Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 1 karakter
0
0
0
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Makeup Aquaria Palette Palette

1 Vurderinger
179,-Anb. pris 259,-30
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Vi er så utrolig glade for å kunne introdusere Aquaria x NYX Professional Makeup Color Palette, en øyenskyggepalett i limited edition med pigmentfylte farger for uendelige øye- og ansiktslooks. Kjent for sin umiskjennelige karisma, vågale sminkelooks og fargekjærlighet til alt futuristisk (tenk high fashion alien møter grungy robotengel), redefinerer Aquaria menneskers syn på skjønnhet. Og vi er SÅ klare for det. Akkurat som stjernen selv er denne allsidige paletten alt annet enn basic og gir deg muligheten til å skape ditt eget univers av farger og fantasifulle looks.

Selv forpakningen skifter farge i ulike vinkler på grunn av sin holografiske finish.

HVEM ER AQUARIA?

Aquaria er en kjent amerikansk drag queen fra New York som slo gjennom som vinner av sesong 10 av “RuPaul’s Drag Race”. Denne elskverdig inkluderende, kunstnerlige, “woke” 22-åringen steg raskt opp som regjerende kongelighet og yngste vinner i programmets historie.

HVA DET ER:

10 spektakulære nyanser av øyenskygger i matte, metalliske og glitrende finisher. Fra dype dystopiske toner til optimistisk livlige og lyse nyanser, representerer denne komplekse fargekombinasjonen fremtidens Aquaria i all sin prakt. Hver nyanse er praktfull nok til å brukes alene eller tones ut med de andre for å skape noe ekstra vakkert.

HVA DEN GJØR:

Glir jevnt på øyelokkene dine for å forhøye looken i fyldig, høypigmentert farge.

HVORFOR VI ELSKER DEN:

Det er det første samarbeidet mellom Aquaria og et sminkemerke noensinne, så vi føles oss superspesielle som får være en del av det.

BRUK:

For definisjon, bruk Pro Shading Brush for blending av de matte nyansene eller påfør som base for å fremheve de metalliske nyansene. Påfør flere lag, eller så kan du bruke de metalliske fargene for seg selv ved hjelp av Dual Fiber Detail Brush.

BEST FOR:

  • Nybegynner til profesjonell
  • Trendfokuserte skjønnhetsjunkies
  • Alle hudtoner

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter