Nyheter

Dr. Barbara Sturm

Dr. Barbara Sturm är unika vetenskapsbaserade produkter som har utvecklat en kultstatus hos hudvårdsfantaster världen över. Hennes filosofi baseras på att hela huden och motverka och behandla inflammation för att hålla huden hälsosam och i balans.
04 Jun, 2020

Golden Curl

Høykvalitativ hårpleie med Golden Curl. Et ungt selskap, basert i London 2014, som sammen med eksperter fra hårstylingindustrien har skapt en profesjonell serie med hårstylingprodukter. Produktene er laget av de beste materialene og vedlikeholder hårets vitalitet og sunne utseende.
05 Jun, 2020

Lacoste x Jeremyville

Lacoste x Jeremyville kommer med en morsom og fargerik tolkning av Lacostes tennisrøtter. Den internasjonalt kjente gatekunstneren tilfører sin karakteristiske seriestil til denne samlerutgaven i limited edition.

26 May, 2020

Flowee

Flowee tilbyr sjampo uten plastflasker – sjampobarer – altså sjampo i fast form. På verdensbasis kastes det over 500 millioner sjampoflasker i året, og mange av disse ender dessverre opp i verdens hav. Med bærekraft i fokus, gir Flowee deg muligheten til å redusere ditt plastforbruk.

26 May, 2020

Cleon Cosmetics

Nå nye høyder med Cleon Cosmetics 3D faux mink vipper. Hver vippe er håndlaget av syntetisk fiber som skal gi volum og lengde. Disse vippene er den perfekte avslutningen hvis du ønsker å gi ekstra intensitet til dine øyne. Fine til alle anledninger. 100% vegansk og dyrevennlig. Vippene er gjenbrukbare og veldig lette å påføre.
14 May, 2020

Palina Prowder

En helt ny kategori innen mineralsminke! Populære PROWDER er FØRST I VERDEN med det nye, porøse mineralet Upsalite. Upsalite er som en liten svamp i mikroformat, som suger opp overflødig talg uten å legge seg i de fine linjene i ansiktet. Resultatet? En matt sminkelook, helt uten tørr eller pudderaktig følelse, som holder deg fuktighetsrik hele dagen og lar din naturlige glød skinne gjennom.
14 May, 2020

Clean Flower Fresh EdP

Inspirert av den enkle gleden en får av å bade i solen omgitt av ville blomster som danser i vinden. Varme solstråler kjærtegner huden mens fjærlette kronblader flyter forsiktig midt i en strålende himmel. Skjem bort deg selv i dette sorgløse øyeblikket. Duften vekker en glede som minner om luftige, solfylte vinder i kombinasjon med en fjærlett komfort inspirert av ferske, ville blomster.

11 May, 2020

LastSwab

Verdens første gjenbrukbare bomullspinne! LastSwab er enkle å rengjøre og gjenbrukbare. Hvert år konsumeres og kastes billioner av engangsplastprodukter - som ofte havner på strendene og i havet og skader marint liv. Ved å kjøpe LastSwab hjelper du til med å minske skadelig avfall som påvirker miljøet vårt.
06 May, 2020

Yves Saint Laurent Black Opium Neon Water

Som en superhelt bryr ikke Black Opium Eau de Parfum NEON-kvinnen seg om regler. Hun lyser opp i mørket og gjør natten elektrisk. Styrket av sin dose neon sprer hun et glinsende skimmer hvor hun enn går. Det eneste hun vil er å skille seg ut i mengden. Det ikoniske runde vinduet tennes av en lysende fuchsiafarget parfyme med en vibrerende intensitet.
07 May, 2020

Mr & Mrs Tannie

Mr & Mrs Tannie står for toppkvalitet og høytpresterende produkter. Mr & Mrs Tannie tilbyr den ultimate selvbruningsserien for hjemmebruk - alltid med en profesjonell finish. Serien er hudvennlig, 100% vegansk og produsert i Sverige.
07 May, 2020

Ikoo

Ikoo tilbyr innovative og luksuriøse hårprodukter med ikonisk design til en bra pris. Med ingredienser av høy kvalitet skapes avanserte, førsteklasses skjønnhetsprodukter. Hodebunnskrubber, oppfriskende pads og wraps med hårkur er noen av spesialproduktene fra Ikoo.
07 May, 2020

Barber & Books

Barber & Books drives av Håkan og Catarina Ström. Etter en reise til NY, og et møte med en liten barbershop/bookstore i Harlem, kom idéen om å skape et lignende konsept i Stockholm. Alle produkter er produserte i Sverige av naturlige og høytpresterende ingredienser.
29 Apr, 2020

Foreo Nyheter

Alle produkter er laget av kroppssikkert silikon, som er et ikke-porøst materiale som bakterier ikke trives i. I tillegg er alle vanntette, brukervennlige og tar din vanlige hudpleierutine til et helt nytt nivå. Uansett etnisitet, alder eller hudtype, har FOREO noe for deg.
29 Apr, 2020

Bilou

Bilou er en serie med kremaktige dusjskum og lotions for kroppen, laget med kjærlighet og lidenskap. Fås i flere herlige dufter for å gjøre dagen litt søtere. Bilou bruker gode ingredienser av høyeste kvalitet, og produktene er 100% veganske. Ingredienser som Aloe Vera, mandel- og avokadooljer rengjør kroppen skånsomt og etterlater en garantert herlig, kremet følelse.
29 Apr, 2020

Watermans

Watermans hårvekstformler inneholder naturlig forekommende aktive ingredienser med klinisk bevist effekt for å motvirke håravfall forårsaket av DHT. Prøv Watermans Grow Me Sjampo, Balsam, Grow More Elixir og Grow Pro Hair & Nail Vitamins som motvirker håravfall, samt pleier håret på en unik måte. Watermans produkter har de dyreste ingrediensene for hårvekst formulert sammen.
29 Apr, 2020

JobOut

Med JobOuts vannflaske kan du slukke tørsten når som helst! Fyll den med favorittdrikken; vann, kaffe, brus, saft eller en kald smoothie. Kun fantasien setter grenser. Flaskens smale åpning er lett å drikke av og passer perfekt for isbiter i normal størrelse.
28 Apr, 2020

K.Lundqvist Stockholm

K. Lundqvist Stockholms produkter oser av eleganse og er en verdsatt gave å gi til seg selv eller vertskapet. Emballasjen er av høyeste kvalitet og skaper en stor merverdi i tillegg til duft og design.
29 Apr, 2020

Yon-Ka

Yon-Ka ble grunnlagt i 1954 av en pioner innen phytoaromatiske behandlinger, med rik internasjonal erfaring. En synergi som nøyaktig, skånsomt og effektivt oppfyller de spesielle behovene til selv den mest krevende huden.
29 Apr, 2020

Hugo Boss Alive EdP

BOSS Parfums presenterer BOSS ALIVE, en parfyme for modige kvinner - skapt av kvinner, for kvinner. Selvstendig, elegant, sterk og feminin - BOSS ALIVE-kvinnen vet at spontanitet og glede er like viktig som hengivenhet og fokus. Hun vet at hennes største styrke er at hun er tro mot seg selv.
29 Apr, 2020

Glöd Sophie Elise Self Tan Drops

Selvbruningsdråper som gradvis utvikler en naturlig glød og solkysset brunfarge, uten at huden utsettes for solen! Bland 3 dråper med dagkremen din for å kickstarte brunfargen. Bland deretter 1-2 dråper i favorittkremen din dagen/kvelden etter for å vedlikeholde fargen. Vask hendene etter påføring.
29 Apr, 2020

Know Cosmetics

Alle fortjener sminke som fungerer der andre mislykkes. Ingen skal ta til takke med sminke som ikke holder det den lover. Know Cosmetics lar kvinner føle seg smarte, selvsikre og vakre. De utvikler produkter av høy kvalitet som hjelper kvinner med å mestre hver sminkeutfordring på en effektiv måte, med høy presisjon.
29 Apr, 2020

Oribe Serene Scalp

Serene Scalp Collection er inspirert av hudpleieteknologi og gir et steg for steg-hårregime som inkluderer en cleanser, moisturizer, exfoliator og målrettede behandlinger for allmenn hårhelse.
29 Apr, 2020

Dick Johnson

Dick Johnson er den fine linjen mellom svineri og luksus. Dick Johnsons produkter er av høy kvalitet og er designede for å tjene alle fra gentlemen til drittsekker. Luksuriøse produkter, i kombinasjon med attitude, tillater et stort publikum som strekker seg fra “average joe” til businessmannen. Dick Johnsons sortiment handler om å spre kjærlighet til våre kunder, og å være kjip mot våre fiender.
29 Apr, 2020

The Stinky Candle Company

Det er mye likt på markedet i dag når det kommer til duftlys. Likevel kan vi ikke finne mange av våre hverdagslige duftopplevelser i voksform. Vårt mål er å gi deg en minnerik opplevelse, få deg til å le og fange de finere odører i livet.
29 Apr, 2020

Essie Original Remixed Collection

Kolleksjonen "originals remixed” er en vakker kolleksjon i begrenset opplag som inneholder våre mest ikoniske originalfarger, pluss nye nyanser med en moderne twist. “wicked” er en dypt mørkerød nyanse.
29 Apr, 2020

Yves Saint Laurent L'Homme Le Parfum

Treduftende, forføreriske Yves Saint Laurent L'Homme Le Parfum er laget for den maskuline mannen med sterk karisma. Han er sofistikert, avslappet elegant og attraktiv - han fanger alles interesse. Parfymen er symbolet på L’Homme og en kraftfull, forfinet tolkning av den klassiske eau de toilette.
29 Apr, 2020

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter