Nyheter

Mantle The Miracle Mask

A facial in a jar!

The Miracle Mask är ett riktigt under. Den transformativa formulan exfolierar skonsamt, fyller fina linjer och återfuktar på djupet för omedelbart slätare, piggare hud med långvarig lyster.
25 apr, 2024

Essie Spring Collection

De mest trendy vårfargene for neglene i 2024!

Vi er klare for å gå i full blomst med neglelakkfarger som fanger vårens essens blandet med nostalgi. Fra solrike blomster til gelato-pasteller - vi forventer å se vintageinspirerte farger blandet med moderne looks.
23 apr, 2024

Hickap Limited Edition Blush Sticks

Kremete, men fjærlette, multifunksjonelle makeup sticks som glir over huden og smelter sømløst inn. Bruk på kinnene, leppene eller hvorfor ikke som skygge på øyelokkene?

Bubblegum er en rosa eksplosjon av herlige pigmenter som gir kinnene en fin, myk rosafarge. Coralicious garanterer uimotståelige kinn med en vakker touch av korall.
23 apr, 2024

Diesel D Red Eau de Parfum

Vi presenterer Diesels D RED Eau de Parfum - den velduftende legemliggjøringen av den moderne mannen som omfavner sin autentisitet med et radikalt selvuttrykk. D RED fanger essensen av menn som lever lidenskapelig, uten å be om unnskyldning for det, og som tør å være ekte. Duften, som representeres av Diesels ikoniske røde farge, er en hyllest til energi, lidenskap og uhemmet autentisitet, og oppfordrer deg til å omfavne ditt sanne jeg på en reise i uforbeholden intensitet.
15 mar, 2024

Shu Uemura Ultimate Reset Overnight Serum

Ultimate Reset-serien er inspirert av kintsugi, den tradisjonelle japanske kunsten å reparere ødelagte keramikkbiter med gyllent lim for å skape et kunstverk. Dette nattserumet for håret inneholder en fusjon av ingrediensteknologier med Hyogo-risekstrakt og peptider for å bidra til å reparere styrke, glatthet og redusere brudd. Håret etterlates mykt og glatt.
15 mar, 2024

YUGOU

YUGOU er et svensk home care brand som ønsker å inspirere til en gledelig hverdag der rengjøring kan være gøy og ikke bare et nødvendig onde. Med fargerike, velduftende og innovative rengjørings- og vaskeprodukter fra YUGOU blir selv de mest monotone hverdagsoppgavene til en glede. YUGOU ønsker å bidra til å skape velrengjorte hjem som gjør det mulig å sette pris på de små tingene i livet - omfavn det hverdagslige og nyt hverdagen.
27 feb, 2024

Yves Saint Laurent Black Opium Over Red Eau de Parfum

Black Opium Over Red inviterer deg til å eksperimentere med OVER REDs beruselse. En søken etter den eksperimentelle nytelsen, utrolig omveltende, svært kunstnerisk og overdrevent velduftende. Et klimaks i ekte eufori. Den dristige og selvsikre BLACK OPIUM-kvinnen symboliserer Yves Saint Laurents sjel. Hennes lidenskap gjør oss begeistret for den nye parfymens utstråling.
27 feb, 2024

TOM FORD Oud Minérale Eau de Parfum

Oud Minérale kombinerer rike toner av agartre med havets forfriskende mineralitet.
Varmen fra agartreet krydres av en bølge av frisk rosepepper, mens granbalsam og rav balanserer de jordnære og marine nyansene. Røykfylte tretoner omfavner de sensuelle, hudvennlige musknotene og skaper en kontrastfylt fusjon av elementer.
27 feb, 2024

Azure Tan

Trumf basen din! Få den mest naturlige brunfargen ved å velge riktig selvbruningsfarge til din undertone. Hvilken fargekorrigerende base passer best for deg?
19 feb, 2024

Anastasia Beverly Hills Lip Velvet

Vi presenterer Anastasia Beverly Hills Lip Velvet, en fløyelsaktig mousse for leppene med en lett, høypigmentert matt finish. En leppefarge som er behagelig å ha på med en utjevnende effekt. Enkel å påføre med en multifunksjonell, dråpeformet applikator.
19 feb, 2024