Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 60 karakterer
6
10
6
16
22
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 14 mnd siden

  God øyebrynsgel til god pris

  Dette er et fantastisk produkt til en god pris! Har kjøpt minst 3 av disse, og kommer ikke til å bytte med det første. Dersom du er som meg og liker mer "fluffy" øyebryn, kan denne absolutt gi deg det resultatet. Gelen holder bra gjennom dagen, men kan miste litt hold etter som tiden går. Bruker du for mye av produktet på én gang, kan det skape en mindre attraktiv gugge i øyebryna, men det er noe man lærer seg til å unngå med jevnlig bruk. På grunn av disse faktorene kan jeg ikke gi 5 stjerner, men for meg er ikke det en dealbreaker, og jeg kommer fortsatt til å kjøpe det igjen og igjen. Med mindre jeg finner et bedre produkt til sammenlignbar pris, så klart. ;-)
  6 liker
 • for 5 mnd siden

  Fornøyd!

  Veldig fornøyd med produktet til den prisen! Veldig glad i den store børsten - passer perfekt til deg som har litt større øyenbryn. Trekker litt ned da den mister litt hold utover dagen. Alt i alt fornøyd med produktet! #konkurranse
  2 liker

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Control Freak Clear

60 Vurderinger
105,-
Beskrivelse
Ingredienser

En klassisk leppestift for alle anledninger!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Extra Creamy Round Lipstick har en mineral-basert oppmykende formula som gir en silkemyk tekstur, en vakker nyanse og holder hele kvelden.

Denne herlige leppestiften finnes i flere nyanser, fra hverdaglig vakker nude til sensuell rød - for å passe både til hverdags og til fest!

 • Kategori:Øyenbryn
 • Artikelnummer:
  1859-176-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter