Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 4 karakterer
0
0
0
0
4
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

OFRA Cosmetics
Palette Glow UP highlighter

4 Vurderinger
356,15Anb. pris 419,-
Beskrivelse
Ingredienser

Har du et umettelig behov av glow? Glasser kinnbena og ALT annet med OFRAs seneste highlight-palett. Med en full size Beverly Hills og minis av Rodeo Drive, Blissful og Star Island vil gløden din nå ubeskrivelige høyder!

Fyll på eller skap din egen miks av nyanser i denne magnetiske paletten som er perfekt for reiser og har et speil i full størrelse.

Inneholder: Beverly Hills Highlighter (en slize av gyllen bronse, kald rosa, perlehvit, nøytralt skimmer og rosa-fersken), Rodeo Drive Highlighter (universelt smigrende solkysset, mykt gull), Blissful Highlighter (gullbronse med rosa undertoner), Star Island Highlighter (varm elfenben).

OFRAs highlightere gir glow en helt ny betydning som et resultat av deres liquid-to-baked teknikk. Hva betyr dette for dine glow goals? Lysstyrken fra perlene i formelen gir en uovertreffelig pigment-payoff og showstopping glow!

Bruk: Påfør med en highlightingpensel og stryk over de høyeste punktene i ansiktet for å gi en illusjon av mer løftede ansiktstrekk og en strålende hud full av glød.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019