1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 8 karakterer
0
0
1
3
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 10 mnd siden

  Veldig bra!

  Godt pigmentert. Fløyelsmyk. Lett å "blende"😊
  4 liker

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Sweet Cheeks Creamy Powder Blush Matte Summer Breeze

8 Vurderinger
125,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Gi kinnene dine den perfekte nyansen med Sweet Cheeks Creamy Powder Blush Matte, vår nye myke rouge-formel som gir vakkert pigmentert resultat med en matt finish. Hver silkemyke pudderrouge er lett å tone ut og fås i både tradisjonelle nyanser (rosa, korall, bærfarger) til mer kunstneriske toner (lilla og gul).

 • Hva det er: Pudderrouge i 12 fyldig pigmenterte nyanser i myk, kremet tekstur som gir en matt finish.
 • Hva den gjør: De fine mikropigmentene er myke og lette å tone ut og gjør det lett å skape en naturlig-til-dramatisk look.
 • Hvorfor vi elsker den: Vi har jobbet på å utvikle den perfekte rougen leeeeeenge og nå er den endelig her (og det var det verdt!)!

Oppnå looken:

 • Drunk blush: Påfør en jevn mengde pigment rett på kinnenes midtparti og over neseryggen for å skape en utspredt rødmende look. Fullfør ved å påføre det som er igjen på kosten på nesetippen.
 • Draping: Påfør en generøs mengde på kinnene og tone ut opp mot tinningene i en C-formet bevegelse. Intensiver påføringen nært hårlinjen og på kinnbena.
 • Diskret sculpting: Velg en nyanse som ligger nærmest din naturlige undertone. Tone ut i sirkelbevegelser mot midten av kinnene (minst mengde produkt bør være midt på kinnene). Påfør litt rouge på tinningene og haken for å balansere din naturlige hudtone og fremheve ansiktstrekkene.

Best for: Alle hudtoner. Nybegynner til profesjonell. Alt fra hverdags til avantgarde.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter