Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Nyheter

Rebecca Stella

Rebecca Stella

Rebecca Stella lanserer sin egen sminkekolleksjon. Kolleksjonen består av allsidig, glamorøs sminke som gjør det enkelt å skape ulike stiler, fra klassiske røde lepper til en mer dramatisk look med sotede øyne. I sortimentet finner du blant annet foundations, neglelakk, leppestift og contouringkit.

16 Jan, 2018
OW Intimates nyheter

OW Intimates nyheter

Trendy nyheter fra Ow Intimates. Ow Intimates undertøy er like fint som det er behagelig og funksjonelt. Det skandinaviske designet er minimalistisk, stilrent og trendy.

16 Jan, 2018
Efva Attling Scented Candle

Efva Attling Scented Candle

Tre duftlys fra Efva Attling. Human med innslag av rosépepper, svart rav og pannacotta, Kaboom med innslag av angelicafrø og enebær med basenoter av sedertre og lær, og Miss Butterfly med innslag av blodappelsin, sitron, fresia, sammen med rav og grønn te. Lysene er i en svart glassbeholder med en metallring gravert med ordene "Beauty with a thought".

15 Jan, 2018
Lindsay

Lindsay

Lindsay har fuktighetsgivende og rensende ansiktsmasker i engangsforpakninger. Forskjellen mellom tradisjonelle ansiktsmasker og modeling er at sistenevnte består av et fint pulver som blandes med vann og som deretter endrer tekstur til en gummiaktig konsistens som stivner på huden. Etter virketiden fjernes masken klebefritt og enkelt fra huden. Lindsays masker kommer i flere varianter for flere ulike hudtyper.

15 Jan, 2018
Lanza Healing Style Air Paste 167ml

Lanza Healing Style Air Paste 167ml

Her kommer siste nyhet fra L’ANZA! AirPaste er det perfekte produktet for den som vil ha en spraywax uten en "voksfølelse". Den leverer tekstur og grep med utrolig hold uten tyngde. Fungerer utmerket på alle hårlengder. Et must for alle som vil gi frisyren et skikkelig løft!

11 Jan, 2018
Daydream

Daydream

Daydream er luksuriøst designede sovemasker som passer alle. Å bruke sovemasker er ikke bare behagelig, men det har også helsebringende effekter. Hormonet melatonin lar hjernen innhente seg mens du sover. Melatoninet produseres kun når det er helt mørkt, så fort øyet registrerer lys slutter melatoninet å produseres. Med en sovemaske lar du kroppen innhente seg optimalt og døgnrytmen din blir uforstyrret.

11 Jan, 2018
Escada Sorbetto Rosso

Escada Sorbetto Rosso

Valget av parfyme er ofte koblet til en viss følelse eller sinnsstemning, som kan være både personlig og universell. ESCADA lanserer nå Sorbetto Rosso, sommerduften for 2018 i begrenset utgave som garantert vil fange alle kvinners hjerte. Denne eksotiske, sensuelle og avhengighetsskapende duften er like intens og uforglemmelig som en het sommerromanse. En kjærlighetshistorie som er verdt å huske!

09 Jan, 2018
Eco Tools

Eco Tools

Hadde det ikke vært bra om det som får oss til å føle oss fine, også er fint for miljøet? EcoTools skaper sminkeredskaper som sminkekoster, svamper og sparedskaper i gjenvunnet og økologisk materiale. Oppdag deres nyheter med smarte kit og unike redskaper som gjør det enkelt å påføre sminke som en proff!

09 Jan, 2018
Lyko Brush

Lyko Brush

Nå lanserer Lyko ovale sminkekoster. Gode sminkekoster er et must for å få til perfekt sminke. Nå lanserer Lyko en helt ny type sminkekost – ovalkosten. Sminkekostene kommer i fem ulike modeller som er spesialtilpassede for contouring, øyenbryn, foundation og øyenskygger. Med våre ovale sminkekoster kan du enkelt skulpturere og forme med din favorittsminke. Dessuten er de prisvennlige og enkle å bruke.

08 Jan, 2018
Beauty UK

Beauty UK

Beauty UK forvandler catwalk-trender til kreativ men brukervennlig sminke. Oppdater sminkevesken med nye favoritter! Med deres smarte paletter kan du smidig fikse sminken for alle tilfeller. Dessuten har Beauty UK en mengde sminke med alt fra primere til leppestifter og vakre contouring kit.

08 Jan, 2018
Real Techniques Powder Bleu

Real Techniques Powder Bleu

I kolleksjonen inngår 5 sminkekoster + en pudderpuff, samtlige laget i syntethår. Takket være den egne FauxBleu™ -teknologien har de kunnet lage blått ekornhår som har en kombinasjon av myke, lange koniske og unikt bølgete hår. Luksuriøse og utrolig myke!

05 Jan, 2018
Mizon

Mizon

Nyhet hos Lyko! Korean Beauty-merket Mizon gir deg avansert hudpleie til gode priser. De er spesielt berømte for sin snegleserie med en høy prosent av sneglesekret som er en av de mest populære ingrediensene i K-beauty. Tør du å teste?

05 Jan, 2018
Dr.Dennis Gross Spectra Lite Care Pro

Dr.Dennis Gross Spectra Lite Care Pro

Dette er en luksuriøs salongbehandling for hjemmebruk i form av et revolusjonerende anti-age apparat som med avansert lysteknologi gir et synlig hudforyngende resultat. DrX Spectralite Eye Care Pro glatter ut kråketærne og andre fine linjer, reparerer solskader, booster kollagenproduksjonen og bremser hudens aldring.

04 Jan, 2018
Yankee Candle Americana Collection

Yankee Candle Americana Collection

Legg til ekstra kos i vintermørket med herlige og velduftende nyheter fra Yankee Candle. De tre amerikanske favorittene dufter alt fra krydret kanel og eplepai til eukalyptus og sitrus. Disse duftene er tilgjengelige i en begrenset tid og så langt lageret rekker.

04 Jan, 2018
Loreal Paris Men Expert Barber Club

Loreal Paris Men Expert Barber Club

Bli din egen barberer med L’Oréal Men Experts nye serie Barber Club! Her finner du profesjonell skjeggpleie inspirert av tradisjonelle barberere som gjør at du enkelt kan groome skjegget hjemme på baderommet. Finn alt du trenger til skjegget i form av rengjøring, pleie og styling!

03 Jan, 2018
SWISS CLINIC

SWISS CLINIC

Ta vare på huden i vinter med effektiv hudpleie og verktøy fra Swiss Clinic! Nå har vi fått inn nyheter som reparerer og forynger huden. Velg blant avanserte serum og verktøy som stimulerer hudens kollagenproduksjon for ungdommelig hud med mer glød!

03 Jan, 2018
Lyko Eyelash

Lyko Eyelash

Med et par løsvipper fra Lyko kan du enkelt få en glamorøs partylook med et flørtende blikk. Velg blant tre ulike modeller med ulik tetthet og lengde. Vippene er enkle å påføre og kan brukes flere ganger. Ikke glem å bestille lim separat.

02 Jan, 2018
Damselfly Collective

Damselfly Collective

Australske Damselfly har duftlys og håndsåper med et stilrent design og humoristisk twist som øker stemningen på badet. På etikettene står det morsomme budskap som "namaste bitches" eller"you are something magical".

02 Jan, 2018
Nyheter MITOMO

MITOMO

Oppdag det spennende utvalget av sheet masks fra MITOMO! Her finner du effektive masker til gode priser for alle hudtyper. Med næringsrike ingredienser fra naturen og fra innovativ vitenskap. En sheet mask er en enkel måte å oppnå ønsket resultat på med riktig mengde serum i en smart engangsforpakning. Finn dine favoritter blant mange alternativer!

12 Dec, 2017
Nyheter CHI Color Illuminate

CHI Color Illuminate

Fargeforsterkende balsam ideell for både naturlig og/eller farget hår. Forleng resultatet av salongfargen. Bruk en av de ferdige nyansene eller bland sammen din egen.

12 Dec, 2017
Nyheter Hair Bond

Hair Bond

Hairbond skaper effektfull hårstyling for menn. Deres hårvoks kommer i flere ulike varianter for å matche alle menns hårkvaliteter og frisyrer. Dessuten er forpakningene smidige og passer for reisen eller gymbagen for å alltid ha tilgang til velformet hår. Finn din favoritt!

11 Dec, 2017
Denman Tangle Tamer ULTRA

Denman Tangle Tamer ULTRA

Den nye hårbørsten fra Denman gjør det enkelt å gre ut det aller tykkeste håret, selv extensions. Den myke nylonbørsten glir skånsomt gjennom håret og er også fin å bruke i vått hår uten unødvendig slitasje på håret. Velg din favorittfarge blant regnbuens alle farger!

08 Dec, 2017
Giorgio Armani Emporio You

Giorgio Armani Emporio You

Skjem bort noen du er glad i med et luksuriøst parfymesett fra Giorgio Armani. Velg mellom et sett for han med duften Code Colonia sammen med en herlig dusjgel og aftershave, eller til henne med duften Si og en matchende body lotion.

08 Dec, 2017
Remington CI8019 Keratin Protect Auto Curler

Remington CI8019 Keratin Protect Auto Curler

Krøll håret som en proff med denne nyheten fra Remington! Med fohåndsinnstilte tider og temperaturer kan du skape ulike krøller for å skreddersy stylingen. Den er skånsom mot håret og har et avansert belegg med keratin og mandelolje for holdbare og glansfulle krøller!

07 Dec, 2017
OPI Pro Spa

OPI Pro Spa

Det berømte neglemerket OPI lanserer nå en helt ny serie med manikyr og pleie for både hender og føtter. Få myke og fine hender og føtter med luksuriøse skrubber, kremer og oljer. Akkurat som på salongen bare hjemme med produkter fra OPI Pro Spa!

07 Dec, 2017
Yankee Candle The Perfect Christmas

Yankee Candle The Perfect Christmas

Spre julestemning i alle rom med herlige duftlys fra Yankee Candle! Velg blant magiske dufter som cedertre, mandarin, frisk julegran og varm kanel. Gjør julaften komplett med Yankee Candle The Perfect Christmas!

06 Dec, 2017
Nyheter Tokyo Matsuge

Tokyo Matsuge

Tokyo Matsuge er et ungt merke fra Japan som ligger bak den hypede mascaraen med samme navn. Matsuge betyr øyevipp på japansk, og personene bak denne unike mascaraen er virkelig besatt av øyevipper.

06 Dec, 2017
Nyheter Sniph

Sniph

Oppdag en unik duft for akkurat deg. Har du lyst på en ny parfyme, men går tilbake til samme gamle favoritten fordi det er trygt og enkelt? Med nye Sniph trenger du ikke å lete etter en signaturduft lenger – her kan du oppdage nye favorittdufter om og om igjen. Om ikke til deg, så kanskje den perfekte julegaven til noen du er glad i?

05 Dec, 2017
Nyhet EOS Hand Lotion

EOS Hand Lotion

Ta vare på huden din med Eos veganske håndkremer som er skapt med ekstra kjærlighet og omsorg. Tre herlige dufter - Cucumber, Berry Blossom, Vanilla Orchid – som er både hurtigabsorberende og fuktighetsgivende opptil 24 timer. Et "must" for silkemyke hender.

05 Dec, 2017
JAGUAR

JAGUAR

Friser håret som på salongen med profesjonelle verktøy fra Jaguar! Her finner du avanserte klippemaskiner, barbermaskiner og sakser som gjør det lett å holde frisyren og skjegget trimmet mellom frisørbesøkene.

04 Dec, 2017
Isadora Blush & Glow

Isadora Blush & Glow

READY, SET #BLUSHANDGLOW! Gjør klar rougen din, du kommer til å trenge den for høsten og vinteren 2017. Draping er en ny type contouring hvor du bruker rouge. Det er på tide å gi kinnene dine farge og glød!

04 Dec, 2017
Yankee Candle December

Yankee Candle December

Månedens Duft i desember er festlige All Is Bright og juleklassikeren Red Apple Wreath. All Is Bright; En blanding av boblende sitrus og varm musk. Red Apple Wreath; En juleduft med blanding av ferske epler, kanel, valnøtt og lønnetre.

01 Dec, 2017
JULEGAVESETT FOR ALLE SMAKER

JULEGAVESETT FOR ALLE SMAKER

Er det vanskelig å finne riktig julegave til rett person? Et enkelt og populært alternativ er et allerede ferdigpakket julegavesett fullt av pleiende, luksuriøse og vakre skjønnhetsprodukter for alle smaker. Her har vi samlet noen favoritter for å gjøre valget enda enklere for deg!

01 Dec, 2017
Depend Time To Sparkle

Depend Time To Sparkle

Årets mest glitrende tid er her! Gi vinterens festligheter en ekstra touch av bling med minilakkolleksjonen "Time to Sparkle". Kolleksjonen inneholder seks glitterlakk i røde og gylne nyanser for både jul- og nyttårsfeiringen.

30 Nov, 2017
Wish Formula

Wish Formula

Wish Formula er utformet for å få deg til å føle at du besøker en hudklinikk hver dag. Med flere hudpleieprogram som retter seg mot ulike hudtyper og bekymringer kan hvem som helst finne ønskede Wish Formula-produkter spesialiserte for sine behov.

30 Nov, 2017
Cremorlab

Cremorlab

Cremorlabs innovative hudpleieserie er basert på et berømt patentert termalvann de kaller T.E.N. som står for Thermal water therapy, Eco-energy and Natural nourishment. T.E.N. termalvann inneholder mineraler som har en fuktighetsgivende og pleiende virkning på huden.

29 Nov, 2017
Montazami Brand Black Label

Montazami Brand Black Label

Black Label er den nye parfymen fra Montazami Brand. Den er skapt med følelsen av Californias uteliv; varme kvelder under palmekantet stjernehimmel. Nøkkelordene er sanselig luksus og natteliv.

29 Nov, 2017
Essie Winter

Essie Winter

Essies winter collection har de perfekte fargene for jul- og nyttårsfestene. Hopp også på trendskipet med Essies nye kolleksjon med galaxy metals! Metallic nyanser som tar deg til månen og tilbake.

28 Nov, 2017
Nyheter Selfie Tan

Selfie Tan

Selfie er en serie med selvbruningsprodukter som passer for alle hudtyper. Alle produktene er fri for parabener, hurtigtørkende og bygger på aktive ingredienser av høyeste kvalitet for å gi deg et naturlig resultat.

28 Nov, 2017
Isadora Holiday Make-up

Isadora Holiday Make-up

Årets mest glamorøse sesong er her og til jul og nyttår er det glitter og metalliske effekter som gjelder, jo mer jo bedre. Glitrende gull, metallisk lilla, bronse og rosa er nyanser vi vil ha i vinter. IsaDora Holiday collection #Lookdivine inneholder alt du trenger for å skape en glitrende festlook.

27 Nov, 2017
MESOESTETIC

MESOESTETIC

Mesoestetic kan tilby et av de bredeste hudpleiesortimentene på markedet for salong/klinikk og for konsument. I Mesoestetics produktutvalg finner du ulike serier avhengig av ditt behov og hva huden din trenger.

27 Nov, 2017
Cosrx

Cosrx

Om du har problemer med akne, sta kviser, pigmentering, eller bare livløs og ujevn hudtone, kan COSRX hjelpe huden din i form med et all-star team av negle mucin, fermentert jær, og en peeling som får huden til å fornye seg. COSRX har noe for alle hudtyper.

23 Nov, 2017
bareMinerals Statement Lip

bareMinerals Statement Lip

Serien Statement fra bareMinerals har alt du trenger for leppene dine! Velg blant luksuriøse lipglosser, vakre leppestifter og penner som holder fargen på plass. Oppdag sesongens fineste leppeprodukter blant bareMinerals nyheter!

23 Nov, 2017
Lyko Varmeverktøy Mini

Lyko Varmeverktøy Mini

Nå har Lykos egne varmeverktøy kommet i praktiske miniformat! Perfekt for julens reiser så du kan style håret som du vil – uansett hvor du er.

22 Nov, 2017
Lyko Curling Iron Multi

Lyko Curling Iron Multi

Nå lanserer Lyko nyheten Curling Iron Multi med hele seks ulike skaft for å style håret akkurat som du selv vil!

22 Nov, 2017
Lyko Nyheter Hand Wash

Lyko Nyheter Hand Wash

Gi baderommet en fin detalj med Lyko Hand Wash! Nå med de nye duftene Cinnamon & Amber, Spicy Herbals og Orange & Bergamot som alle passer perfekt for sesongen. Håndsåpene gir rene og myke hender med en herlig duft som henger igjen og sprer god stemning!

21 Nov, 2017
Årets Julekalendere

Årets Julekalendere

Bestill en luksuriøs julekalender til deg selv eller gi bort en gave som vil bli satt pris på! Velg din favorittkalender blant flere ulike varemerker og innhold. Vil du ha en julekalender full av vakre neglelakker, profesjonell hudpleie, mykgjørende og velduftende kremer, oljer eller serum, så finner du det hos oss! La hver dag starte med en overraskelse med en superluksuriøs skjønnhetskalender!

21 Nov, 2017
Julegaveguiden

Julegaveguiden

Årets julegaveguide. Er det vanskelig å finne rett gave til rett person? Å gi bort den gaven du vet vil bli satt pris på gir en bedre følelse enn å få noe selv. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å ta riktig valg, her finner du vår julegaveguide med tips til alle slags gaver!

20 Nov, 2017
Linn Herbertssons Julgavetips

Linn Herbertssons Julgavetips

Trenger du inspirasjon i julegavejungelen? I blant kan det være vanskelig å vite hva som passer hvem når det kommer til skjønnhetsprodukter, så vi ba bloggeren Linn Herbertsson om å tipse om noen av hennes beste skjønnhetsgaver.

20 Nov, 2017
Nyhet Cailyn Cosmetics

Cailyn Cosmetics

Oppdag et helt nytt sminkemerke hos Lyko! Det spennende utvalget fra Cailyn Cosmetics inneholder pålitelige baseprodukter som mineralpudder og foundations, alt for et par velformede øyenbryn og en effektfull øyesminke pluss mye annet. Finn nye sminkefavoritter fra Cailyn Cosmetics!

20 Nov, 2017
Bruno Banani Man's Best

Bruno Banani Man's Best

Julegavetips for han! Bruno Banani Man’s Best er en elegant og klassisk herreperfyme med freshe toner av eple og rosépepper som møter krydrede innslag av muskat og kasjmirtre. Gi bort en uimotståelig duft til jul!

20 Nov, 2017
Lyko Haircolor C/17 White Platinum

Lyko Haircolor C/17 White Platinum

Gi ditt fargede hår en oppfriskning før jul og nyttår med denne fargebomben! Lykos egne hårkur med fargepigment bygger opp, tilfører fuktighet og gir en umiddelbar glans. Finn den her for kun 119kr!

17 Nov, 2017
Ariana Grande Moonlight

Ariana Grande Moonlight

Den perfekte gaven til alle Ariana Grande-fans! Hennes siste parfyme har en fengslende og gnistrede duft av solbær og saftige plommer som møter feminine noter av marshmallows, vanilje og nyplukkede peoner. I tillegg er flasken magisk søt!

17 Nov, 2017
Scents from Norra Norrland AB

Scents from Norra Norrland AB

Scents from Norra Norrlands filosofi er at det er mulig å lage luksuriøse parfymer med utgangspunkt fra nordlige Sverige. Firmaet startet i 2015 med den første parfymen som fikk navnet Scent of Aurora. Aurora kommer fra det latinske navnet for nordlys; aurora borealis. En duft av nordlys. I bunnen av flasken ligger åkerbær som illustreres av mørkerøde perler. Siden den gang har firmaet lansert ytterligere produkter og duftene får du nå også som håndkremer.

16 Nov, 2017
Kenzo World

Kenzo World

Kenzo World er en blomsterduft med flere ulike lag og nyanser, noe som gjør den like uventet som Kenzo-kvinnen. Det feminine blomsterlaget kommer fra peon og blendende jasmin, derimot avsluttes duften uventet med en signatur av ambroxan som gir en særegen nyanse av tre og rav.

16 Nov, 2017
BIC

BIC

BIC har produsert barberhøvler i over 40 år. I deres barberhøvelsortiment har de en barberhøvel for enhver person, anledning og lommebok. Og selv om alle barberhøvlene deres har sine unike egenskaper har de en ting til felles: høy kvalitet til en lav pris.

15 Nov, 2017
Max Factor Ce Honey Laquer Lipstick

Max Factor Ce Honey Laquer Lipstick

Leppenyheten, Max Factor Ce Honey Laquer Lipstick gir farge, føles myk og gir glans. En skikkelig wow-opplevelse på leppene.

15 Nov, 2017
Dr Hauschka

Dr Hauschka

Dr. Hauschkas hudpleie handler først og fremst om to ting: Huden har en egen evne å fornye og beskytte seg selv. Våre produkter fremmer hudens egne evne og hjelper den til å få tilbake balansen. Alle produkter fra Dr. Hauschka er en sammensetning av nøye utvalgte ekstrakter fra medisinske planter. Vi bruker nesten utelukkende naturlige ingrdienser fra kontrollerte biodynamiske avlinger eller avlinger som følger Demeter-reglene og oppfyller kravene på rettferdig handel. For oss handler det alltid om å skape balanse mellom indre og ytre skjønnhet.

14 Nov, 2017
Babor Ampoule Concentrates

Babor Ampoule Concentrates

Høydoserte konsentrater med direkte effekt for oppgradering av hudpleien din. Eksklusiv hudpleie i sin mest konsentrerte form som er hjertet av BABORs behandlinger. Engangsdoser fulproppede med småmolekylære ingredienser, perfekt forseglede i 2 ml sterile glassampuller. Hygieniske og velbevarte ingredienser som gir aktiv hudpleie. Hver gang en ampull knekkes så mettes huden med 2 ml aktive stoffer som gir direkte effekt på huden. Om du så trenger en ekstra fuktboost, et vitaminkick eller en utglattende lifting effekt så finner du en fluid som passer.

14 Nov, 2017
Lyko nyheter

Lyko nyheter

Oppdag mange spennende nyheter fra Lykos egne varemerke! Tilsett det lille ekstra til alle frisyrer med trendy håraccessories utviklet sammen med våre egne frisører. Her finner du alt fra glamorøse hårspenner perfekte til julefesten til praktiske scrunchies. I tillegg har Lyko nå egen neglelakk som er produsert i Italia med høy kvalitet og holdbarhet i flere vakre farger!

10 Nov, 2017
Linda Landenberg Parfums

Linda Landenberg Parfums

Varemerket Linda Landenberg er anerkjent som ekspert innenfor området duft, både i Sverige og internasjonalt. Av både sluttkonsument, journalister og bedriftsledere i bransjen oppleves hun som genuin, troverdig, personlig og engasjert med en uvilje mot å inngå kompromiss på kvalitet.

10 Nov, 2017
Me & Mats

Me & Mats

Me & Mats oppdrag er å få folk til å innse å slutte å haste, å slippe hverdagens stress og ta vare på anledningen. De tilbyr spesielle must-have feel-good produkter; de som får deg til å føle deg fin. Tilbehør som gir en gnist til livet ditt! Tiltalende for alle sinn er produktene fra Me & Mats utformede for å skape sanne, lykkelige øyeblikk. Med sine lyse farger, myke og behagelige følelse og varige blomsterduft setter Me & Mats-samlingen et smil i ansiktet ditt:hvor som helst, når som helst, og uansett hvor opptatt vi er.

09 Nov, 2017
Schwarzkopf Osis Session Label Bag

Schwarzkopf Osis Session Label Bag

Toalettmappen med pleie og styling. Gi håret ditt pleie og styling med det perfekte kittet fra Schwarzkopf Osis Session Label som kommer i en søt toalettmappe! I kittet inngår multi-stylingkremen Miracle 15 med silkeekstrakt som pleier, tilfører fukt og beskytter. Fiks looken din med Super Dry Flex som er en supertørr fikseringsspray som gir hold som enkelt kan formes om gjennom dagen.

09 Nov, 2017
Biso Coco

Biso Coco

Biso Coco ville lage et produkt som er akkurat det – et rent, men effektivt skjønnhetsprodukt som fungerer der du er – om det så er på sprang, på baderommet, på kontoret eller på reise. Biso Coco ser ut som et sofistikert, elegant skjønnhetsprodukt utformet for å passe en aktiv livsstil. Biso Coco ønsker at det blir ditt «go to»-produkt for alle dine hudpleiebehov – uansett om det er som fuktighetskrem, sminkefjerning eller som leppepomade.

08 Nov, 2017
Sebastian Twisted

Sebastian Twisted

Sebastians nye serie Twisted Curls er en helt ny type hårpleie for deg med krøllete hår eller fall. Den unike formulaen Flexi Alg Complex er utviklet ved å studere havets alger som beholder formen og elastisiteten selv i et stormende hav. På samme måte beholder håret sine krøller og bølger tross uvær og styling. Serien, som inneholder både pleie og styling, låser inn fukt i håret, motvirker frizz og gir et luftig volum.

08 Nov, 2017
Rituals Adventkalender

Rituals Adventkalender

Den perfekte gaven fra Rituals. Årets adventskalender fra Rituals er ikke bare skikkelig fin på utsiden, på innsiden gjemmer det seg luksuriøse gaver helt frem til jul! Skjem bort deg selv eller noen du er glad i med Rituals pleiende, velduftende og herlige produkter. Med denne kalenderen får hver dag spenning og harmoni, bestill ditt eksemplar i dag!

06 Nov, 2017
Decleors Adventskalender

Decleors Adventskalender

Luksuriøst helt frem til jul! Få en luksuriøs hudpleiegave hver dag frem til jul med Declêors fine julekalender! I hver luke gjemmer det seg et nytt hudpleieprodukt fra det populære merket som gjør underverker på høsttrøtt hud. Benytt sjansen til å sikre ditt eksemplar – bestill den nå og få en skikkelig luksuriøs desember!

06 Nov, 2017
Lykobox nr40

Lykobox nr40

Endelig er det den tiden på året da naturen forvandles til en fargesprakende palett og luften føles crispy og frisk. I Lykobox nr 40 har vi samlet tips og produkter som hjelper deg med å beskytte deg mot kulden.

06 Nov, 2017
Remington Retro dryer

Remington Retro dryer

Styling i glamorøs retroånd. Elsker du alt som er retro? Remington har kommet med en serie hårfønere i lekkert retrodesign! Velg mellom de fine fargene pudderrosa og lyseblå med fine detaljer som fører tankene til 50-talls salonger og opplagt hår. Fønerne er kraftfulle med tre varmeinnstillinger og to hastigheter for enkel styling. Bestill nå til 399 kr og få med en myk retroveske å ha føneren i!

03 Nov, 2017
NYX Høstensnyheter

NYX Høstensnyheter

Høstens trender fra NYX. Blant NYX høstnyheter finner du sminke i sesongens vakreste farger til gode priser. Fiks den perfekte basen og legg til detaljer for både hverdag og fest! Her får du spennende produkter for lepper, bryn, øyne og hud som markerer dine beste sider. Klikk på linken nedenfor og bli inspirert!

03 Nov, 2017
MOR

MOR

Vakre detaljer fra MOR! Bestill produktene som gir baderommet et løft! MOR lager luksuriøse såper, kremer, lipglosser og duftlys som sprer herlige dufter til alle rom. Gi bort en gave som vil bli satt pris på, eller skjem bort deg selv.

02 Nov, 2017
e.l.f. Julkit

e.l.f. Julkit

En perfekt gave til enhver beauty junkie. Sminkemerket E.l.f har laget de perfekte juleboksene til de som elsker sminke! De fine forpakningene kommer i flere ulike varienter fulle av sminke og redskap av høy kvalitet og god pris. Bestill en gave som vil bli satt pris på til noen du er glad i!

02 Nov, 2017
Yankee Candle November 2017

Yankee Candle November 2017

I månedens duft fra Yankee Candle for November finner du Spiced Orange med solfylte strusfrukter med oppfriskede ingefær. Den andre duften er Snowflake Cookie, en ny juletradisjon som sikkert får deg til å smelte. En søtsak for julehelgen og herlig dekorert med søt rosa glasur. Benytt sjansen og unn deg selv eller gi bort en gave som vil bli satt pris på. Bestill Månedens Duft til 25% på Lyko.no!

01 Nov, 2017
Isadora Natural Matt Oil-Free Foundation

Isadora Natural Matt Oil-Free Foundation

Isadora Natural Matt Foundation gir en fløyelsmyk og strålende hud med en naturlig matt finish. Oljefri formula med ”shine-free actions” motvirker glans i huden. Aktive ingredienser tilfører fukt til huden, for en langvarig behagelig følelse. Passer alle hudtyper. Medium dekning og byggbar.

01 Nov, 2017
Remington Durablade

Remington Durablade

Ny profesjonell trimmer fra Remington. En slitesterk skjeggtrimmer med flere kammer for å få den lengden du vil ha. Trimme, forme eller barbere, uansett hva du foretrekker fikser denne trimmeren det med enkelhet og presisjon. En perfekt gave til han!

31 Oct, 2017
Dolce & Gabbana The One EdT

Dolce & Gabbana The One EdT

Dolce & Gabbana har med sin nye duft The One EDT en ny, veldig herlig kommunikasjon hvor populære Emilia Clarke og Kit Harrington som de nye ansiktene utad. Med den nye kommunikasjonen går Dolce & Gabbana tilbake til sine italienske røtter og fokuserer på lykke, familie, matglede og å leve livet fullt ut.

31 Oct, 2017
Ardell Nyheter

Ardell Nyheter

Nyheter fra Ardell. Nå kan du tredobbelt så raskt få tredobbel øyevipp for å maksimere volumet med Knotted Tro. Ardells mest populære vipper, Double Up. Du får dobbelt så mye ekstra volum og ekstra lengde for både en naturlig og en dramatisk look.

30 Oct, 2017
Dr. Bald

Dr. Bald

Shampoo for skallede. Hvordan fungerer egentlig shampoo og rengjøringslotion for de uten hår? Dr. Bald har utviklet produkter som er banebrytende i sin kategori og som sier adjø til tørr hodebunn. Les mer om produktene her.

30 Oct, 2017
Puori

Puori

Gi kroppen en helseboost med Puori kosttilskudd! I sortimentet finner du kapsler med magnesium som minsker trøtthet og utmattelse samt omega 3 i flytende form eller som kapsler med hele 74% konsentrert omega 3. Lev et balansert og energifylt liv med Puori!

26 Oct, 2017
Blomdahl Nyheter

Blomdahl Nyheter

Vakre nyheter fra Blomdahl. Hudvennlige smykker som er utviklede i samråd med hudlege, slik at du kan være fin hver dag på en trygg måte.

26 Oct, 2017
Revlon Double Or Nothing

Revlon Double Or Nothing

Den nye serien Double or Nothing fra Revlon er en stylingserie med produkter som sparer tid og energi! Alle er dobbeltvirkende, som en tørrshampoo som gjør håret rent samtidig som du kan style det akkurat som du vil med volum og hold.

25 Oct, 2017
Mavala Høstnyheter

Mavala Høstnyheter

Blant høstnyhetene fra Mavala finner du vakre neglelakker i herlige toner som vinrødt, mørkegrønt, oransje og sølv. Prøv deg frem til dine favoritter, alle lakkene fra Mavala holder godt og har en fin pris!

25 Oct, 2017
bkr nyheter

bkr nyheter

Ha kontroll på væskebalansen din med en trendy vannflaske! Bkr har miljøvennige alternativer til butikkens plastflasker. Flaskene er laget av glass med et fint og behagelig silikontrekk over. Finn din favorittfarge på Lyko.no!

24 Oct, 2017
Loreal Professionnel Serie Expert Curl Control

Loreal Professionnel Serie Expert Curl Control

Definer dine naturlige krøller eller bølger med Loréal Professionnels nye Serie Expert Curl Control. Her finner du shampoo, balsam, maske og styling som gjør håret mykt og kontrollert. Løft krøllene dine med Loréal Professionnel!

24 Oct, 2017
Isadora Perfect Eye

Isadora Perfect Eye

Endelig er de her, Isadoras nye singel-øyenskygger! Øyenskyggene er rikt pigmenterte, er lette å tone ut og har en herlig silkemyk følelse som legger seg fint på øyelokket. Miks og match de ulike nyansene og teksturene for å få en perfekt øyesminke for alle anledninger.

23 Oct, 2017
AZZARO

AZZARO

Azzaros parfymer er forførende, inspirerte av Middelhavets livsstil med livsglede, fellesskap og vennskap. For å bevare denne tradisjonen utvikler Azzaro duftene sine sammen med de mest talentfulle designere og parfymører, og leter etter nye blandinger og innovative duftingredienser, alltid med høyeste kvalitet og de edleste materialene.

23 Oct, 2017
Nyheter Lykobox Vegan Edition

Lykobox Vegan Edition

Endelig har vi gleden av å lansere Lykoboxen med 100% vegansk innhold. Dette betyr at ingen av produktene i denne boksen er testet på dyr eller inneholder ingredienser av animalsk opprinnelse. Boksen kommer kun i begrenset opplag og verdien på boksens innhold overstiger en verdi på 800kr! Ta sjansen og gjør et bevisst valg – test Lykobox Vegan Edition.

20 Oct, 2017
Nyheter Yankee Candle Halloween

Yankee Candle Halloween

Er du klar for Halloween? Lag en minnerik Halloween med duft og gresskarlysholder med nifs stemning, eller hvorfor ikke et par stearinlys uten duft men med en skummel effekt? Perfekt stemningsskaper for Halloween. La dere fortrylle av en krydret søt duft av eksotisk patchouli, en perfekt Halloweenduft.

20 Oct, 2017
Nyheter Resteröds

Resteröds

Høstens fineste undertøy! De populære bokserne fra Resteröds er tilbake i nye farger og mønster. Her finner du tighte boksere i herlig materiale og høstens fineste farger. Fyll på kommodeskuffen med nye fine boksershortser! 

20 Oct, 2017
ghd Nocturne

ghd Nocturne

Det er en stor glede å få presentere årets fantastiske julekolleksjon... ghd NOCTURNE. Med den nye limited nocturne kolleksjonen kan du fikse ubegrenset med looks for julens alle festligheter. 

20 Oct, 2017
Nyheter BIOTHERM AQUASOURCE EVERPLUMP JAR

BIOTHERM AQUASOURCE EVERPLUMP JAR

Hudpleie med det beste fra havet. Hudpleieserien Aquasource fra Biotherm inneholder algen Life Plankton som stammer fra de varme thermalske kildene i Frankrike. Life Plankton inneholder 35 ulike vitaminer, mineraler og sporstoffer, som har en nærende, fuktighetsgivende og beroligende effekt på huden. I serien får du flere ulike kremer og serum spesielt tilpasset til ulike hudtyper.

19 Oct, 2017
Ellen

Ellen

Ellen AB er et svensk bioteknikkfirma som ble grunnlagt i 2000. Ellen tilbyr selvpleieprodukter for kvinners intimhelse og velbefinnende. I 2003 var Ellen først i verden med å tilby kvinner en tampong som tilfører melkesyrebakterier til underlivet for å gjenopprette og opprettholde en frisk bakterieflora i underlivet.

19 Oct, 2017
Esquire

Esquire

Fin og effektiv hårpleie for menn. Skjem bort deg selv eller noen på farsdagen med skikkelig bra hårpleie fra Esquire! Varemerket er nytt hos Lyko og inneholder stilrene produkter som rengjør og styler håret akkurat som du selv vil ha det. De smarte produktene inneholder pleiende ingredienser som gir næring til håret og holder det på plass hele dagen!

18 Oct, 2017
Depend Across The Universe

Depend Across The Universe

Glitter og metall lyser sterkt på motehimmelen i høst. Vi vender blikket mot stjernene og inspireres av lekre metalliclakker, fra skimrende midnattsblå til smaragdgrønn. Across the Universe er din guide til galaksen i høst. Enjoy the ride!

18 Oct, 2017
Lanza Healing Style Dry Shampoo

Lanza Healing Style Dry Shampoo

Tørrshampoo, naturlig usynlig pulver, etterlater ingen støvrester. Ekstremt absorberende. Skaper en løs, trendy look med løft eller vekker liv i gårsdagens styling. Control 1 av 10 for svært lett hold.

17 Oct, 2017
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018