3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.1

Basert på 14 karakterer
4
0
3
4
3
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 11 mnd siden

    Veldig matt

    Veldig matt. Holder seg bra. Men ikke min favoritt altså. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker den noen ganger og misliker den andre ganger. Tror jeg rett og slett liker den best når jeg har ekstra fin hud under. Så den funker nok ikke for alle hudtyper, og jeg tipper den blir grusom for noen med tørr hud. Bra utvalg av shades da!
    3 liker

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Can't Stop Won't Stop Foundation Warm vanilla

14 Vurderinger
209,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Lett og pigmentert AF! Vår nye Can't Stop Won't Stop Full Coverage Foundation er akkurat like badass som du er. Den behagelige formelen er tilgjengelig i 45 smigrende nyanser som sitter der de skal. De kremaktige nyansene er lette å påføre og gir en matt look. Vår lille overachiever kontrollerer i tillegg blank hud, og gjør at den ser matt ut hele dagen. Men det kommer mer: denne foundationen tetter ikke igjen porene og passer normal, oljete, kombinert samt sensitiv hud.

Hva det er: En holdbar flytende foundation som gjør at huden din ser matt ut hele dagen. Velg mellom 45 nøye utvalgte, tilpassede nyanser.

Hva den gjør: Gjør det mulig å bygge på dekningsgraden med en fløyelsmyk og matt finish.

Hvorfor vi elsker den: For en foundation med så god dekkevne føles formelen utrolig lett. Med andre ord leverer den alt du trenger i en foundation.

Bruk: Prepp ansiktet med Can't Stop Won't Stop Matte Primer. Påfør og ton ut ved hjelp av vår Total Control Drop Foundation Brush, Complete Control Blending Sponge eller fingrene.

Best for: Alle hudtoner og hudtyper, de som er på farten, kontrollerer blank hud.

30ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter