge. Varemerket har allerede vunnet mange priser og selges i mange land. Navnet Marc Inbane kommer fra grunnleggerne INgo, BArt og NEle.

02 Oct, 2018
Today I Feel...

Today I Feel...

Today I Feel… er kroppsprodukter som får deg i godt humør med herlige dufter! T.I.F fås i fire ulike dufter: Euphoric, Dramatic, Fabulous og Precious. Velg den duften som passer best til ditt humør i dag, eller den duften som passer den følelsen du vil ha!

02 Oct, 2018
Eneomey

Eneomey

Eneomey er en hudpleieserie med kraftfulle produkter som siden 2017 har en ny og oppdatert formula. Med dens kraftfulle formula har Laboratorie Eneomey lykkes med å kombinere opplevelse, følelse og effektivitet.

Eneomey hudpleie anbefales for å forhøye alle anti-aging behandlinger som peeler og andre estetiske behandlinger.

01 Oct, 2018
MAC Supreme Beam

MAC Supreme Beam

Stråle om kapp med stjernene og sats på din Supreme Beam-favoritt. Skimrende holografisk fargeeffekt med 10 nye fyldige fargene til Grand Illusion Glossy Liquid Lipcolour. Nå tilbake igjen: skaff en himmelsk glow med fire opplysende nyanser av Hyper Real Foundation som skaper en skimrende perlemorfinish. Avslutt med intensivt skimrende Iridescent Powder/Loose. 182S Buffer Brush og 188S Small Duo Face Brush er perfekte verktøy om du vil skape en glinsende finish.

01 Oct, 2018
MAC Studio Fix

MAC Studio Fix

M∙A∙C hyller det personlige, fra ufullkommenhet til perfeksjon og alt der imellom. Gi uttrykk for deg selv og din personlighet. Omfavn hver nyanse av deg selv med det voksende Studio Fix-sortimentet, som gjør det mulig å matche flere nyanser og undertoner enn noensinne tidligere. Inneholder nå 64 nyanser av Studio Fix Fluid SPF15, 53 nyanser av den ikoniske Studio Fix Powder Plus Foundation samt 33 nyanser av den nye Studio Fix 24-hour Smooth Wear Concealer.

28 Sep, 2018
Aroma Works London

Aroma Works London

AromaWorks er et Multi Award-vinnende 100% naturlig livsstilsmerke som kombinerer et omfattende sortiment av hudpleie, bad & kropp og hjem & duft. Alle produktene er helt frie for parabener, sulfater, petrokjemiske stoffer, mineralolje, nøtter og gluten, de er Cruelty Free samt trygge å bruke under graviditet. Oppdag det fantastiske utvalget av håndlagde, kjemisk frie og veganvennlige naturlige skjønnhetsprodukter fra AromaWorks!

28 Sep, 2018
Valeur Absolue

Valeur Absolue

Valeur Absolues dufter er vakkert konstruerte parfymer, laget av ingredienser av høyeste kvalitet. Det som gjør dem unike er blandingen av eteriske oljer, beta-endorfinbooster og oligo-oliment. Valeur Absolues kolleksjon inneholder syv originale dufter, alle med ulike personligheter de kommuniserer til bæreren.

27 Sep, 2018
Fudge Clean Blonde Damage Rewind

Fudge Clean Blonde Damage Rewind

NYE FUDGE CLEAN BLONDE. Som blondine vet man at hårfargen kan mattes ned, gulne og miste friskheten. Da kan en sølvsjampo enkelt forvandle de gule nyansene til svale blonde nyanser igjen. Med Fudges nye sjampo blir håret ditt BÅDE sterkere, får en kaldere nyanse, jevnere skjellag og holder på fukten bedre! For et produkt!

27 Sep, 2018
Depend 7day Classic Women

Depend 7day Classic Women

En god basisgarderobe er grunnlaget i høst. Klassisk, tidløst, selvsikkert og elegant med uendelige muligheter til å kombineres med smykker, vesker og neglelakk. Frem med “power-suiten” din - walk like you own the place!

26 Sep, 2018
Biomed Organics

Biomed Organics

Biomed er et tysk hudpleiemerke som skaper klinisk testet, vegansk og Cruelty-Free hudpleie som er opptil 100% naturlig og gir et effektivt alternativ til kjemisk hudpleie samtidig som de møter dermatologiske og kosmetiske behov hos både kvinner og menn. Biomeds produkter inneholder aktive ingredienser fra naturen, hvis effektivitet ved behandling av vanlige hudproblemer er bevist gjennom kliniske tester.

26 Sep, 2018
Yankee Candle Square Vessel

Yankee Candle Square Vessel

Endelig her! Nye Yankee Candle Elevation Collection with Platform Lid har en elegant silhuett, sofistikerte dufter og kommer i farger som enkelt matcher ulike innredningsstiler..

25 Sep, 2018
Hugo Boss The Scent Private Accord

Hugo Boss The Scent Private Accord

BOSS Parfums tar forførelse til et nytt nivå. Det er en afrodisisk twist av originalduftene. BOSS THE SCENT Private Accord For Him & Her baseres på en forførerisk base av Kakao Absolute.

25 Sep, 2018
Clarins Skin Illusion SPF 15

Clarins Skin Illusion SPF 15

Skin Illusion foundation er en skikkelig radiance-booster! Med en ny kombinasjon av pigment og nærende oljer gir den effekten av et tynt slør på huden og skaper en fjærlett serum-tekstur som føles fresh og smidig.

24 Sep, 2018
Jenoris

Jenoris

Beriket med pistasj- og agurkurtoljer som en sentral kjerne i alle produkter gir Jenoris næring til håret med vitaminer og Omega 3, 6 og 9. Den spesielle blandingen, eksklusiv for Jenoris, garanterer hår med eksepsjonell glans, fukt og elastisitet hele dagen.

24 Sep, 2018
ghd Platinum+

ghd Platinum+

Verdens første smart-rettetang som forutser hårets behov! Utviklet av ghd-forskere og ingeniører i over 5 år, en ny ultra-zone med prediktiv teknikk er det seneste gjennombruddet innen varmestyling og garanterer homogen varme over hele platen.

21 Sep, 2018
Soley Organics

Soley Organics

Med tradisjonen og kunnskapen om de ville islandske urtenes hjelpende kraft, streber Sóley alltid etter å skape rene produkter inspirert av naturen. Vår store lidenskap er sunn hud og en ren natur - og det gjelder helt fra kvaliteten på de ingredienser vi bruker, til den ekspertise vi vil gi videre til våre kunder. Våre produkter er 100% naturlige, sikre og miljøvennlige.

21 Sep, 2018
Månedens duft Yankee Candle Mulberry & Fig Delight & Warm Cashmere

Månedens duft Yankee Candle Mulberry & Fig Delight & Warm Cashmere

Mmmm, tenk å få pakke seg inn i et teppe av varm, myk kashmir og synke ned i sofaen. Men, et sånt pledd koster nok tusenvis av kroner. Da vet jeg noe som er enklere: klikk hjem Månedens duft fra Yankee Candle som er akkurat Warm Cashmere og omring deg selv med myk og herlig duft som sprer seg i hele rommet. Med et (eller flere) duftlys hjemme kan du enkelt bygge opp stemning, forhøye rommet eller i verste fall, skjule duften av skittentøy (eller verre!). På Lyko finner du også Mulberry & Fig Delight! En utrolig herlig fruktblanding med saftige multer og nyplukkede ferske fiken… mmmmmmm!

20 Sep, 2018
NYX Nyheter

NYX Nyheter

Eksklusive nyheter fra NYX PROFESSIONAL MAKEUP! Pigmentrike øyenskygger, puddermatte leppestifter, vanilje- og mintduftende lipglosser og andre herlige produkter. Morsomt, smart, holdbart og fint!

20 Sep, 2018
bareMinerals Claymates

bareMinerals Claymates

Claymates, duomasker med to ulike masker i en krukke, som gjør at du kan skreddersy og “multi-maske”. Be Pure & Be Dewy er en maskeduo som rengjør og fukter tett og stresset hud. Be Bright & Be Firm er en maskeduo som gir glød og spenst til trøtt og livløs hud.

19 Sep, 2018
Frank Dandy Høstkolleksjon

Frank Dandy Høstkolleksjon

Høstens mønstrede nyheter fra Frank Dandy. Inspirerte av våre daglige rutiner, her er høstens kolleksjon som vil holde deg komfortabel 24/7.

18 Sep, 2018
Isadora Perfect Lipstick

Isadora Perfect Lipstick

Sveriges mestselgende leppestift nå med ny formula, nye farger og ny komponent. Fuktighetsgivende og kremet leppestift som sitter lenge. Perfect Matt Lipstick har en intensiv satinmatt finish og er bekvem å ha på leppene hele dagen uten at de tørker ut. Du kommer til å elske Perfect Moisture Lipstick som er ekstra fuktighetsgivende, glansgivende og har en lett formula.

17 Sep, 2018
Oscar de La Renta Gentleman

Oscar de La Renta Gentleman

” Life well played…” Finnes det noe mer attraktivt enn en mann som er en livsnyter? “Work hard, play smart…” “Oscar mannen” er kjent for sin stil. Han er driftig og fremgangsrik. "The trick is to play it cool and play to win." Gentleman er en maskulin kreasjon med noter av bergamott og aromatiske kardemommekapsler. I hjertenoten finner vi aromatisk fersk rosmarin og nøytraliserende svart te. Basen består av vetiver og amber.

17 Sep, 2018
bareMinerals Complexion Radiant

bareMinerals Complexion Radiant

Våre datamaskiner, mobiler og nettbrett utsetter huden daglig for skadelig blått lys. Complexion Rescue Defense™ Radiant Tint Protective Moisturizer gir beskyttelse mot dets skadelige effekter ved hjelp av holdbart utvunnet kakaoekstrakt.

13 Sep, 2018
MAC Plenty Of Pout

MAC Plenty Of Pout

Pump opp leppene og hent frem leppenes potensial. Gir store lepper kombinert med lett, kremet farge. Et forfriskende ingefærrotkompleks med en kjølende følelse gi umiddelbart større lepper, samtidig som leppestiften er beriket med fuktighetsgivende og utglattende oljer.

13 Sep, 2018
M∙A∙C Dazzleshadow

M∙A∙C Dazzleshadow

Oppdag øyne som frister, hypnotiserer og glamoriserer. Tilgjengelig i en rekke strålende finisher – fra skimrende glitter til subtil glansfull krom – glir denne ultra-skinnende flytende øyenskyggen enkelt over øyelokket for et lag av strålende farge som holder på glansen.

12 Sep, 2018
Ralph Lauren Woman By Ralph Lauren

Ralph Lauren Woman By Ralph Lauren

Er kreativt utviklet for å fange både femininitet og styrke og for å reflektere følelsen av Ralph Laurens dynamiske design. For å uttrykke denne essensen har sjefsparfymør Anne Flipo kunstnerisk komponert en duft av hvite blomster og fyldige, spennende noter av tre.

12 Sep, 2018
Depend Like an artist

Depend Like an artist

Vær vågal med grafiske trykk, asymmetriske linjer og blokkfarger som flørter med 60-tallet. Vi blir inspirert av gatemoten med kule trykk og detaljer som liver opp den pyntede stilen. For å sitere Picasso: ”Everything you can imagine is real.”

07 Sep, 2018
IsaDora Lip Booster Plumping & Hydrating Gloss

IsaDora Lip Booster Plumping & Hydrating Gloss

READY TO PLUMP IT UP? Lip Booster 3-i-1: Volum, fukt & gloss. Boost med volum - kraftfulle peptider gir plumpingeffekt og gjør leppene fyldigere. Boost med fukt - pleiende ingredienser booster leppene med fukt. Boost med gloss - høyglansfinish med et fresht hint av farge.

07 Sep, 2018
HELENA RUBINSTEIN ILLUMINATION LIPS

HELENA RUBINSTEIN ILLUMINATION LIPS

Svøp inn leppene dine i elegant farge. Illumination lip gloss gir myke lepper med en touch av skimrende glans og strålende fargeintensitet. Mykgjørende oljer i formelen gir lepper som føles fuktighetsrike og smidige uten at den kleber. Lipglossen er enkel å bruke, for et jevnt resultat som ikke setter seg i fine linjer.

06 Sep, 2018
Narcisco Rouge Eau de parfum

Narcisco Rouge Eau de parfum

Narciso Rouge er en uimotståelig parfyme som etterlater et elegant og sensuelt spor, som vakker lidenskap. Signaturen med et hjerte av musk får nytt liv med en enestående bukett av bulgarske roser og iris. Oppdag deretter elegante og sensuelle treaktige noter av vetiver samt svart og hvitt sedertre. Som kronen på verket avsluttes duften med en touch av tonka.

06 Sep, 2018
Albert Åberg

Albert Åberg

Nyheter for de små. Koselige, ekstra skånsomme og barnevennlige produkter fra Alfons Åberg (Albert Åberg) med utrolig søte navn! Hva med “Storkusinernas viktiga solmousse Spf50” eller “Millas Otrassliga Balsam”? Både fine å se på og bra å bruke.

05 Sep, 2018
So Eco

So Eco

Vil du bruke håndlagde, smidige og smarte koster laget av bambus, med gjenvunnet aluminium og vannbasert lim? Det nye varemerket So Eco har et bredt utvalg av miljøvennlige sminkekoster som består av 100% ansvarsfulle og etiske komponenter helt ned på forpakningsnivå. Bli fin og vær snill!

05 Sep, 2018
Pedicare

Pedicare

Trøtte sommerføtter? Pedicare, en fotpleieserie nøye utviklet for å enkelt løse dine føtters problemer hjemme. I serien finner du rengjørende, mykgjørende og behandlende produkter, alt for å gjøre føttene dine glade.

04 Sep, 2018
By Terry Nude Expert Stick

By Terry Nude Expert Stick

Med en avansert teknikk og formulering er det det perfekte ready-to-use-produktet når du er på farten. Med bare et strøk får du den perfekte dosen med korrigerende lysprismer, kamuflerende mikropigmenter og mineralpudder.

04 Sep, 2018
LaTweeze

LaTweeze

Siden lanseringen har LaTweez fortsatt med å gi innovasjon til bransjen med lanseringen av deres eksklusive Diamond Dust-teknikk! Denne fantastiske teknikken skaper en ekstrem gripeflate og styrker stålet, hvilket gir lengre liv for dine pinsetter!

03 Sep, 2018
Yves Saint Laurent New Y Men Edp

Yves Saint Laurent New Y Men Edp

Denne nye parfymen er dyp, frisk og maskulin. Y Eau de Parfum er skapt av den legendariske parfymøren Dominique Ropion og er en intensiv lys og mørk fougére-duft.

03 Sep, 2018
YOPE

YOPE

YOPE er svaret på etterspørselen av hverdagsprodukter, vennlige for hjemmet, mennesker og for miljøet. Dette er konseptet for et universelt varemerke som fyller hjemmet ditt. Vi skaper uvanlig, naturlig kosmetikk og rengjøringsprodukter - produktene vi vil bruke selv.

30 Aug, 2018
Kérastase Résistance Extensioniste

Kérastase Résistance Extensioniste

Ønsker du også langt, sterkt og vakkert hår? Extensioniste er hårpleieserien som hjelper deg med å oppnå vakre og motstandskraftige hårlengder slik at du kan få det håret du ønsker deg. Et serum som forsterker håret for å gi deg langt og vakkert hår.

30 Aug, 2018
Cacharel Yes I Am Vap EdP

Cacharel Yes I Am Vap EdP

Yes I Am-parfymen, den første "Spicy Cremoso"-duften fra Cacharel. Det vågalt krydrede og kremaktige akkordet er utrolig avhengighetsskapende og omsvøper huden din med sitt sensuelle hjerte av florale toner med en boost av energi.

29 Aug, 2018
Noughty

Noughty

Noughty er en hårpleieserie som sprudler av sunnhet og gode ingredienser! Unn deg selv en 97% naturlig serie og finn en god balanse i hverdagen. NATURALLY BEAUTIFUL. NOUGHTY BY NATURE.

29 Aug, 2018
Electric Ink

Electric Ink

Velkommen til Electric Ink - en hudpleieserie spesielt utviklet for tatovert hud! Fullproppet med hudnærende og aktive ingredienser, hjelper Electric Ink til med å få frem nyansene og definerer din tatovering mens den beskytter den mot slitasje. Vår serie hjelper til med å pleie og tilføre fuktighet til huden og kan også brukes på hudområder uten tatovering.

28 Aug, 2018
Uniq One Green Tea Hair treatment

Uniq One Green Tea Hair treatment

Uniq One er en enestående leave-in kur i sprayform med 10 fordelaktige egenskaper. Gjør håret ditt medgjørlig, mykt, friskt og velpleid. UVA-/UVB-beskyttelse. Nå med en lekker duft Green Tea, grønn te og sitron.

28 Aug, 2018
Wella Care INVIGO

Wella Care INVIGO

Nå lanserer Wella Professionals nye INVIGO, et nytt høypresterende hårpleiemerke utviklet for å raskt gjenopplive håret ditt, samtidig som det tar vare på hårets behov. INVIGO skaper mulighet for gjenoppretting ved hjelp av raske boosting-løsninger for både salong- og hjemmebruk. På bare noen minutter forvandles håret ditt fra glansløst til å stråle av liv igjen.

27 Aug, 2018
ghd Pink LULU Guiness

ghd Pink LULU Guiness

ghd har globalt sett samarbeidet med lokale kreftorganisasjoner i over 14 år og donert over 100 millioner kroner for å bekjempe brystkreft. Det er selvfølgelig intet unntak i år og nok en gang presenterer de en fantastisk fin kolleksjon med en helt annen touch enn vi har sett tidligere. GHDs nye Limited Edition by LULU Guinness.

27 Aug, 2018
Lyko Neglelakk Nyheter

Lyko Neglelakk Nyheter

Lykos egne neglelakk er produsert i Italia og har en høy kvalitet til en god pris. Lakken kommer i flere vakre farger som alle gir en fin, blank overflate. Den har en lang holdbarhet på neglen og flasken holder i lang tid. Bruk Lykos topplakk for å få fargen til å sitte enda lenger.

24 Aug, 2018
LOVE BEAUTY & PLANET

LOVE BEAUTY & PLANET

Love Beauty and Planet – omtanke til både deg og vår planet. Våre sammensetninger er fullspekket med nøye utvalgte ingredienser, som naturlig murumurusmør for etterlengtet fukt og etisk utviklede duftekstrakter, som håndplukkede bulgarske roseblader for en omfavnende duft som varer.

24 Aug, 2018
OPI Peru

OPI Peru

Peru står for inspirasjonen til OPIs nye neglelakkskolleksjon. Vi prøver å drømme oss bort til fremmede land ved å lytte på avkoblende panfløyte mens vi lakker neglene. Peru er årets høst- og vinterkolleksjon fra OPI og består av 12 fine nyanser.

23 Aug, 2018
Redken Color Extend Blondage

Redken Color Extend Blondage

Endelig er den her! Redken Color Extend Blondage shampoo og balsam! Dette er et must for deg med blondt hår eller highlights! Det hjelper ditt blonde hår å få den vakre askenyansen uten de gule tonene!

23 Aug, 2018
Remington Volume & Straight Brush

Remington Volume & Straight Brush

Gi håret ditt det volum det fortjener med Remington Volume & Straight brush. Volume & Straight brush er utrustet med 3 ulike varmenivåer slik at du kan skreddersy stylingen etter din hårtype.

22 Aug, 2018
ORIGINAL SOURCE

ORIGINAL SOURCE

Original Source fremstilles av naturlige planteekstrakter og ekte dufter fra alle ulike deler av naturen. Her finner du dusjgelé i herlige dufter.

22 Aug, 2018
Björn Axén Color Shot Washout

Björn Axén Color Shot Washout

Midlertidig hårfarge med pleiende solsikkeolje, Vitamin E og Pro-Vitamin B5. Fargen blandes enkelt med valgfri balsam for ønsket intensitet. Vaskes suksessivt ut med sjampo. For hver sjamponering blir fargen svakere.

21 Aug, 2018
Neal's Yard Remedies

Neal's Yard Remedies

Prisbelønnede Neal’s Yard Remedies lager sine hudpleieprodukter med de fineste naturlige og økologiske ingrediensene og er også blitt sertifiserte av The Soil Association, en av verdens strengeste sertifiseringsorganisasjoner.

21 Aug, 2018
Vera Wang

Vera Wang

Vera Wang er først og fremst kjent for sine fantastiske bryllupskreasjoner og hennes kolleksjoner er alltid noe utover det vanlige. Den samme følelsen av romantikk og intimitet som brudekjolene gir har hun gjenskapt i en kolleksjon av lette, sofistikerte, florale parfymer. For de stunder verdt å ta vare på.

20 Aug, 2018
Yankee Candle Nyheter

Yankee Candle Nyheter

Yankee Candle er markedets ledende varemerke når det kommer til duftlys og lignende produkter som aromalamper og duftoljer. Varemerket representerer kvalitet og stil og grunnleggernes sterke lidenskap kombinert med mer enn 40 års erfaring av lysproduksjon har skapt en lojal kundekrets i hele Europa og gjort Yankee Candle til et fremgangsrikt, voksende og svært populært selskap.

20 Aug, 2018
MAI STOCKHOLM

MAI STOCKHOLM

MAI ble født med ambisjonen om å forvandle din daglige flaske til et moteikon, slik at du kan gi din elegans den siste touchen. Våre kjerneverdier er synlige i alt vi gjør, og vi leverer rent design til din hverdag, som aksentuerer ditt moteriktige liv.

14 Aug, 2018
KORA Organics

KORA Organics

KORA Organics produkter er av høyeste kvalitet og integritet. Vår spesielle ingrediens “Noni” kommer fra Nonifrukten, en superfrukt som brukes for å lege og pleie kroppen både på innsiden og utsiden. 

14 Aug, 2018
David Beckham Inspired by Respect

David Beckham Inspired by Respect

Denne sofistikerte og moderne parfymen er skapt for selvsikre menn som får respekt ved å stå fast ved sine meninger. Akkurat som RESPECT, fjorårets aromatiske Beckham-duft, har den firkantede, maskuline flasken et bølgende mønster som utgår fra ene hjørnet.

13 Aug, 2018
Yves Saint Laurent Vernis A Levres Neon Light

Yves Saint Laurent Vernis A Levres Neon Light

Neonglans og elektriske farger som boostes av perler med holografisk effekt. Dette gir dine lepper en fantastisk intensitet i 8 høyspennfarger. Ei natten og lys opp dagen med neonfargede, glossy lepper som er livsfarlige. Intensive lepper i opptil 6 timer.

13 Aug, 2018
Femintimate

Femintimate

Femintimate er utviklet for å tilby kvalitetsprodukter for den kvinnelige intime helsen. Disse produktene dekker behovet for kvinner i alle aldre fra første menstruasjon til etter overgangsalderen.

10 Aug, 2018
Amelie Soie Secrets de beauté

Amelie Soie Secrets de beauté

Amelie Soie – Beauty Essentials er utviklet av autoriserte hudterapeuter for å forenkle din skjønnhetsrutine slik at du kan bli den beste versjonen av deg selv. Amelie Soie står for nøye utvalgt materiale, høy kvalitet og solid kunnskap.

10 Aug, 2018
Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue

Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue

En styrkende og edgy duft som kombinerer friskheten fra bergamott, energien fra marint akkord og det magnetiske sporet av sedertre. L’Hommes unike signaturduft er nå like oppfriskende om å dykke ned i et kaldt svømmebasseng.

09 Aug, 2018
Pillow Talk

Pillow Talk

Pillow Talk er en kolleksjon intimprodukter som uttrykker skjønnhet, flørtenhet og har Power! Det silkeglatte silikonet og de konturerte formene vil bare gjøre at du vil ha mer! Pillow Talks farger får deg til å tenke på sommer og herlige stunder og dens design, materiale og utforming har en skikkelig elegant look! 

09 Aug, 2018
Yankee Candle Månedens Duft August

Yankee Candle Månedens Duft August

Månedens Duft for august 2018 er Midsummer´s Night og Lake Sunset. Bestem selv om favorittduften skal vare lenge eller om du vil prøve nye dufter en stund. Ta med duften i bilen eller campingvognen og nyt en velduftende tur.

08 Aug, 2018
Paul Mitchell Neuro Liquid

Paul Mitchell Neuro Liquid

Neuro Liquid-kolleksjonen tilbyr høykvalitative produkter som er skapt for å beskytte håret hver gang du styler det. Paul Mitchell - hårpleie med kvalitet, service og omsorg. Det startet som en visjon for 25 år siden. 

08 Aug, 2018
Womanizer

Womanizer

Womanizer er ikke et varemerke, ei heller et produkt men et løfte. Et løfte om en fantastisk opplevelse som føles like herlig hver gang.

07 Aug, 2018
Lancôme Summer Look

Lancôme Summer Look

Nyheter fra Lancômes sminkesortiment! Lancôme makeup får frem enhver kvinnes naturlige skjønnhet, i alle aldre.

07 Aug, 2018
Nina Ricci Les Monsters

Nina Ricci Les Monsters

Les Monstres er den seneste limited edition-lanseringen fra Nina Ricci, skapt med inspirasjon fra Belles de Nina-parfymene.

06 Aug, 2018
Pjur

Pjur

Mer følelse, flere sensasjoner og mer eventyr - Hva du enn leter etter så har Pjur de rette produktene for deg! Pjur har et utrolig godt rykte verden over og har med sine kvalitets-glidemiddel som alle er produserte i Tyskland lagt på topp i mer enn 20 år.

03 Aug, 2018
Jennifer Lopez Inglot

Jennifer Lopez Inglot

Jennifer Lopez går bak kulissene og lanserer en limited edition-kolleksjon i samarbeid med det globale sminkemerket INGLOT. Det omfattende fargeutvalget tar frem Jennifers og INGLOTs delte visjon om sterk kvinnelighet og gir kvinner ulike måter å uttrykke seg selv på gjennom sminke. Nå kan endelig alle oppnå sin egne autentiske “J-Lo Glow”.

01 Aug, 2018
Lyko Accessoarer

Lyko Accessoarer

Sett opp sommersveisen med noen av våre nye, trendy håraccessories! Lyko har nå kommet med en fantastisk kolleksjon med tilbehør som har høy kvalitet, bra funksjon, stilig design og som først og fremst er skikkelig prisvennlig. Superfine klemmer, trendy hårbånd og herlige scrunchies i mengder! Hvilken vil du ha?

17 Jul, 2018
Noxi Doxi

Noxi Doxi

Noxidoxi vil gi de beste forutsetningene for en ren og jevn hud med glød, uansett hvilket miljø du befinner deg i. En balansert hud i dag som er bedre beskyttet i morgen. Enkle, effektive produkter som jobber i tre steg for å rengjøre, pleie og beskytte.

17 Jul, 2018
TAYLOR OF OLD BOND STREET

TAYLOR OF OLD BOND STREET

I sortimentet får du alt du kan tenke deg å trenge som gentleman med sans for luksus og stil. Du finner alt fra våtbarberingsprodukter som barberkremer, barbersåper og pre-shaves til cologne, fuktighetsgivere og talkumpudder. Alt fra Taylor of Old Bond Street har tydelig mannlig karakter når det gjelder duft og touch.

16 Jul, 2018
Lacoste L.12.12 Eau Fraiche

Lacoste L.12.12 Eau Fraiche

Duftnotene i de nye L.12.12 Eau Fra che Pour Elle og Pour Lui er den perfekte blandingen av energi og friskhet, som når tenniskampen når sitt høyeste punkt og temperaturen stiger for hvert spennende sett.

16 Jul, 2018
Mexx Forever Classic

Mexx Forever Classic

Klassisk trenger ikke å bety kjedelig. Mexx Forever Classic Never Boring EdT er svale, friske, long-lasting parfymer med attitude. Våg å være deg selv! En tidløs floral og fruktig duft.

11 Jul, 2018
Maria Nila Invisidry shampoo & Ocean spray

Maria Nila Invisidry shampoo & Ocean spray

Har du prøvd Maria Nilas nye produkter? I tid til sommeren presenterer de Invisidry shampoo & Ocean spray. Invisidry shampoo er en tørr pulverspray for både mørkt og blondt hår som raskt frisker opp hår og hodebunn. Den andre nyheten er Ocean spray, en teksturspray med ekstra hold som gir en avslappet look!

11 Jul, 2018
Mavala Minilack Bubblegum

Mavala Minilack Bubblegum

Slipp deg løs og ha det gøy med en eksplosjon av vågale og glansfulle farger ved hjelp av Bubblegum collection fra MAVALA og deres morsomme og utrolige neonlignende mini colors.

10 Jul, 2018
Jane Iredale Nyheter

Jane Iredale Nyheter

Hydration Spray, fuktsprayer som fukter huden din og fikserer mineralsminken umiddelbart. De er alle sertifiserte med den økologiske ECOCERT-merkingen. Du kommer til å elske de friske duftene fra granateple, appelsin og ylang ylang, og hva de gjør for din hudhelse. Hand creme - Sitrongressolje tilfører en frisk duft og ekstrakt av eple bidrar med glød til huden. Inneholder også hvit og grønn te som gir antioksidant beskyttelse. HandDrink gir SPF15. Produktet anbefales av Skin Cancer Foundation som trygg solbeskyttelse.

10 Jul, 2018
M·A·C cosmetics!

M·A·C cosmetics!

MAC er varemerket som helt fra starten er blitt hyllet verden over for sine høykvalitative og kreative sminkekolleksjoner. Alle skjønnhetsskribenter og makeupartisters absolutte favoritt. I vårt sortiment finner du blant annet bestselgere som Prep + Prime, Pro Longwear Concealer, Powder Blush og Prep + Prime Transparent Finishing Powder. Har du enda ikke oppdaget MAC så har du sjansen nå!

09 Jul, 2018
Bomb Cosmetics Nyheter

Bomb Cosmetics Nyheter

Handmade & Natural, det er Bomb Cosmetics motto. Deres lekne sortiment av håndlagde såper og badebomber tiltaler alle sinn. Her får du også vakre og velduftende lys samt skimrende body butter.

09 Jul, 2018
Proenza Schouler

Proenza Schouler

Oppdag Proenza Schouler og Arizona. Endelig er hun her - Arizona! Med sin første parfymelansering noensinne presenterer Proenza Schouler et drømmeaktig univers. Arizona er en sinnsstemning, en følelse av uendelighet og eventyr. En strålende og praktfull blomsterduft hvor hvit kaktusblomst kombineres med sjasmin, appelsinblomst og en duft av sol. Fiolrot, musk og myk kashmir draperer huden med et sensuelt slør. La deg rive med av Arizona.

06 Jul, 2018
DeoDoc ❤ Nicole Falciani

DeoDoc ❤ Nicole Falciani

Nicole har sammen med legeteamet til DeoDoc skapt en egendesignet intimsåpe som passer den moderne kvinnens livsstil. Nett forpakning som får plass i treningsbagen eller håndbagasjen. Allergenfri floral og fruktig duft som er inspirert av Nicoles somre blant solsikkeengene i Toscana.

06 Jul, 2018
Urtekram Men

Urtekram Men

Her finner du Urtekrams prisvinnende serie Men. Den dufter friskt av einebær og inneholder økologisk baobab, lakris og aloe vera. I sortimentet finner du alt du trenger i form av deo, hair & body wash samt face & body lotion. 

04 Jul, 2018
Finino

Finino

Mykt hårbånd for sminkefjerning og ansiktspleie som forenkler hudpleierutinen din og gjør den morsommere. Passer like godt når du vasker bort sminke eller nyter en ansiktsmaske.

04 Jul, 2018
Biotherm BATH THERAPY

Biotherm BATH THERAPY

Oppdag Biotherms nye trestegsrutine Bath Therapy for et herlig dusjrituale. Inneholder eksfolierende skrubb fulgt av rengjøringsmousse og med en fuktighetsgivende kroppskrem til slutt. Fås i tre ulike duftserier som velges ut fra sinnsstemning - Relaxing, Invigorating og Delighting.

03 Jul, 2018
Sandstone

Sandstone

Det danske sminkemerket Sandstone, med over 150 hudvennlige produkter (0% parfyme + 0% parabener), kombinerer høyeste kvalitet og utsøkt design med rimelige priser. Sandstone er nominert til flere fine utmerkelser for både hudvennlighet og kvalitet.

03 Jul, 2018
Månadens doft Yankee Candle Summer Scoop & Mango Peach Salsa

Månadens doft Yankee Candle Summer Scoop & Mango Peach Salsa

Summer Scoop fører tankene til kremet hjemmelaget jordbæris og gir deg vann i munnen, mens Mango Peach Salsa med sin litt søte og pikante duft får sinnene til å sveve sørover.

02 Jul, 2018
Nacomi

Nacomi

Naturkosmetikk på sitt beste! Nacomi tilbyr herlige håndlagde hud- og hårprodukter for både voksne og barn. Fokuset ligger på naturlig innhold av høy kvalitet og du finner alt fra for eksempel Sweet Raspberry Cupcake (Bath Powder) til Bamboo Makeup Removal Cloth. Skjem bort deg selv eller noen du er glad i.

02 Jul, 2018
Brushworks

Brushworks

Brushworks tilbyr et bredt sortiment av høykvalitative og prisvennlige sminke- og skjønnhetsredskaper, som passer alle. Her finner du blant annet sminkekost-sett, ulike sminkesvamper og mye, mye mer. Rett og slett - alt du trenger for å legge en flawless makeup.

29 Jun, 2018
BLOOM AND BLOSSOM

BLOOM AND BLOSSOM

Britiske Bloom and Blossom er en prisbelønnet, naturlig og resultatfokusert hudpleieserie for gravide, nybakte mødre og babyer. Her finner du alt fra Anti Stretch Mark Cream og Revitalising Leg and Foot Spray til Gentle Baby Wash og Baby Balm.

29 Jun, 2018
The Ordinary

The Ordinary

Endelig kan vi presentere det superhypede hudpleiemerket The Ordinary. Til tross for navnet er det ingenting som er ordinært med disse produktene. I serien finner du en rekke virksomme og effektive behandlinger som, i kombinasjon med prislapper som passer de aller fleste, har kommet for å ta hudpleieverdenen med storm.

28 Jun, 2018
Rosenserien Kit

Rosenserien Kit

Rosenserien har utviklet to hudpleiekit med sjampo, deodorant og et armbånd med teksten SMILE. 100 kr per solgte kit går uavkortet til Operation Smile, som med sine medisinske frivillige hjelper barn i utviklingsland ved å behandle ulike typer av hareskår.

28 Jun, 2018
HASK

HASK

HASK Monoi Coconut-serien får du en tropisk ferie i dusjen. Serien virker nærende og fuktighetsgivende til håret, og lukter i tillegg fantastisk!

27 Jun, 2018
treaclemoon

treaclemoon

Treaclemoon gjør livet litt mer fargerikt og piffer samtidig opp hverdagen med sine herlig velduftende og pleiende produkter.

27 Jun, 2018
Valentino Donna Rosa Verde

Valentino Donna Rosa Verde

Valentino Donna Rosa Verde er en spennende fresh duft med grønne oppfriskende duftnoter med toner av bergamott, mate te, grønn rose og magnolia. Denne freshe og krydrete duften er den perfekte sommerparfymen.

26 Jun, 2018
Cetaphil

Cetaphil

Cetaphil er en mildt rengjørende og mykgjørende hudpleieserie for både kropp og ansikt. Produktene har godt dokumentert effekt og hjelper selv sensitiv og tørr hud å holde seg frisk og myk ved å styrke hudens egne beskyttelsesmekanismer.

26 Jun, 2018
KOCOSTAR Nyhet

KOCOSTAR Nyhet

Nyheter fra KOCOSTAR! Nyt en fantastisk spa-følelse med verdensberømt skjønnhetspleie fra Korea! Maskene er laget av naturlige ingredienser med høy kvalitet og pleier kroppen din fra topp til tå.

25 Jun, 2018
MAGIC BODY FASHION

MAGIC BODY FASHION

Crystal Puff er laget i 100% silikon som gjør at ikke noe produkt går til spille og det ikke-porøse materialet tillater heller ikke at bakterier lever i applikatoren, noe som gjør det til et veldig hygienisk verktøy.

25 Jun, 2018
Eye CANDY

Eye CANDY

Eye CANDY har etablert seg på markedet ved å tilby høykvalitative løsvipper til gode priser. Med ulikt volum, dramatiserer, naturaliserer og maksimerer vippene og med lash serums kan du forbedre dine egne vipper for å skille deg ut ved alle anledninger.

21 Jun, 2018
Scratch Nail

Scratch Nail

Scratch er et svensk selskap og varemerke med over 30 år på hånd- og neglemarkedet. Firmaet ble grunnlagt i 1985 av Marie Houston med fokus på Naturlig Neglepleie for det profesjonelle markedet med salongprodukter samt manikyr- og negleterapeututdanninger. Med Neglepleiekonseptet Yes! No More Nail Problems har vi skapt en enkel hjemmepleierutine i 2 steg du følger for å få frem en spenstig, sunn og vakker negl.

21 Jun, 2018
Eyeko Yoga Mascara

Eyeko Yoga Mascara

Mascaranyhet fra Eyeko! Utfør dine yogabevegelser og hold din mascaramantra ren og svettefri med Eyekos Yoga Waterproof Mascara. Denne 100% vannfaste og veganske formelen er fullproppet med mykgjørende Matcha Green Tea og Vitamin E for en boost av antioksidanter.

21 Jun, 2018
Ortigia

Ortigia

Ortigias inspirasjon er Sicilia - en syntese av berusende dufter, farger og mystikk. Et luksuriøst utvalg av såper, dufter, kremer og øvrige duftprodukter. Samtlige produkter er laget av naturlige ingredienser som olivenolje, mandelolje og vegetabilsk glyserin uten syntetiske tilsetninger. Duftene er unisex - tradisjonelle produkter med moderne etikk og integritet.

21 Jun, 2018
Geodesis

Geodesis

GEODESIS er et prestisjefylt merke med dufter fulle av drømmer og følelser hvis sortiment av herlige dufter er forknippet med ulike regioner på planeten vår. Duftene er baserte på essensielle ekte duftoljer som fører tankene til varme middelhavsland.

19 Jun, 2018
Clean Fresh Linens

Clean Fresh Linens

Minner av å ligge i sengen i timesvis, kjenne den varme solen som skinner gjennom vinduet og en lett bris som kiler huden når du hviler, slapper av og drømmer… En naturlig og delikat friskhet som fører tankene til rent, fresht sengetøy.

19 Jun, 2018
Oscar de La Renta Bella Blanca

Oscar de La Renta Bella Blanca

Bella Blanca er en elegant, klassisk og feminin duft, og som alltid når det gjelder Oscar De La Renta, så har duften et herlig romantisk skimmer over seg. Den vakre flasken føles både moderne og klassisk. Et skikkelig mesterverk.

18 Jun, 2018
Depend 7day Life of Venice

Depend 7day Life of Venice

Det er på tide å virkeliggjøre våre amerikanske drømmer! Venice Beach myldrer av liv og bevegelse og inspirerer til klare sterke farger som lyser om kapp med Californias sol. Sol deg, surf, drikk lemonade under palmene eller stå på rollerblades på strandpromenaden - la det livlige Venice bli din inspirasjon i sommer.

18 Jun, 2018
OPI Grease

OPI Grease

I år feirer filmen Grease 40 år og i forbindelse med dette lanserer OPI en matchende sommerkolleksjon. Dette er nostalgi. Nå er det på tide å fange inn Danny til din indre Sandy, disse klare fargene er klare for å la romantikken blomstre hele natten lang.

14 Jun, 2018
Acqua Di Parma

Acqua Di Parma

Acqua di Parma uttrykker en stil, en væremåte, en livsfilosofi med fokus på moderne luksus. Hvert produkt produseres i Italia av skikkelige håndverksmestere som bruker de beste materialer og de mest tradisjonelle teknikker som overføres fra generasjon til generasjon. Acqua di Parma er essensen av italiensk stil.

14 Jun, 2018
OMG!

OMG!

OMG!s målrettede behandlinger er enkle og smidige for rask skjønnhet. OMG!-maskene er utviklede for å gi deg en enkel og klebefri opplevelse som gjør at du føler deg fantastisk før alle ventende eventyr. Hver OMG!-maske er nøye sammensatt med de mest effektive og trygge ingrediensene for å vise og vekke din aller vakreste hud. Våg å oppdage vakker hud når og hvor som helst, raskt og smidig med OMG!

13 Jun, 2018
Marc Jacobs Daisy Love

Marc Jacobs Daisy Love

Daisy trollbinder byens gater. Hun skaper sin egne vakre og overraskende verden og byr inn til sitt magiske univers. Fra de vakre grønne blomsterengene til byens parker ved solnedgang. De skaper en verden hvor solfylte dager er like herlige som deres avkjølende softis og matcha latte. Daisy Love er en sprudlende gourmand med noter av multer, prestekrage og hvitt tre.

13 Jun, 2018
Alissa Beauté

Alissa Beauté

Profesjonell hudpleie fra Italia, tilbyr en komplett løsning for salong eller spa med eksklusive produkter for både ansikt og kropp. Alissa Beautés produkter utmerker seg gjennom et velbalansert innhold og unike sammensetninger hvor innovativ teknologi kombinerer helt rene naturlige oljer med høyaktive ingredienser.

12 Jun, 2018
Depend 7day Floral Flow

Depend 7day Floral Flow

Depend 7day er lakksystemet for deg som søker en neglelakk med superglans, høyklasses holdbarhet og “gel feeling”. Denne hybridformulaen holder i opptil en uke, er lett å påføre og du fjerner lakken enkelt med Depend neglelakkfjerner.

12 Jun, 2018
Yankee Candle Månedens Duft Juni

Yankee Candle Månedens Duft Juni

Månedens Duft for juni 2018 er fruktig leskende Red Raspberry og friskt eksotiske Viva Havana. Benytt sjansen og handle med 25% rabatt når de er Månedens Duft. Spre herlig duft med Yankee Candles brede sortiment for både store og små rom, med eller uten ild. Bestem selv om favorittduften skal vare lenge, eller om du vil prøve nye dufter en stund.

11 Jun, 2018
Lykobox Summer Edition

Lykobox Summer Edition

Her kommer en boks fylt med sommer! Bli klar for varmen med beskyttelse for både kropp og hår samt detaljene som fikser sommerlooken med vakre vipper og mykt hår. Nå er det endelig sommer og vi lengter etter late dager i skyggen, i solen på stranden eller svale kvelder i byen. Uansett hvordan sommeren din ser ut, er det viktig å beskytte og fukte huden når den eksponeres for sol og varme.

11 Jun, 2018
James Bond 007 Cologne

James Bond 007 Cologne

James Bond 007 Cologne leverer en uimotståelig og sofistikert duft. Med en oppfriskende eksplosjon av ananas, basilikum og mynte forsterkes og lokkes sinnene. Med tørre noter utstråler denne moderne men samtidig skarpsinnede og klassiske parfymen livfull eleganse.

08 Jun, 2018
Björn Axen Organic Body

Björn Axen Organic Body

Siden 80-tallet har Björn Axén utviklet hårprodukter med fokus på å pleie både hår og huden i hodebunnen. Derfor er det naturlig at neste steg er å utvikle produkter for huden på resten av kroppen. Den nye serien heter Björn Axén Organic Body Series og har fokus på både hudpleie og miljø.

08 Jun, 2018
Lykobox 42

Lykobox 42

Lykobox 42 er her! I boksen finner du hudpleiefavorittene Maria Åkerberg og Lumene, en mascara fra Art Deco, et pleiende vegansk leave-in treatment fra REF og 4(!) duftlys fra populære Yankee Candle. Boksen koster 149,- men boksens verdi er ca 550,-! Boksen kommer i et begrenset opplag så skynd deg å sikre deg denne herlige boksen før den blir utsolgt.

07 Jun, 2018
ZLATAN SPORT

ZLATAN SPORT

Denne komplette grooming-serien er produsert og designet i Sverige og består av ni produkter som er utviklede for å gi energi som både føles og synes. Serien inneholder rengjørende og fuktighetsgivende produkter for kropp og ansikt, to deodoranter, en hårvoks, en lipbalm, og på Zlatans eget initiativ også en Tattoo Enhancer som er en ny body lotion. Med ekstra tilsatte oljer gir den tatoveringer en ekstra fin glød. For å gjøre den daglige rutinen komplett finner du også en fresh og sporty EdT i serien, med noter av frisk sitrus, ingefær og peppermynte på en base av treaktige og marine toner.

07 Jun, 2018
Priorin

Priorin

For et sterkt og sunt hår. Kosttilskuddet Priorin ble utviklet for over 50 år siden i Sveits. Priorin fungerer best sammen med en balansert kost og skal ikke sees som et alternativ til en sunn livsstil.

05 Jun, 2018
October Stockholm

October Stockholm

October Stockholm er et svensk sminkemerke med en sterk lidenskap for kvinners skjønnhet og styrker. Oktober streber etter å støtte og beskytte den kvinnelige skjønnheten på både innsiden og utsiden. October samarbeider stolt med den svenske brystkreftforeningen og deres kamp mot brystkreft, for hvert solgte produkt går 1 krone til brystkreftforeningen året rundt.

05 Jun, 2018
NALM Cosmetics

NALM Cosmetics

NALM Cosmetics er en familiebedrift med opprinnelse fra Eritrea og Sverige som ble grunnlagt i 2016. De ville skape et merke som holdt høyklasses kvalitet og samtidig var snilt mot lommeboka. Å skape et sminkemerke som er til for alle - uansett hudfarge eller økonomi er deres største grunnpilar i selskapet. Alle NALMs produkter er klinisk testede og frie for animalske produkter.

04 Jun, 2018
Proraso

Proraso

Skjeggnyhet! Proraso er et italiensk varemerke innen barbering og skjeggpleie som satt trender innen barbering i tre generasjoner. Proraso ble grunnlagt i 1908 av Ludovico Martelli. I dag tilbyr Proraso, i tillegg til barberingsprodukter, også produkter for skjegg, som skjeggolje, beard balm, skjeggbørster og skjeggsjampo.

04 Jun, 2018
Urtekram Nordic Berries

Urtekram Nordic Berries

Inspirert av den friske nordiske naturen kommer nå en helt ny kroppspleieserie fra oss på Urtekram. Nordic Berries inneholder naturlige vitaminer og antioksidanter fra de nordiske bærene tindved, blåbær, tranebær og nype. Alle produkter er naturlige og økologisk merket med Ecocert Cosmos Organic.

01 Jun, 2018
Hugo Boss Bottled Man Of Today Le

Hugo Boss Bottled Man Of Today Le

BOSS BOTTLED presenterer nå neste kapittel i kampanjen Man of Today og vil inspirere menn til å vise hvem de er gjennom sine handlinger og vurderinger. Resultatet er en parfyme som føles like moderne og relevant i dag som når den ble lansert for første gang; et symbol på mannlighet som er blitt et naturlig innslag i hverdagen for menn over hele verden.

01 Jun, 2018
Brushworks

Brushworks

Brushworks tilbyr et bredt sortiment av høykvalitative sminkekoster, svamper, redskap og skjønnhetsverkøy. Brushworks gir deg de tradisjonelle skjønnhetsredskapene sammen med innovative produkter som forbedrer ditt skjønnhetsregime.

31 May, 2018
NSPA

NSPA

Reduser inntrykket av rynker og forbedre samtidig hudens fasthet. nspa® EXPERT-serien er beriket med Crocus Chrysanthus løkekstrakt, klinisk bevist å redusere inntrykket av aldrende hud for et mykere og jevnere utseende.

31 May, 2018
Bloom And Blossom

Bloom And Blossom

Vi er svigerinner, vi er mødre og vi er skjønnhetsnerder. Med fem barn sammenlagt var det bare et tidsspørsmål før vi (Christina Moss og Julia Yule) grunnla våre egne hudpleieprodukter. Bloom and Blossom var vår visjon - en prisbelønnet, naturlig, resultatfokusert hudpleieserie for gravide, nybakte mødre og babyer.

30 May, 2018
Colourless

Colourless

Den eneste hårfargefjerneren med fresh duft! Vår helt nye formel betyr at den er den mest effektive hårfargefjerneren tilgjengelig! Inneholder ingen harde kjemikalier, blekemidler eller ammoniakk. Helt trygg å bruke, med et produkt for hver hårtype.

30 May, 2018
Essie Midsummer Collection

Essie Midsummer Collection

Nå kan du oppdage fargeglade neglelakker fra Essies siste kolleksjon som er spesielt utviklet for den svenske høytiden midtsommer. Midtsommerkolleksjonen består av alt fra den klassisk rosa June in bloom med en skimrende touch til den uttrykksfulle grønne nyansen SKÅL! Kle neglene dine i noen av de fine fargene og du er klar for dans og feiring hele midtsommernatten lang!

29 May, 2018
Palina Skin Philosophy

Palina Skin Philosophy

Med Palina Skin Philosophy skaper du selv, eller sammen med din hudterapeut, alt fra enklere hudpleieprogram til mer omfattende. Palina har satset på høy kvalitet og brukervennlighet hvor hvert steg i hudpleierutinen har fått en egen farge som enkelt veileder og samtidig forgyller baderomshyllen. Make your skin happy. Everyday!

29 May, 2018
Ferrari Scuderia Ferrari Forte

Ferrari Scuderia Ferrari Forte

Parfymen Scuderia Ferrari Forte er designet for den vågale og konkurranseinnstilte mannen som tiltrekkes av kraft og eksklusivitet.

28 May, 2018
Qentissi

Qentissi

Qentissi Exclusive kommer fra Nederland, hvor Chermaine og Froogh møttes og delte en lidenskap for å starte en ny make-up linje. Med tanke på deres helt ulike bakgrunner var deres ønske å kombinere de to ulike skjønnhetsverdenene (Sentral-Asia og Vest-Europa) og lansere en make-up linje som er høykvalitativ, prisvennlig og egnet for enhver kvinne, uansett bakgrunn og kultur.

28 May, 2018
Lash for Lash

Lash for Lash

Lash for Lash er et svensk merke som har satt dine øyevipper i fokus, spesielt vippeforlenging. Alle produkter inneholder økologisk utvunnet Aloe Vera og Jojoba og er helt veganske.

25 May, 2018
The Chemistry Brand

The Chemistry Brand

Ble opprinnelig lansert som ”Hand Chemistry” men har i ettertid blitt utviklet til å omfatte anti-age produkter for både hånd og kropp under varemerket The Chemistry Brand. I stedet for å fokusere på kun fuktighet for kroppen, har varemerket tatt en anti-age posisjon, hvilket er et av de mest sentrale områdene innen hudpleie i dag.

25 May, 2018
Naomi Campbell Glam Rouge

Naomi Campbell Glam Rouge

Når supermodellen Naomi Campbell trykker på “glam”-knappen vet vi at spennende ting er på gang. Og nå er tiden kommet… GLAM ROUGE gir uttrykk for hennes sprudlende og positive personlighet. Det er en sexy og elegant parfyme med en vår- og sommerfølelse som utstråler en unik kombinasjon av leken sensualitet og ren glamour.

24 May, 2018
Beard Brother

Beard Brother

Da d.brand ville lansere en serie med skjeggprodukter vendte varemerket seg til Beard Brother, et velrenommert navn innen skjeggpleie med produksjon i Sverige. Fokuset for samarbeidet var å lansere økologiske produkter som består av essensielle oljer som er fullproppede med vitaminer og næring som gir skjegget en sunn glans og en fresh duft.

24 May, 2018
Ardell Beauty

Ardell Beauty

Nå lanserer Ardell en helt egen sminkekolleksjon - Ardell Beauty. Med de heteste trendene innen multi-tasking sminke, fra perfekte lepper til smokey eyes, naturlige øyenbryn og flørtende vipper, vil Ardell Beauty ta din look fra dag til kveld med en øyeblikkelig glamfaktor!

23 May, 2018
Sergio Tacchini Smash

Sergio Tacchini Smash

Parfymen SMASH fra Sergio Tacchini uttrykker italiensk eleganse og sport. Smash er en duft som passer til alle anledninger, dens signalement er casual med stil.

23 May, 2018
Missoni Pour Homme

Missoni Pour Homme

Missoni Parfum Pour Homme, kvintessensen av eleganse! En maskulin parfyme som utstråler prestisje og maskulinitet - akkurat som den trendy Missoni-mannen er duften forførerisk, levende og selvsikker.

22 May, 2018
UNITE Doggy Poo Dog Shampoo

UNITE Doggy Poo Dog Shampoo

Unite er et amerikansk profesjonellt hårpleiemerke med base i California. De har også et sterkt sosialt engasjement - i Norden har vi et lignende engasjement hvor all fortjeneste fra hundesjampoen “Doggy Poo” går til Hundstallet i Sverige.

22 May, 2018
Toni&Guy Smooth & Sleek

Toni&Guy Smooth & Sleek

SMOOTH & SLEEK-sortimentet hjelper deg med å få kontroll på frizz og gjør håret ditt mykt med en fin finish. Uansett om du foretrekker krøller eller rett hår tar “smooth & sleek” kontroll over håret ditt og gir det definisjon og glans.

21 May, 2018
EMITÉ MAKE UP

EMITÉ MAKE UP

EMITÉ MAKE UP er et svensk, prisbelønnet sminkemerke som tilbyr et bredt utvalg av sminke og redskaper. Kombinasjonen av Cruelty free, vegan friendly og hudpleiende egenskaper kjennetegner EMITÉ.

21 May, 2018
NÕBERU OF SWEDEN

NÕBERU OF SWEDEN

Nõberu of Sweden er et populært varemerke innen mannlig skjønnhetspleie. Sortimentet inneholder hårpleie, hudpleie, produkter for barbering samt skjeggpleie. Målet er å skape en verden hvor mannen ikke trenger å være tøff, hard og macho - om han ikke vil.

18 May, 2018
Enfance

Enfance

Enfance Paris er historien om en mamma som utvikler produkter hun ikke fant i butikkene: pleie uten kompliserte kjemikalier, tilpasset til barns hud. 100% naturlige.

18 May, 2018
Golden Beards

Golden Beards

Er du på jakt etter økologisk skjeggpleie er dette rett varemerke for deg! Fra hjertet av København kommer Golden Beards med fantastiske skjeggprodukter både til innhold og look! De er håndlagede i små batches som sørger for at produktene alltid er freshe.

17 May, 2018
Foamie

Foamie

Foamie er en ny dusjopplevelse! Luksuriøst og tidsbesparende skumbad. Foamie er en svamp som inneholder skummende rengjøringsmiddel og holder til ca 30 vask. Den rengjør og eksfolierer huden samt masserer lett.

17 May, 2018
BABYLISS MINILOCKTÅNG/WAVER H120E

BABYLISS MINILOCKTÅNG/WAVER H120E

En minikrølltang som er enkel å ta med i vesken når du er på reisefot. Keramisk belegg og rask oppvarming opptil 200 grader.

16 May, 2018
Lernberger Stafsing Pharmacy

Lernberger Stafsing Pharmacy

Lernberger Stafsing lanserer den nye serien LS Pharmacy. Serien dekker alle behov; reduserer forekomsten av flass, beroliger en sensitiv hodebunn og tar bort kløe, fukter en tørr og spent hodebunn, samt balanserer talgproduksjonen. LS Pharmacy gir komfort ved å gjenopprette hodebunnen.

16 May, 2018
Good For Me

Good For Me

Nå har endelig Good for me landet hos Lyko, et norsk selskap som utviklet eksklusive kosttilskudd. Gå ikke glipp av hårsnopet Good For Me Hair Luxious som tilfører håret styrke innenfra og forbedrer hårets velbehag.

15 May, 2018
Remington D7777 E51 Air3D Dryer

Remington D7777 E51 Air3D Dryer

Remingtons neste generasjons hårføner er endelig her. AIR3D er utviklet for optimal styling uten at du skal måtte uroe deg for varmeskader. AIR3D kombinerer to nøkkelfaktorer for effektiv hårstyling - en unik 3D luftstrøm og temperaturer ideelle for effektivt resultat.

15 May, 2018
Mr Burberry Indigo

Mr Burberry Indigo

Lanseringen av Mr Burberry viser oss en mer avslappet og casual parfyme, Mr Burberry Indio. Duften åpner med en aromatisk friskhet fra rosmarin. I duftens hjerte finner vi frisk peppermynte sammen med drivved som fører tankene til havet. Basen er myk og sensuell men med tydelige maskuline innslag, her blandes eikemose med myk hvit amber.

14 May, 2018
Rituals Banyu

Rituals Banyu

Utrolig populære Rituals lanserer en ny serie. The Ritual of Banyu er inspirert av en gammel balinesisk vannseremoni og hjelper deg med å skylle bort hverdagens fysiske og åndelige urenheter. I serien finner du Body Scrub, Foaming Shower Gel samt Body Cream.

14 May, 2018
Löwengrip

Löwengrip

Oppdag Löwengrips nye produkter! Kjennetegnes av effektivitet og skånsomhet og er utviklet i samarbeid med tusenvis av kunder, erfarne kjemikere og Isabelle Löwengrip selv. Inneholder kraftfulle, aktive ingredienser og skånsomme baser. Holdbare og synlige resultater for hud og hår.

09 May, 2018
Dolce & Gabbana Garden EdP

Dolce & Gabbana Garden EdP

Dolce Garden Eau de Parfum er en delikat blomst i en grønn hage hvor enkle gleder setter stemningen for en spontan ettermiddagsfest. Med Dolce Garden blomstrer Frangipani og stråler sammen med resten av Dolce-familiens herlige bukett. En aura av sol som blandes med sitrus og kokos. En enestående balanse mellom friskhet og sødme, akkurat som duftene i en blomstrende hage.

09 May, 2018
Molton Brown Nyheter

Molton Brown Nyheter

Molton Browns produkter holder alltid høyeste klasse og det som startet over en liten salong på South Molton Street i London finner vi i dag i baderomsskap verden rundt. Unn deg selv noen av de nye kroppsproduktene med herlige vårdufter som Dewy Lily of the Valley & Star Anise, Rhubarb & Rose og Orange & Bergamot. Oppdag Molton Brown du også.

08 May, 2018
Lykobox Man Nr.28

Lykobox Man Nr.28

I Lykobox Man Nr 28 finner du 5 nøye utvalgte produkter fra vårt sortiment. Produktene er fullsize og retter seg først og fremst mot hår og ansikt. Her får du en perfekt mulighet til å teste nye spennende produkter, og dessuten til en god pris. Klikk på linken for å se akkurat hva boksen inneholder.

08 May, 2018
Olaplex sjampo og balsam

Olaplex sjampo og balsam

Oppdag Olaplex nye luksuriøse sjampo og balsam. I tillegg til fuktighetsgivende ingredienser inneholder produktene Olaplex avanserte molekyl som lenker sammen svovelbindinger og styrker håret på dypet.

08 May, 2018
Månedens duft Yankee Candle Maj

Månedens duft Yankee Candle Maj

Feir inn våren med tropiske og freshe duftlys fra Yankee Candle. Nå får du 20% rabatt på månedens dufter: Vanilla Lime & Delicious Guava. Lysene har en brennetid på opptil 150 timer.

08 May, 2018
Reverie

Reverie

Reverie er en moderne minimalistisk hårpleielinje med dypt fokus på håndverk og kvalitet utviklet av hårstylisten Garrett Markenson. Produktene er håndlagde i California og baserte på nøye utvalgte ingredienser fra planteriket med en bærekraftig opprinnelse. Reverie har et sterkt engasjement i å jobbe med naturlige og innovative råvarer av høyeste kvalitet.

04 May, 2018
Mugler Alien Flora Futura

Mugler Alien Flora Futura

Møt den nye parfymen fra Mugler, Alien Flora Futura kommer med lys og optimisme som en blomst i ørkenen. Duften har en blomstrete og treaktig komposisjon med noter av hvite blomster, sitrus, hvit ambra og sandeltre.

04 May, 2018
Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Den intenst grønne og freshe parfymen Gucci Bloom Acqua di Fiori hyller ungdommelig glede og energi. Et nytt akkord av Galbanum og skjøre solbærsknopper blandes med noter fra originalduften Gucci Bloom, som sammen skaper en ren og kraftfull følelse.

03 May, 2018
Nevin Cosmetics

Nevin Cosmetics

Nevin Cosmetics tilbyr kosmetiske produkter av høyeste kvalitet som passer alle hudtoner. Fra eksklusivitet til design for en god pris til mangfoldet.

03 May, 2018
Rimmel Me Up Stamp Tattoo

Rimmel Me Up Stamp Tattoo

Tatovering som lett stemples på huden og gjør din look ekstra edgy. La kreativiteten flyte og skap din egen look med disse stemplene som er enkle å påføre og kommer i ulike former. Gir intens svart farge.

02 May, 2018
Fenjal

Fenjal

Fenjals hudpleieprodukter står for topp kvalitet med en herlig feminin duft spesielt tilpasset etter kvinners ønske om hvordan hudpleie skal være når den er som best. Gjennom forskning og innovasjon har Fenjal med årene utviklet seg til å bli en omfattende hudpleieserie med blant annet bad, dusj, deo og bodylotion. 

02 May, 2018
ComfortZone

ComfortZone

[ comfort zone ] er et komplett system som pleier huden, kroppen og sinnet. Vårt eksklusive produktsortiment, behandlinger og ritualer er skapt med et dypt engasjement for å finne de mest aktive ingrediensene og for å gi de mest effektive resultatene.

27 Apr, 2018
Paco Rabanne Lucky

Paco Rabanne Lucky

Million Lucky. Grenseløs, Usjenert og Livlig! Du lever bare én gang, så ta vare på livet og lev som om du er verdens lykkeligste - LUCKY!

26 Apr, 2018
Carl&Son Skincare

Carl&Son Skincare

Svenske Carl&Son Skincare lager hudpleie som er tilpasset mannens behov av rengjøring, fuktighetsgivning og beskyttelse. Produktene er baserte på råvarer med naturlig og økologisk opprinnelse og nøye utvalgte for å styrke hudbarrieren og gi en umiddelbar følelse av fuktighetsgivning.

26 Apr, 2018
BodyBoom

BodyBoom

På grunn av en spesielt formulert formel gir BodyBoom en perfekt myk hud, reduserer cellulitter og strekkmerker, men først og fremst etterlater huden vakker som aldri før.

25 Apr, 2018
Giorgio Armani Si Passione Edp

Giorgio Armani Si Passione Edp

Ny parfyme fra Giorgio Armani! Sì Passione kombinerer intens vanilje med rose og sjasminblomst for å skape en sensuell, fruktig duft som speiler feminin eleganse og styrke. 

25 Apr, 2018
Diesel Only The Brave Silver EdT

Diesel Only The Brave Silver EdT

Her er Only The Braves signaturparfyme, den knyttneveformede flasken og forpakningen i en sølvglans som symboliserer styrke, smidighet og hard luksus.

24 Apr, 2018
Treaclemoon

Treaclemoon

Treaclemoon gjør livet litt mer fargerikt og piffer samtidig opp hverdagen med sine herlig velduftende og pleiende produkter. Treaclemoon velger alltid de miljøvennlige alternativene og tar avstand fra dyretesting. Alle produktene er selvfølgelig veganske.

24 Apr, 2018
HOUSE 99

HOUSE 99

David Beckham lanserer nå sitt første globale grooming-varemerke, HOUSE 99, som er en komplett samling av 21 innovative produkter innen hudpleie, hårpleie og grooming. House 99 står for grooming med en blanding av britisk frisørkultur og stil med hår, hud, skjegg og en skvett tatoveringskreativitet.

23 Apr, 2018
K-beauty

K-beauty

K-Beauty står for Korean Beauty og er et samlenavn for skjønnhet fra Sør-Korea. Koreanere er kjente for sin strålende hud, noe det virker som mange tror er på grunn av gener. Rutinen for å oppnå dette bygger på en 10-stegsruitne og kan også ha en dypere betydning enn det visuelt synlige. Les mer om stegene her.

23 Apr, 2018
Ciaté nyheter

Ciaté nyheter

Grunnleggeren Charlotte Knight bestemte seg for å dele sine kunnskaper med vanlige mennesker og resten er historie.

20 Apr, 2018
Shiseido Ever Bloom Sakura

Shiseido Ever Bloom Sakura

Inspirert av kirsebærblomster og kalligrafi er Ever Bloom Sakura EdP en blomstrete og sprudlende skjønnhet. Kirsebærblomster sirkulerer rundt vibrerende treakkord med et hint av bulgarsk rose og musk.

20 Apr, 2018
Skintifique

Skintifique

Skintifique er et dermatologisk laboratorium som jobber for å forenkle hverdagen for mennesker med hud som er sensitiv eller utsatt av eksem, psoriasis og andre alvorlige hudproblemer.

19 Apr, 2018
Max factor Colour Elixir Lip Cushion

Max factor Colour Elixir Lip Cushion

Pleiende lipgloss. Nye Lip Cushion fra Max Factor er som en lipbalm og lipgloss i ett - den både pleier, tilfører fukt og gir samtidig en fin farge og gloss. Perfekt å ha med i håndvesken! Fås i 6 sommerlige nyanser.

19 Apr, 2018
Paco Rabanne Black XS Her

Paco Rabanne Black XS Her

Paco Rabanne Black XS for Her er en feminin, mystisk og sensuell parfyme. Det er en lidenskapelig duft som er fruktig, blomstrete og treaktig. Tranebær og tamarind på toppen gjør duften sprakende og forførerisk for å deretter ta frem en mystisk og forheksende side ved hjelp av hjertet av svart fiol.

18 Apr, 2018
Parker Shaving

Parker Shaving

Paco Rabanne Black XS for Her er en feminin, mystisk og sensuell parfyme. Det er en lidenskapelig duft som er fruktig, blomstrete og treaktig. Tranebær og tamarind på toppen gjør duften sprakende og forførerisk for å deretter ta frem en mystisk og forheksende side ved hjelp av hjertet av svart fiol.

18 Apr, 2018
VICHY

VICHY

Vichy mineraliserende kildevann er stjerneingrediensen i Vichys hudpleieprodukter. Oppdag kilden til dens kraft.

17 Apr, 2018
ISADORA PRECISE ROLL-ON EYELINER

ISADORA PRECISE ROLL-ON EYELINER

Sett øynene i fokus. Perfect Eyes Professional Single Eye Shadows & Precise Roll-on Eyeliner lanseres i nye vårnyanser. Miks og match dine favoritter for å skape en perfekt øyemakeup.

17 Apr, 2018
Lyko Sminke

Lyko Sminke

Lykos egne merke har et bredt utvalg av alt du kan trenge for en fullkommen finish. “Med et velpolert ytre kan man komme unna med det meste”. Akkurat nå kan du velge fritt blant nyhetene og kjøpe 3 og betale for 2.

16 Apr, 2018
Hugo Boss The Scent For Her EdT

Hugo Boss The Scent For Her EdT

Gjør deg klar til å oppleve den herlige lettheten hos BOSS THE SCENT For Her Eau de Toilette: en ny forførerisk dameparfyme fra BOSS Parfums. Den er lett men likevel kraftfull, myk men likevel sterk, og oppmuntrer BOSS-kvinnen til å vise en ny side av sin personlighet.

16 Apr, 2018
Kenzo World EdT

Kenzo World EdT

Kenzo World EdT, den glitrende parfymen for en kvinne som ikke tar seg selv for seriøst. Kenzo World EdT er åpen for humor og inneholder dufter fra en blomsterbukett som skaper energi og glede for den rampete kvinnen.

12 Apr, 2018
Ashley & Co

Ashley & Co

Ashley & CO er et moderne duftfirma fra New Zealand. Herlige såper, diffusers, lys av 100% naturlig voks, flytende såpe, fantastiske håndkremer, sjampo og balsam. Alt pakket fint og stilrent.

12 Apr, 2018
ghd Saharan Gold Collection

ghd Saharan Gold Collection

Det er med stolthet vi kan presentere årets vår-/sommerkolleksjon. Kolleksjonen er denne sommeren inspirert av ørkenens overdådige landskap, varme gullmetaller og glinsende sand. Vi ønsker å gi alle en “good hair day” uansett hvor sommeren skal tilbringes.

11 Apr, 2018
Loreal Paris Skin Expert

Loreal Paris Skin Expert

Opplev de første sukkerskrubbene fra L’Oréal Paris, den milde og pleiende måten å eksfoliere huden på. Berikede med 3 fine sukkerarter med 100% naturlig opprinnelse, for en babymyk hud umiddelbart. 

11 Apr, 2018
Elizabeth Arden Green Tea Fig Edt

Elizabeth Arden Green Tea Fig Edt

Duftnyhet fra Elizabeth Arden, Green Tea Fig er inspirert av fikentreet som symboliserer fred og velbehag – en herlig, søt og enkel duft som matcher hver look. En aromatisk og fruktig parfyme.

10 Apr, 2018
MONTAGNE JEUNESSE

MONTAGNE JEUNESSE

Montagne Jeunesse populære og prisvennlige ansiktsmasker fås til alle hudtyper. Plei huden din og velg blant en mengde herlige og friske ansiktsmasker.

10 Apr, 2018
BellaPierre

BellaPierre

Bellapierre Cosmetics er en luksuriøs serie med mineralsminke som er laget med naturlige ingredienser og tilbyr et heldekkende resultat. Finn din favoritt blant foundations, øyenskygger, dekkstift, liners, mascaraer og mye mer.

09 Apr, 2018
David Beckham Classic Touch EdT

David Beckham Classic Touch EdT

Med Davids stil som inspirasjon er Classic Touch en treaktig og fruktig duft med et overraskende blomsterinnslag som gir en slående, moderne effekt. Parfymen er skapt av den berømte ”nesen” Nathalie Lorson og balanserer trygg mannlighet.

09 Apr, 2018
Physicians Formula

Physicians Formula

Physicians Formula er skapt av ren kjærlighet! Sminken passer utmerket for alle og spesielt deg med sensitiv og lett irritert hud.

06 Apr, 2018
Hugo Boss Ma Vie L'eau EdT

Hugo Boss Ma Vie L'eau EdT

Hugo Boss Ma Vie L'eau, en frisk og sprudlende parfyme som skal inspirere kvnner til å sette pris på og løfte frem sine unike egenskaper. Hugo Boss Ma Vie L'eau har en unik kombinasjon av friske duftnoter som kretser rundt den ikoniske kaktusblomsten. Det er samme hovedingrediens som i originalduften Ma Vie.

06 Apr, 2018
King Brown Pomade

King Brown Pomade

King Brown Pomade er et av Australias mest populære stylingmerker, og utmerker seg med fine forpakninger i vintagefølelse. Med sin ”original pomade” hyller de en tid da man pyntet seg uansett hva man skulle i løpet av dagen.

05 Apr, 2018
Dove Nourishing Secrets Glowing

Dove Nourishing Secrets Glowing

Nye Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual med risvann og rosa lotusblomst er rik på vitaminer og antioksidanter. Tilfører fuktighet til håret og gir det glans og glød. Her finner du flere nyheter fra Dove.

05 Apr, 2018
Chloé Nomade EdP

Chloé Nomade EdP

Chloé Nomade Eau De Parfum fanger sjelen til en kvinne som er åpen for verdens skjønnhet. Chloékvinnen bærer med seg en frihet og en uforanderlig, naturlig eleganse.

04 Apr, 2018
Månedens duft er Yankee Candle Midnight Jasmine og Driftwood

Månedens duft er Yankee Candle Midnight Jasmine og Driftwood

Månedens duft er Yankee Candle Midnight Jasmine og Driftwood. Midnight Jasmine er en fantastisk blanding av ekslusive dufter. Minner blir vekket fra sene sommerkvelder, som alt for raskt overgår til morgen. Driftwood kommer fra stranden med denne herlige duften av værbitt cedertre med elementer av eukalyptus. Nyt minnene og kos deg med disse herlige duftlysene. Akkurat nå får du 20% rabatt på månedens duft.

04 Apr, 2018
bareMinerals BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer

bareMinerals BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer

Nye barePRO 16-Hour Full Coverage Concealer påføres enkelt med ett eneste strøk og den lette kremaktige formelen er enkel å blende ut med fingertuppene eller Shade & Diffuse Eye Brush.

03 Apr, 2018
Calvin Klein Ck One Summer

Calvin Klein Ck One Summer

Årets konsept av Calvin Klein Ck One Summer er ”roadtrip” og inspirasjonen kommer fra Raf Simmons hyllest til "Americana" – stilen. Et nytt design på flasken som er tenkt skal dekoreres med stickers som medfølger i forpakningen. Hensikten er at man skal kunne personifisere sin egen flaske.

03 Apr, 2018
A To K

A To K

Smarte funksjonelle vitaminsprayer som inntas i munnen. Sammensatte etter dine behov og som forenkler ditt inntak av vitaminer og mineraler.

29 Mar, 2018
E+46 Curl Cream

E+46 Curl Cream

En av nyhetene fra E+46 er Curl Cream, en ny generasjon av krøllkrem som samtidig pleier håret. Curl Cream er en myk krøllkrem som holder krøllene på plass men samtidig gir dem bevegelighet og glans.

29 Mar, 2018
Charles Worthington

Charles Worthington

I England er Charles Worthington det klare valget og rød-løper-kjendisenes favorittfrisør. Men også for de som søker salonginspirerte produkter som løser hveragens hårproblem.

28 Mar, 2018
Loreal Paris Color Riche Shine

Loreal Paris Color Riche Shine

Color Riche Shine leppestift gir deg intens farge og en fantastisk glansfull effekt. Den er lett å påføre og med en myk følelse på leppene er den behagelig og fuktighetsgivende.

28 Mar, 2018
BRITNEY SPEARS FANTASY SUNSET

BRITNEY SPEARS FANTASY SUNSET

Gjør dere klare for å oppleve #SummerInaBottle med Britney Spears nye duft Sunset Fantasy! Parfymen er en lokkende orientalsk duft med innslag av frukt og tre, med skimrende toppnoter av sitrus. I hjertenoten finner vi fersk frukt, jordaktig sedertre og kremet vanilje for en utrolig forførerisk duft som passer året rundt.

27 Mar, 2018
Schwarzkopf Beology

Schwarzkopf Beology

Schwarzkopf Beology garanterer svært velstelt og sunt hår. Inspirert av dypehavets kraft, dyphavsekstrakt og alger rengjør håret skånsomt og gjør det mykt og glansfullt.

27 Mar, 2018
Isadora the Perfect Base

Isadora the Perfect Base

IsaDora Cover Up Long-Wear Cushion Concealer er en concealer som gir langvarig dekning med en myk, naturlig, matt finish. Den hjelper til med å skjule ujevnheter og misfarginger i huden som flekker og mørke ringer under øynene.

26 Mar, 2018
Sim Sensitive DS

Sim Sensitive DS

Sim Sensitive DS er en høyklasses, parfymefri produktserie laget i Finland. Sim Sensitive DS inneholder nøye utvalgte råvarer som pleier og gir næring til håret på en ren og effektiv måte – uten å senke kvaliteten.

26 Mar, 2018
SCHWARZKOPF LIVE COLOR SPRAY

SCHWARZKOPF LIVE COLOR SPRAY

Schwarzkopf Live Color Spray er en hårspray med fargepigmenter, som umiddelbart gir deg lekker farge til håret. De herlige nyansene vaskes lett ut, noe som gjør at du enkelt kan teste ulike farger og bytte stil.

23 Mar, 2018
M·A·C cosmetics!

M·A·C cosmetics!

MAC er varemerket som helt fra starten er blitt hyllet verden over for sine høykvalitative og kreative sminkekolleksjoner. Alle skjønnhetsskribenter og makeupartisters absolutte favoritt. I vårt sortiment finner du blant annet bestselgere som Prep + Prime, Pro Longwear Concealer, Powder Blush og Prep + Prime Transparent Finishing Powder. Har du enda ikke oppdaget MAC så har du sjansen nå!

09 Jul, 2018
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018