Nyheter

Hermine Hold

Hermine Hold är ett Stockholmsbaserat märke, skapat för att utmana utbudet av håraccessoarer. Vårt mål är enkelt; att hjälpa starka, självständiga kvinnor runt om i världen att lyfta sin stil, sitt hår och sin vardag.
12 Aug, 2019

CeraVe

Kjenn forskjellen med CeraVe! En serie for både ansikt og kropp, utviklet av dermatologer. Hemmeligheten ligger i navnet (Cera = ceramider, VE = MVE-teknologi). Serien inneholder tre grunnleggende ceramider som bidrar til å styrke hudens naturlige barriere.
12 Aug, 2019

Jabushe

Jabushe er den svenske hudpleieserien som minimerer hudens alderstegn og gir deg spenstig hud med fin glød. Hudens elastisitet forbedres og den blir glattere og mer ungdommelig ved å minske rynkenes dybde og redusere pigmentflekker. Det er veldokumentert at Jabushe gir synlige resultater med det intensivt virksomme QAL-100, vår patenterte formula med Q10, liponsyre og acetylkarnitin som sammen reparerer huden.
12 Aug, 2019

Foreo LUNA 3

Oppdag LUNA 3 - den mest skånsomme ansiktsbørsten i hele skjønnhetsverdenen. Med 30% mykere silikonbørste og T-Sonic-teknologi tar LUNA 3 effektivt bort urenheter, olje og talgoverskudd på bare 1 minutt. Sammen med en oppstrammende ansiktsmassasje blir huden smidigere og får et mer ungdommelig utseende.
20 Jun, 2019

Redken Nature + Science

Redken introduserer Redken Nature + Science som er et kompromissløst alternativ til våre kultfavoritter innen hårpleie; All Soft, Extreme og Color Extend. Alle serier er veganske, hvilket innebærer at de ikke inneholder ingredienser eller biprodukter av animalsk opprinnelse. Alle flasker er laget av 94% gjenvunnet plast og 6% fargestoff.
18 Jun, 2019

Darphin

Darphin er en profesjonell, botanisk hudpleieserie med de beste ingrediensene fra planteriket. Filosofien bak serien er basert på vakre, rene dufter, oljer og lette friske serum. Oljene er 100% organiske og parabenfrie.
14 Jun, 2019

Indy Beauty MakeUp

Indy Beauty tilbyr et komplett og heldekkende skjønnhetssortiment med produkter som er snille mot både huden din og planeten. Vi er et av få hudpleievaremerker som er sertifiserte av Djurens Rätt og alle våre produkter er 100% veganske og produserte i Sverige.
10 Jun, 2019

Amika Hest Molding Blend

Heist Molding Blend er en smidig og vannløselig paste som gir volum og tekstur med en matt finish. Pasten gir struktur og hold i tørt hår eller rufsete definisjon i fuktig hår.
05 Jun, 2019

Mr Bear Family Tiki Punch!

Ny Limited Edition – Tiki Punch! En tropisk storm av eksotiske frukter som mango, pasjonsfrukt og granateple sammen med innslag av vanilje. TIKI PUNCH fra Mr Bear Family tar deg med på en reise fra glødende vulkanøyer til tropiske strandfester i solnedgangens varmende stråler og gir deg følelsen av genuin “surfs up all day”!
04 Jun, 2019

Shu Uemura Essence Absolue Universal Balm

Gir næring og mykgjør hår samt fukter og beskytter hår og hud mot tørrhet. Balsamen har en myk, lett og ikke-klebrig tekstur. Kan brukes i håret gjennom dagen for å gi et glansfullt og silkemykt resultat.
04 Jun, 2019

Yankee Candle Scent of The Year

“One Together” “En sammen” - en duft skapt av Yankee Candles trendeksperter for å inspirere oss gjennom år 2019. Navnet reflekterer vår delte lengsel etter å uttrykke vår individualitet og samtidig knytte oss til verdens alle ulikheter.
03 Jun, 2019

bareMinerals Skinlongevity Vital Power Moisturizer SPF 30

En lett, daglig fuktighetskrem med mineralbasert SPF 30 som fukter, mykgjør, lyser opp og beskytter huden som ser sunnere og yngre ut lenger.
03 Jun, 2019

OPI Always Bare For You

Møt sommeren med myke, transparente nyanser i serien ”Always Bare for You” fra OPI! Serien er inspirert av alle bryllup, høytider og festligheter som preger denne romantiske tiden - ”Always Bare for You” består av rosa nyanser, nude og rose gold in créme med skimrende finish samt lys lilla og en myk blågrå nyanse som runder av kolleksjonen.
29 May, 2019

System Professional Styling

System Professional lanserer nå sin første stylingserie. Produktene inneholder pleiende ingredienser og blir et ytterligere kompliment til System Professional Energy Code™ Complex-pleiesystemet. Håret får fornyet energi samtidig som det pleies og blir lettere å håndtere, samt beholder ønsket følelse og en perfekt definert look hele dagen.
27 May, 2019

Adidas Unlock For Her & Him

Omfavne ditt sanne, kreative jeg med UNLOCK For Her, en duft med orientalsk vanilje og fruktighet som oppfordrer deg til å bryte det monotone hverdagsmønsteret. UNLOCK For Him er en treaktig, krydret og fruktig duft som gir en kraftfull friskhet og oppfordrer deg til å rømme fra hverdagen.
21 May, 2019

Essie Celebrating Midsummer

Essies midtsommerkolleksjon får oss til å tenke på Sveriges mest elskede, tradisjonelle høytid. Ta på deg en blomsterkrans, påfør essie, og nyt de lange lyse sommernettene mens du danser rundt midtsommerstangen. Kolleksjonen inneholder de perfekte fargene til sommerlooken!
21 May, 2019

Whamisa

Whamisa er et innovativt koreansk varemerke med naturlige, økologiske og sertifiserte produkter. Produktene er vannfrie, noe som gjør at de holder lenger samt gjør at du bedre kan legge lag på lag av produkter, hvilket er en grunnpilar i koreansk hudpleie.
20 May, 2019

Baseofsweden

BASEOFSWEDEN er et svensk selskap med en sterk visjon: å skape sminke med høy funksjonalitet for en aktiv livsstil. BASEOFSWEDEN er en Start Up bygget av kvinnekraft, ledet av kvinner med ulik bakgrunn. Selskapet tror på en mer likestilt skjønnhetsbransje, innovasjon, transparens og svensk kvalitet hvor individet er i fokus.
20 May, 2019

Dolce & Gabbana Light Blue Sun

Årets limited editions er som en ung, solkysset sommerforelskelse. To dufter som fanger sommeren rundt Middelhavet med varme og Light Blues ikoniske sitrus. I dameparfymen fanges den sensuelle følelsen av “La Dolce Vita”. I Light Blue Pour Homme møter italiensk bergamott vibrerende ingefær, juice fra grapefrukt og kokosvann.
16 May, 2019

DUFFLashes

DUFFLashes oppdrag er å skape og tilby kvalitetsvipper for å komplettere alle looks, om det så er for hverdagsbruk eller for å gå ut. DUFFLashes løsvipper er håndlagde, noe som øker kvaliteten og holdbarheten til vippene, så med god omsorg kan de brukes opptil 20-25 ganger.
15 May, 2019

ICANIWILL

ICANIWILL tilbyr treningsklær av høy kvalitet og fint design. Med utøveren i fokus har vi tatt frem produkter som passer alle treningsformer og har en fantastisk passform.
15 May, 2019

Ciaté London X Jessica Rabbit

Ciaté er stolte av å presentere en unik kolleksjon sammen med Disneys kvinnelige ’toon style icon’ Jessica Rabbit! Kolleksjonen består av 3 produkter av høyeste kvalitet med innovativt innhold for å skape en skikkelig va-va-voom look.
14 May, 2019

Crazy Rumors

Leppepomadene er 100% naturlige, økologiske og veganske. De inneholder fuktighetsgivende ingredienser som sheasmør og nærende oljer som begrenser de skadelige effektene av soleksponering samtidig som huden holdes myk og smidig. Smakene/duftene er utvunnet fra naturen og er helt nydelige!
14 May, 2019

ghd Festival Collection

Sommerfestivaler skaper den perfekte anledningen for å la dine sterkeste farger skinne; så grav frem shortsen, ta tak i glitteret og gå ut med en regnbuedippet styler eller hårføner. Uansett om du skal rocke en “headline wave”, en flette som snur hoder eller en ikonisk look, har ghd redskapene for at du skal få en ekte festivalstil.
09 May, 2019

Flo Atomizer Prestige

Flo er en påfyllbar sprayflaske som sørger for at du kan ta med deg favorittparfymen overalt! Dens design gjør den perfekt å ta med seg på reisen, til trening eller i håndvesken. Den har en vaskbar glassholder som gjør at du kan bruke én og samme Flo til ulike parfymer og anledninger. Kommer i tre nyanser.
09 May, 2019

CND YES, I DO BRIDAL COLLECTION

CND™ YES, I DO BRIDAL-kolleksjonen er en vakker, elegant og veldig feminin kolleksjon, designet for sesongens bryllup. De fire delikate pastellfargene kan brukes for fransk manikyr, leken nail art eller som en klassisk helfarge. Med en blanding av halvtransparente og dekkende farger, med varme og kalde undertoner, finnes det noe for alle.
08 May, 2019

Layrite

Layrite lager eksklusive pomader og har en serie moderne klassiske hårprodukter med barbererkvalitet. Alle produktene er vannløselige men med hold som virkelig sitter. “Holds like wax. Washes out like gel.”
06 May, 2019

Rimmel Wow Wing Mascara

Volummascara som gir deg perfekt separerte vipper og WOW-volum. Unik tosidig børste som når selv de minste vippene og gir separerte, fyldige og definerte vipper. Langvarig formula som ikke klumper eller drysser. Dermatologisk og oftalmologisk testet.
30 Apr, 2019

Torplyktan

Torplyktan er et lite familieselskap med røtter i landlig idyll - midt i Västergötlands skoger. Alle våre produkter er skånsomt håndlagde. Vi behersker hele prosessen og sikrer kvaliteten i hvert steg. Vår hensikt er å gi deg som bevisst kunde et høykvalitativt, med tiltalende design og funksjon.
29 Apr, 2019

Salon Artisan

Salon Artisan elsker å skape iøynefallende produkter som brukerne faller for om og om igjen. Med over 40 års erfaring i bransjen skapes de perfekte vippeproduktene for å gi en komplett look. Teamet i det Londonbaserte selskapet er dedikerte for å skape de mest fantastiske og innovative produktene. Produktene er av høyeste kvalitet og veganvennlige.
29 Apr, 2019

Naturale Antica Erboristeria

Naturale Antica Erboristeria (NAE) er et økologisk skjønnhetsmerke som stammer fra italiensk urtemedisin. Produktene er produserte med en unik blanding av naturlige og økologiske ingredienser hvor minst 97% er av naturlig opprinnelse.
26 Apr, 2019

Tonymoly Vital Vita 12

Vi har en ny serie fra Tonymoly, Vital Vita 12, som er en herlig vitaminserie med 3 produkter. Serien inneholder Vita-12, en eksklusiv sammensetning av multivitaminer. Etter en mørk, kald og tørr vinter er denne serien svært bra for huden. Nanosome-teknologien betyr at molekylene er kjempesmå og absorberes raskt inn i huden.
26 Apr, 2019

SKNHEAD London

SKINHEAD er det nye luksuriøse grooming- og skin care-sortimentet for menn som retter seg mot luksuriøse barberere og frisører over hele verden. Skinhead London ble grunnlagt av Adee Phelan og produktserien ble lansert i 2017 etter 5 års produktutvikling som resulterte i en serie med 7 produkter for håret og huden.
25 Apr, 2019

Ralph Lauren Polo Red Rush Eau de Toilette

Duften er utviklet for å stimulere sinnene med en komposisjon av freshe toner som drives av rød mandarin og rød grapefrukt. Den forhøyes av en oppkvikkende boost av mynte som tar friskheten til et enda høyere nivå. Duften fullføres av avhengighetsfremkallende rød kaffe og noter av sedertre som forfiner komposisjonen.
25 Apr, 2019

Arran Sense of Scotland

Arran Sense of Scotland har sin opprinnelse og inspirasjon på øyen Arran i Skottland. I sør finner du lavland og bølgende sletter og i nord dramatiske fjellformasjoner. Røft og værbitt, men bedårende vakkert. Denne blandingen av storslagen natur er fargepaletten som skaper et mangfold av urter og blomster som slipper løs kreativiteten hos Arran.
24 Apr, 2019

Dermalogica UltraCalming Redness Relief Essence

Like lett i konsistensen som et ansiktsvann, men med kraften til en konsentrert serum. Redness Relief Essence reduserer synlig rødhet og balanserer sensitiv hud. Kraftfullt beroligende og perfekt når huden føles irritert, varm og rødblussende.
24 Apr, 2019

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30

Fuktighetsgivende og transparent solspray som beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråler. Gir en avkjølende følelse ved påføring og absorberes raskt. Ingredienser og emballasje er spesielt utviklet for å respektere havmiljøet.
23 Apr, 2019

Swiss Clinic Microneedling Home Treatment

Mikronålsbehandling er for deg som vil ha maksimale resultater av din hudpleie. Skin Roller er en mikronålsbehandling med resultattilpassede og utbyttbare nålhoder. Dette er oppfølgeren til våre tidligere prisbelønnede behandlinger. Behandlingen er enkel, smertefri, utføres på egenhånd i hjemmet og gir skikkelige, synlige resultater.
23 Apr, 2019

Beard Brother

Beard Brother er et svensk varemerke grunnlagt i 2015 med egen produksjon av økologiske skjeggoljer og skjeggvoks i flere spennende dufter.
23 Apr, 2019

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019